Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu iş sadece burçla olmaz, iletişim kesme sebebi ne ona bakacaksın, çok nazlıysa da basacaksın tekmeyi gidecek. Erkeğin nazlısı kaprislisi hiç çekilmiyorNasıl bunları kabuğundan çıkarabiliriz? Hiç kabuğundan çıkarabilen oldu mu? Nasıl çıkarabildiniz? Bazen bir anda iletişimi kesiyor ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir mısınız?
Aldatmişti. Para ve seks düşkünüydü hemde aşiriiiii derecede. Sonra geri döndü, kabul etseydim gider ustune bir daha aldatirdi eminim.
Sizin burcunuz nedir acababoğa erkeği zor sabır ister, kocam boğa oradan biliyorum
Ben de yazmıyorum artık zaten sizinki hiç sizle iletişime geçmeye çalıştı miValla biri benim de ömrümü yiyecekti az kalsın o kadar ağırkanlııııı uyuşuk bir de eşşek gibi inatçı , gerçek bir öküz yani - pardon boğa. Hiç çekemem dedim attım tekmeyi Bence boşver sen bunu konu sahibesi kendi öküzce dünyasında yaşasın
Sizin burcunuz nedir acaba
burçlara hiiç inanmam ama hem kabuk muhabbeti hemde libido tuttu :d benim koca la buSevişerek. Boğa burcu erkeği libidosu yüksektir.
Burç murç takip ederim de bu nasıl soru ya. Burcundan değildir o kabuğa çekilmesi
Antep fıstığı gibi çıt diye açacaksınız kolay yaniNasıl bunları kabuğundan çıkarabiliriz? Hiç kabuğundan çıkarabilen oldu mu? Nasıl çıkarabildiniz? Bazen bir anda iletişimi kesiyor ne yapmalıyım? Yardımcı olabilir mısınız?
benim yaySizin burcunuz nedir acaba
Haklisiniz mantığa çok önem veriyorlarBoğa ağır kanlı olur.
Hiç sevmem .
Toprak grubu mensubu olarak genel anlamda toprak grubuyla anlaşamam.
Daha doğrusu hiç çekim hissetmedim.
Boğa oğlak başak biri hiç dikkatimi çekmedi çekse bile kısa süreli oldu.
Aşırı mantıklı oluyorlar.
Ateş ve Su grubu her zaman
Cıks sevmem.Haklisiniz mantığa çok önem veriyorlar
Ben de duyguları olduğunu sanmıyorum güzel bir mesaj atıp tamamen bitirdim ve uzaklastim. Birbirimize hediye almıştık o göndermedi ben de göndermedimCıks sevmem.
Şirket evliliği bana göre değil.
Mantık tabiki olur ama dozunda.
Bence uzaklaş bu kişiden
Bakalım ne yapacak o zaman gözlemle.
Kabulleniyorsa hemen zaten duygusu yoğun değildir hoş bunların duyguları olduğunu da sanmıyorum.
Hoşlanmadığınız kişilere hediye neden alırsınız gezmeye gidersiniz bir menfaat yoksa? Sevmediğine inandım da bunları neden yaptığını anlamadım yardımcı olur musun lütfenHerkes benim burcuma sövmüş resmen, harikayızdır halbuki kabuğundan çıkma meselesi şu, sevdiğimiz insanlara karşı aşırı sıcakkanlıyızdır, hoşlanmadığımız ya da kendimizi rahat hissetmediğimiz kişilerin yanında kabuğumuza çekiliriz.
En iyisini yaptın .Ben de duyguları olduğunu sanmıyorum güzel bir mesaj atıp tamamen bitirdim ve uzaklastim. Birbirimize hediye almıştık o göndermedi ben de göndermedim
flört etmişsiniz, muhtemelen beklentileriniz uymadı o yüzden uzaklaşıyor, hepsi bu kadar.Hoşlanmadığınız kişilere hediye neden alırsınız gezmeye gidersiniz bir menfaat yoksa? Sevmediğine inandım da bunları neden yaptığını anlamadım yardımcı olur musun lütfen
Ben de yazmıyorum artık zaten sizinki hiç sizle iletişime geçmeye çalıştı mi
Ya direkt sevmiyor diyemem tabi sırf burcu yüzünden, belki asosyel falandır, ya da mizacı öyledir sevgisini gosteremiyordur. Ama burcuna yönelik konuşacaksak, eski sevgilimi unutmak için çıktığım birkaç kişide böyle davranmıştım, duygusal bir bağım yoktu sadece zaman geçirip diğerini unutmaya çalışıyordum o yüzden de pek birşey paylaşmıyordum.Hoşlanmadığınız kişilere hediye neden alırsınız gezmeye gidersiniz bir menfaat yoksa? Sevmediğine inandım da bunları neden yaptığını anlamadım yardımcı olur musun lütfen
Haklisin kesinlikleflört etmişsiniz, muhtemelen beklentileriniz uymadı o yüzden uzaklaşıyor, hepsi bu kadar.
Yaş da genç değil galiba ama ergenler çoğunlukla da erkekler sessiz kalmayı ayrılık olarak kabul ediyor. Açık açık "biz olmadık, ben devam etmeyeceğim" demeye cesaret edemiyorlar. Sal ipini gitsin
Doğum gününüz ne acabaYa direkt sevmiyor diyemem tabi sırf burcu yüzünden, belki asosyel falandır, ya da mizacı öyledir sevgisini gosteremiyordur. Ama burcuna yönelik konuşacaksak, eski sevgilimi unutmak için çıktığım birkaç kişide böyle davranmıştım, duygusal bir bağım yoktu sadece zaman geçirip diğerini unutmaya çalışıyordum o yüzden de pek birşey paylaşmıyordum.