Merhaba bir derdim vara açtım konuyu kimse cevap vermedi burayada açtım lütfen bakarmısınız

diana41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2022
55
-515
1
30
Merhaba hanımlar dün buraya konu açmıştım hamilemiyim diye test pozitifmiş kan testimle onayladım bunu. Şimdi benim eşimin ilk evliliğinden 12 yaşında bir kızı var babaannesinde kalıyor çünkü ben 5 aylık evliyim daha ve kızın annesi sağ doğal olarak ben bakmak istemedim kızına, ergen 12 yaş bir kız çocuğuyla annesi dahi anlaşamazsan ben anlaşamam 28 yaşındayım ilk evliliğim ve ilk bebeğime hamileyim bu arada. Eşimin kızı babasına çok bağlı ve çok kıskanç bebeğimi ona nasıl söylemeliyiz bilmiyorum sevinemedim bile durumuma, bize gelmek istermi yada onu sevmez kaprisler yaparmı deneyimleri olanlar lütfen cevap versin nasıl söyleyelim kıza bu durumu ve nasıl yaklaşalım ona?

bir uzman desteği almanız en mantıklısı olur bu konuda. psikolog/pedagog ile görüşün.

Benimde kızım 12yasinda ve okadar sevgiye muhtaclarki büyümüş havası var ama bir okadarda çocuk gibi sevilmeyi istiyorlar bence aramızı iyi yapmalısınız arkadaş gibi davranmalısınız sizdeki iyiliği görürse kardeşinede sevinirim

Evlenirken bilmiyor muydunuz kızı olduğunu da şimdi sorun edip kıskançlık yapıyorsunuz ,çocuğa acıdım gerçekten nasıl bir anne adayı ile karşı karşıya,siz çocuğunuzu doldurup kardeşleri birbirine düşman edersiniz,biraz olgun olun 15 yaşında gibi davranmayın

Nasil bir cevap istiyorsunuz? Utanmasaniz kizi eve sokmayacaksiniz. Evlenirken biliyordunuz esinizin kizini, yazik degil mi simdi istemiyorsunuz

Ne kadar kolay goruosunuz durumu ya.Gidin de çocuğun annesine söylenin bakalım.Neden bakmio cocuguna da babanesi bakıyyle uzaktan konuşmak kolay bu konuyu.İcine girince işler çok degisiyo.Sevgili konu sahibi durumu eninde sonunda söylemek zorundasınız.Ozel bı durummus gibi değil de belki konuşurken ya da yemek yerken sana bisey söylemek istiyoruz yakında bi kardesin olucak diyip içinde onun da olduğu planlardan bahsedebilirsiniz

O kadar yorum yapıldı size.
Hiç mi dank etmedi kafaniza ?

Üzüldüm hem annesinden uzak hem babasından ..
Gece gece içim sızladı yazık o yavruya,
Sizin gibi bir üvey annesi var , çocuğunu bir kadın uğruna bırakmış bir babası var ,anne ortada yok . Allah ıslah etsin sizi .

Bir derdim vara açtınız konuyu ve orada yeteri kadar linçlendiniz. Kimse cevap vermedi diyemezsiniz. Siz sağlıklı değilsiniz çok dertse çocuğu olan erkekle evlenmeyecektiniz. Nasıl bir vicdanınız var kötü kalplisiniz net.

Benim eşiminde iki çocuğu var. Kız annesinde oğlan babannede, babannnede çünkü doğar doğmaz o bakmaya başlamış anne rahatsızlık geçirdiği için. Çocuk ne anne bilir ne baba. Evlendiğimde verin ben büyüteyim en azından kendime göre yetiştiririm dedim vermediler. Zaten babaanne ve anne komşular. 6 yıllık evliyim. 2 çocuğum oldu biz direk söyledik. Kızımız fazlasıyla kıskanç babasıyla konuşurken asla kardeşlerini sormaz. Mesela yazın memlekete gittiğimizde oğlum hastalandı ve kız çok iyi olmuş dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Zor durumlar yani yaşanmadan bilinmez ki. Yani istedim vermediler bu saatten sonrada ben istemem çünkü çocuklar dediğim dedik büyüdüler babaları değil ben bile başedemem

Wala alnı olsa alnından opucem bu yorumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…