Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilginc hayir olsunEvet ben hep sağ mememden emziriyordum defalarca kez kız evlat evlatlık edinmişim falan bölr rüyalar
aynen oyle cnm bende kiz bebek emziriodum ruyamda buda evlat sahibi olmak misRüya yorumuna baktım kısa zamanda kız evlat sahibi olmaya dio inşallah en kisa zamanda Alırım kucağıma bebegimi insan rüyasında bile nasıl etkilenio![]()
cok ilginc cnm bende 12 ay oldu bebek isteyeli rabbim hepimize nasip etsin....hayirlisi ile kucagina al insalahBen 7 ay ugrastim hamilelik icin. Artik umutlarim tukenmisken bi gun otururken anne dedi içimde bi ses. Esim bile inanmadi bana ama ben o sesi duyunca korkudan ciglik atip agladim. Duyduguma da eminim. 1 hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim
oylemi ne guzel insallah bende kalmisimdirbende bebek emzirirken gördüm kendimi hamile olduğumu öyle anladım zaten sabah hamileyim yada bu ay kalıcam diye uyandım
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinaynen oyle cnm bende kiz bebek emziriodum ruyamda buda evlat sahibi olmak mis
.
Bende 7 sene oldu sekizinci senemize giricez uğraşıo ruz inşallah olur Artıkaynen oyle cnm bende kiz bebek emziriodum ruyamda buda evlat sahibi olmak mis
.
allahim insallah nasip etsin bi sorununuz falan varmi?Be
Bende 7 sene oldu sekizinci senemize giricez uğraşıo ruz inşallah olur Artık
Canım bende sorun var yumurtam büyümüomus ve catlamiomus Mayıs ayından catlama ignesi oldum prengnly 2 kutu ve büyümesi için yumurtam ilaç ictim bir hafta ama yinede tutmadıallahim insallah nasip etsin bi sorununuz falan varmi?
himm anladim cnm havuc ve incir kurunu denediniz miCanım bende sorun var yumurtam büyümüomus ve catlamiomus Mayıs ayından catlama ignesi oldum prengnly 2 kutu ve büyümesi için yumurtam ilaç ictim bir hafta ama yinede tutmadı
Yok canım denemedim hiçhimm anladim cnm havuc ve incir kurunu denediniz mi
yumurtayi buyutup catlamasina yardimci oluyor hamile kalanlar cok var arastir istersenNe faydası var tam olarak
Denıyim onu ama ark bi bitkisel ilaç önerdi şimdi onu iciom bakalim ise yarıyçak inşallah kısa zamanda burada paylasiriz meleğimız gelio dieyumurtayi buyutup catlamasina yardimci oluyor hamile kalanlar cok var arastir istersen