• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hamile kalmadan önce ruya gormusmuydunuz?

Rüya yorumuna baktım kısa zamanda kız evlat sahibi olmaya dio inşallah en kisa zamanda Alırım kucağıma bebegimi insan rüyasında bile nasıl etkilenio:KK1:

Ben 7 ay ugrastim hamilelik icin. Artik umutlarim tukenmisken bi gun otururken anne dedi içimde bi ses. Esim bile inanmadi bana ama ben o sesi duyunca korkudan ciglik atip agladim. Duyduguma da eminim. 1 hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim

dün bi akrabamız rüyasında beni bebiş emzirirken görmüş, bugün de ben kendimi gördüm idrar testinde hafif belirgin 2 çizgi çıkmıştı. günüme de 2 gün kaldı bekliyorumı bklm, hepimiz için hayırlısı olsun Rabbim Hepimizin kucağını doldursun inş nur topu bebişlerle:)

aksam ruyamda 2bucuk yillik evli bi arkadasimi hamile gordum hemde 12 haftalik bizden sakliyormus falan degisik bir ruyaydi

Ben 7 ay ugrastim hamilelik icin. Artik umutlarim tukenmisken bi gun otururken anne dedi içimde bi ses. Esim bile inanmadi bana ama ben o sesi duyunca korkudan ciglik atip agladim. Duyduguma da eminim. 1 hafta sonra hamile kaldigimi ogrendim
cok ilginc cnm bende 12 ay oldu bebek isteyeli rabbim hepimize nasip etsin....hayirlisi ile kucagina al insalah

Rüyada birini hamile görmek genel olarak hayırlı olarak yorumlanır. Hamile olunması yeni bir oluşum manasında yorumlanmaktadır. Bu bakımdan rüyayı gören kadın olsa da erkek olsa da rüya hayırlı manalar içerir.
aksam arkadaasimi gordum daha oncede baska birini gormustum onunda iki cocugu var bu ay valla hep ruyalar hep ruyalar

bende bebek emzirirken gördüm kendimi hamile olduğumu öyle anladım zaten sabah hamileyim yada bu ay kalıcam diye uyandım

Back
X