- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Sagol canim allahAllah razi olsn Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinhayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim allahAllah razi olsn Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinhayirli olsun rabbim kucaginizada almayi nasip etsin
kiyamam yaaa rabbim bu evladinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsinBen bebeğimi kaybedeceğimi görmüştüm maalesef
Rüyamda biriyle konuşuyorum kadının yanında 4 5 yaşlarında kızı duvarın üstünde oturuyor ben ayaktayım kız ayaklarını karnıma dayıyor içimden diyorum ki şimdi bu karnıma tekme atsa çocuk düşer. Elimle ayaklarını itiyorum tekrar dayıyor. Birkaç kaç kez arka arkaya ben itiyorum o dayıyor çok sıkıntılı hissettim. Sabah eşime anlattım sen stres yapıyorsun ondan görmüşsündür dedi. O gün mü bir gün sonra mı tam hatırlamıyorum kanamam başladı
Neyse ki Allah kısa zamanda tekrar nasip etti şuan yeniden hamileyim.
ne guzel canm rabbim kucaginada almayi nasip etsin. bende gecen ay adetime yakin karardini fark ettim ama simdi eski haline geldiCanım biz şubat ayında çocuk için denemekere başladık. o ay ilk defa göğüs uçlarım karardı gibi oldu acıdı bi garipti yani. Bi gece rüyamda göğüs ucumdan süt geldiğini, ucunu sıktığımda süt çıkıp duruyodu, öyle görmüştüm. Mart ayında da hamiş olduğumu öğrendim. Darısı sana inşallah
hayirlisi cnm rabbim yerini doldursun insallahÇok güzel
Bendenbirduru kopek yavrusu görmüştüm. Farkli renklerde. Esime birtanesini alalim nekadar guzeller demistim ama alamadan uyandim. Evet bebek oldu ama dustu. Ruyamdada almaya karar verip alamadan uyanmistim.
amin insallah canimSagol canim allahAllah razi olsn Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
ne gormustunuz peki?Bende ogrenmeden once gordum ruyamda cok ilginc gelir hala
1 yaslarinda erkek cocugu yeni yeni yuruyodu .ustunde yesil bi tisort kot pantolan wardi.yesil gozlu sari kivircik sacli bi cocuktune gormustunuz peki?
ay ne guzell :) allah bebeginizi kucaginizada almayi nasip etsin1 yaslarinda erkek cocugu yeni yeni yuruyodu .ustunde yesil bi tisort kot pantolan wardi.yesil gozlu sari kivircik sacli bi cocuktu
Ben de çocuğum olduğunu hamile olduğumu görmüştüm , arkadaşlarımdan biri de beni hamile görmüştü :)merhaba
rüyasında bebek emzirdiğini görüp hamile kalan varmi?
ben gecen ayda ruyamda bebek gormustum israrla senin bebegin diyorlardi bende ısrarla hayir diyordum ama aynen rüya gibi diodum. daha sonra birisi benim ikizlerimin oldugunu gormus omzumda beyaz havlu varmis bu kisi beni dogru duzgun tanimio ogun tesbih cekmis dua etmis gece ruyasinda beni gormus...hep meyve goruodum ruyamda hatta komsu teyzeyle ruyamda bahcede gezioduk onun bahcesinden o hep gordugum meyveden verdi agactan koparip bana.daha sonra adet oldum tabiki ama bi 8 gun gecikme ile olmadan oncede iki gun boyunca kabizdim ve ole adet oldum hic oyle olmamistim...1 mayista adet oldum.. ve bu hafta pazartesi gecesi rüyamda kiz bebek gordum ruya cok deisikti ama bebegi emzirdigimi hatirliyorum....bikac kisi ben de emzirirken gordum hamile oldugumu ogrendim dedi. acaba olabilir mi boyle bisi yasayan varmi?
hayirlisi olsun ozmn cnm allah saglikla kucagina almayi nasip etsin . benide birisi gormus ikizim olmus omzumdada beyaz havlu varmisBen değil ama görümcem ben hamile kaldığımı öğrenmeden iki gün önce evin içinde benim çocuğumun dolaştığını görmüş rüyasında
bende goruom iste hayirlisi bakalim .. saglikla gelsin bebisin insallah..Ben de çocuğum olduğunu hamile olduğumu görmüştüm , arkadaşlarımdan biri de beni hamile görmüştü :)
Sağol canim, her isteyene nasip eder inşallahcok tesekkurler yazdiginiz icin rabbim bebeginizi kucaginiza saglikla almayi nasip etsin
Amin canım sağolasın. Rabbim tüm isteyenlere tez vakitte versin inşallahne guzel canm rabbim kucaginada almayi nasip etsin. bende gecen ay adetime yakin karardini fark ettim ama simdi eski haline geldi
Ben hamile oldugumu ögrenmeden rüyamda beyaz at gördüm bi kac gün sonra hanile oldugumu ögrendim beyaz at murada ermek demekmisBIRDE KIZLAR gcen ay gordugum ruyayi cuma gecesi gordum.. ayni gece kendi annemde o ruyaya benzer bi ruya gormus...hayirlisi