Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

Benim şöyle bir anım var :)
Adetim gecikeli 8 gün olmuştu ama hemen test aldırmak istemedim bir de önceki aylarda 5 ve 9 günlük gecikmelerim oldugu icin o donemde biraz stresli oldugum icin ona bagladim fazla hayal kirikligi yasamiyim diye.
Sonra 9.gunun sabahi bi ruya gordum.
Ruyamda aynada kendimi izliyordum yuzume saclarima bakiyordum.
Esimin babaannesi 82 yasinda ve gayet saglikli cok bilgic bi kadindir tum yaslilarimiz gibi :)
Sabah ruyayi ona anlattim bana direk kizin olacak senin dedi ben şok :KK70:
dedim babaanne ben hamile bile degilim ne kizi ne bebegi ?
İste sana soyluyorum bak gorursun dedi aynada kendini gorursen kiz,altin yuzuk kupe gorursen erkek bebegin olurmus oyle derlermis :)
İcime bi kurt dustu.
Ogleden sonra test aldirdim esime ve sonuc pozitif cikti :-)
Cinsiyeti henuz belli degil ama etrafimdaki herkes erkek dese de benim icime kiz doguyor :)
Hayirlisiyla saglikli bi sekilde gelir insallah :)
baya ilgincmis ne guzl... rabbim kucaginizada almayi nasip etsin insallahhh:KK51::KK46::nazar:
bende bilezik gibi bisi gormustum gecen ay ...

Ben geçen ay böyle bi rüya gordum canım. Bebeğimi emziriyordum ve çıkan sutude görüyordum. Süt resmen emdikce taşıyordu bebegimin ağzının kenarından. Cok harika bi ruyaydi. Bilinçaltı olsa neden emzirirken goreyim diye düşündüm. Öyle etkilenmistimki. Adet oldum 1 hafta sonra. Artık sinirlerim hat safhada olmustu :110:
anladim hayirlisi bende bilinc alti diorumda hic emzirirken hayal etmemistim kendimi :)

bende testi yapmadan önce sabaha karşı ablamın oğlunun agzından burnundan kan geliodu. Bende uyanır uyanmaz baktım tabirine müjdeli haber oldugunu gördüm ve hemen klkıp o hışımla test yaptım ve sonuç çift çizgi :)
b3nimde gordugum ruyalar ya bebek ya mujdeli haber demek oyuzden merak ediyorum hep.. hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin:KK46::nazar:

Cnm bende sürekli bebek görmeye başlamıştım sürekli hamile goruyordum kendimi ve hep test yaptığımı ve çift çizgi olduğunu goruyordum uyandığımda çok üzülüyordum ve meğer hamileymişim darısı başına inşallah
ay bende 19 mart gecesi cift cizgi gormustum testimde ruyamda tabiki evlilik yil donumumdu ustelik ... hayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin. bende sizin gibi uyaninca bir yanim o duyguyu ruyada bile yasadigi icin mutlu olu dier yanim uzuluo

ay bende 19 mart gecesi cift cizgi gormustum testimde ruyamda tabiki evlilik yil donumumdu ustelik ... hayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin. bende sizin gibi uyaninca bir yanim o duyguyu ruyada bile yasadigi icin mutlu olu dier yanim uzuluo
Allah razı olsun cnm Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah

merhaba
rüyasında bebek emzirdiğini görüp hamile kalan varmi?
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?
Bende rüyamda test yapip hamile olduğumu gördüm 3 gun sinra test yaptım pozitif :)
Ama ben test yapacağım günü iple çektiğim için rüyama girmiştir die düşünmüştüm :anneadayı:

Bende ruyamda kendimi hamile olarak gordum halamlarin mutfagindaymisim karnimin icinden 5 veya 6 tane bebek eli izi oluyor sasiriyorum. Adetime cok yakin gormustum ve ustune adet oldum ama sonraki ay hem benim hemde halamin iki gelininin hamile oldugunu ogrendim benim ruyam coklu mujdeli haber olsa gerek :KK48: umarim seninde ruyan hayirlara vesile olur

Bende anlatayım :)) surekli rüyamda bebek gorurdum. Çocuk yetiştirmekten çok korkan biriyim nasıl tutarım nasıl büyütrm diye endişe ediyorum. Hamileliğimi öğrenmeden bir gece önce bana yeni doğmuş bir bebeği koklattilar ama inanılmaz güzel bir kokusu vardı. Sabah eşime anlattım test yapmamı ısrar etti ve sonuç pozitif :) o bebek kokusunu hissettikten sonra bütün endişelerim gitti ve su an 12haftalik hamileyim sukurler olsun :)

