Merhaba, durduk yere bir tanıdığınız sizi hem instagramdan hem facebooktan neden engeller? Detaya inin lütfen?

Kristalbeyaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
123
43
29
Kızlar benim aynı mahallemden bir kız var denk geldikçe konusuyoruz ama bu kız beni durduk yere heryerden engellemiş. Benim instagram hesabım çalındığı için yeni hesap açmıştım yine bu kızla ortak bi arkadaşımız onları instagtamdan çıkardığımı düşünmüşler, halbuki yeni hesap açtığımı anlamamaları için deli olmak gerek. Sonra bi baktım beni heryerden silmiş siz olsaydınız ne yapardınız

İrdelememis işine gelmiş kolayca silmiş.Ya fazla alıngan ya da düşündüğünüz kadar yakın değil.Boş verin kafaya takmaya değmez.Zamanınızi boşa harcamayın

Yakın zamanda, yakın sayılabilecek bir akrabamı sildim böyle. Aşırı siyasi paylaşım, aşırı nefret, aşırı ayrıştırma… en son sokak hayvanlarının katledilmesini haklı göstermek için algı operasyonları. İnstagrama her girdiğimde sinirim bozuluyordu. Enerjimi olumsuz etkiliyordu, çektim fişini. Oh valla çiçek oldu instagramım.

halbuki yeni hesap açtığımı anlamamaları için deli olmak gerek
Bazen kendi niyetlerinden dolayi göremezler Bendeki mesela daha tuhaf,bir arkadasımla takiplesiyorken farkettim ki hesabı tüm dünyaya açıkken sadece storylerinden engellemis beni? Kendisi ne paylasırsam bakarken?bana no no

Benim üniversitedeyken bir oda arkadaşım vardı 3 sene aynı odada kaldık,okul bitti takipleşiyoruz birdenbire heryerden engelledi sildi fln sonra yine ekledi yine kabul ettim sonra yine sildi yıllardır böyle o ekliyor ben kabul ediyorum o siliyor fln,bi sıra kinleniyor heralde kendi kendine,sonrada affediyor diye düşünüyorumben ciddiye almadığım insanlara alınganlık yapmıyorum hiç sormamda noluyor diye,kafanızı böyle önemsiz şeyler için meşgul etmeyin,çesit çeşit insan var onlarda birer renk

Yaptığı paylaşımları görmenizi istemiyor olabilir ya da instagram algoritması takip ettiğin kişilerin beğendiği video ve gönderileri önüne çıkarıyor, senin beğendiklerin sık sık önüne çıkıyorsa tarzı değilse belki ondan da silmiş olabilir.

Hiç bir şey.

Hiç öyle paylaşımlar yapmam aslında .

Silmek değil direk engellemiş her yerden

Takmam ne yapcam , arkadaşlıkları ve akrabalıkları sadece watsap ve instagram üzeri kurmayı bırakın o ekledi o sildi o beğenmedi yok ben beğendim ama o yapmıyo ..saçma sapan şeyler bunlar. Kendibilir özel profili paylaşımları görmeni istemiyodur yada hesap calındı güvenirli bulmuyordur. Veyatta senden hoşlanmıyo sevmiyo bahane oldu bu durum ? Eee yani ee? Detay arama insanların üstüne düştükce kendilerini değerli bir b*k parcası sanıyolar. Halbuki sifona bas b*kun içinde defolsun gitsin nedir yani kendine dert ettiğin şey kafana toka tak bunları takma ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…