Kızlar rüyalarınız hayr ve gerçek olsun inşallah.
Bende rüyamda hamilelik testi gördüm üç tane yapıyorum ardı ardına hepsi pozitif. Allah Allah diyorum benm adetm ye bitti nasıl olur falan baya gerçek gbiydi. Hayr olsun inşallah inşallah bu ay gelir bebişlerimiz :)

Ben bebeğimi kaybedeceğimi görmüştüm maalesef :(
Rüyamda biriyle konuşuyorum kadının yanında 4 5 yaşlarında kızı duvarın üstünde oturuyor ben ayaktayım kız ayaklarını karnıma dayıyor içimden diyorum ki şimdi bu karnıma tekme atsa çocuk düşer. Elimle ayaklarını itiyorum tekrar dayıyor. Birkaç kaç kez arka arkaya ben itiyorum o dayıyor çok sıkıntılı hissettim. Sabah eşime anlattım sen stres yapıyorsun ondan görmüşsündür dedi. O gün mü bir gün sonra mı tam hatırlamıyorum kanamam başladı :(
Neyse ki Allah kısa zamanda tekrar nasip etti şuan yeniden hamileyim.

Ben bebeğimi kaybedeceğimi görmüştüm maalesef :KK43:
Rüyamda biriyle konuşuyorum kadının yanında 4 5 yaşlarında kızı duvarın üstünde oturuyor ben ayaktayım kız ayaklarını karnıma dayıyor içimden diyorum ki şimdi bu karnıma tekme atsa çocuk düşer. Elimle ayaklarını itiyorum tekrar dayıyor. Birkaç kaç kez arka arkaya ben itiyorum o dayıyor çok sıkıntılı hissettim. Sabah eşime anlattım sen stres yapıyorsun ondan görmüşsündür dedi. O gün mü bir gün sonra mı tam hatırlamıyorum kanamam başladı :KK43:
Neyse ki Allah kısa zamanda tekrar nasip etti şuan yeniden hamileyim.
Hayırlısı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bende kaybedeceğimi görmüştüm. Kendi evmde korkutuldum kapımdan dışarı çıkarken hocalar vardı birinin elinde kuran gidip yanına ne var neden burdasınız benim evmde bşi var dedm oda kızım bu apartmandan cenaze var demişti. 5-10 gün sonra düşük yaptım. Hamileyken malum olıyo sanırım. Ona yormamıştım ama sonradan anladım rabbm haber vermş bana

Canım biz şubat ayında çocuk için denemekere başladık. o ay ilk defa göğüs uçlarım karardı gibi oldu acıdı bi garipti yani. Bi gece rüyamda göğüs ucumdan süt geldiğini, ucunu sıktığımda süt çıkıp duruyodu, öyle görmüştüm. Mart ayında da hamiş olduğumu öğrendim. Darısı sana inşallah

Bende rüyamda test yapip hamile olduğumu gördüm 3 gun sinra test yaptım pozitif :)
Ama ben test yapacağım günü iple çektiğim için rüyama girmiştir die düşünmüştüm :anneadayı:
cok tesekkurler yazdiginiz icin rabbim bebeginizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin

Bende ruyamda kendimi hamile olarak gordum halamlarin mutfagindaymisim karnimin icinden 5 veya 6 tane bebek eli izi oluyor sasiriyorum. Adetime cok yakin gormustum ve ustune adet oldum ama sonraki ay hem benim hemde halamin iki gelininin hamile oldugunu ogrendim benim ruyam coklu mujdeli haber olsa gerek :KK48: umarim seninde ruyan hayirlara vesile olur
tesekkur ederim allah razi olsun.. kucaginiza sagliklada alirsiniz insallah

Bende anlatayım :)) surekli rüyamda bebek gorurdum. Çocuk yetiştirmekten çok korkan biriyim nasıl tutarım nasıl büyütrm diye endişe ediyorum. Hamileliğimi öğrenmeden bir gece önce bana yeni doğmuş bir bebeği koklattilar ama inanılmaz güzel bir kokusu vardı. Sabah eşime anlattım test yapmamı ısrar etti ve sonuç pozitif :) o bebek kokusunu hissettikten sonra bütün endişelerim gitti ve su an 12haftalik hamileyim sukurler olsun :)
hayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin

Çok güzel
Bendenbirduru kopek yavrusu görmüştüm. Farkli renklerde. Esime birtanesini alalim nekadar guzeller demistim ama alamadan uyandim. Evet bebek oldu ama dustu. Ruyamdada almaya karar verip alamadan uyanmistim.

Kızlar rüyalarınız hayr ve gerçek olsun inşallah.
Bende rüyamda hamilelik testi gördüm üç tane yapıyorum ardı ardına hepsi pozitif. Allah Allah diyorum benm adetm ye bitti nasıl olur falan baya gerçek gbiydi. Hayr olsun inşallah inşallah bu ay gelir bebişlerimiz :)
insallah canim

Back
X