- 3 Şubat 2018
- 6.288
- 24.445
- 348
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Problem sizde olabilir mi?Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Sen bu iğrenç zihniyetinle çok iyi kalplisin bin katınıda sana versinEn guzelini yapmışsın senin gibi birinin annelik duygusunu tatmaya hakki yok bence insanlari empati yoksunu olmakla suclarken hic kendini o 12 yasindaki kizin yerine koyup empati yaptin mi acaba rabbim sana insallah bir daha evlat vermez hayatimda gördüğüm en kotu kalpli insanlardan birisin
Bugün karar verdiniz ve kocanız sorgusuz imzaladı öyle mi? Gerçekten böyleyse bile sizin düşüncelerinizde 1 adım ilerleme yok. Hala bizi suçluyorsunuz.Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Sen bu iğrenç zihniyetinle çok iyi kalplisin bin katınıda sana versin
Ben artık havada uçuşmazsa tatmin olamıyorum. Eksik oluyor o konu.Bir konuda da beddualar havada uçmasa dişimi kıracağım![]()
Kadın kadının düşmanıdır geldi mi?Bir konuda da beddualar havada uçmasa dişimi kıracağım![]()
Evde yemek, temizlik ve duzen işi agirlikli olarak kimde? Kadinda. Erkek ne kadar temizlik yaparsa yapsın evin duzenine tamamen hakim olamiyor. Dogal olarak evleneceğiniz erkegin cocuguyla ilgili sorumlulukların bir kismi hatta forumda gordugumuz uzere tamami yeni eşe kaliyor. Cocuklu bir adamla evlenip, cocuga ablalik yapma kisminin manevi boyutunu anlatmak istemiyorum bile. Kirk yilda bir gelir, idare ederim diye dusunmemek gerekiyor. Annesi ölebilir, annesi hasta olabilir, hatta ortada sebep yokken cocuk babayla yasamayi isteyebilir (belli bir yaştan sonra cocugunda görüşü aliniyor mahkemede), anne hem calisip hem cocuga bakamiyorsa babada kalmasini isteyebilir. Bir suru ihtimal var. Hic dusunmediniz mi bunlari?Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Kınadığını yaşamadan ölmeyeceksin Katip!!!!!Ben artık havada uçuşmazsa tatmin olamıyorum. Eksik oluyor o konu.
Maddi,manevi tüm sorumluluğu yerine getiriyor mu?Devamlı gidip görüyor mu?Ben anlatamıyorum galiba eşim maddi manevi tüm sorumluluğunu yerine getiriyor devamlı gidip görüyo kadın beş ayda iki kere kuru kuruya sadece aradı çocuk bile küstü konuşmuyor kadınla, nerden bana getirdiniz sorumluluğu şoktayım gerçekten, ilerleyen zamanda çocuk yapacağım benim için düündüğünüzün bin katınıda hepinize versin rabbim
şaka gibisin ne kadar tanıyorsun acaba benide ne yaran var senin ne biriktirdin anlmayadım negatiflik akıyo sendende benim üçte birim merhamet
brn
Gerçekten kürtaj olduysanız tebrikler doğru karar. Hazır olmadığınız zaten 12 yaşındaki kızcağıza bakış açınızdan belli. Annelik büyük bir şey, dev bir vicdan ister sahiplenme ister. Eşiniz desek zaten eski karısından hiç farkı yok. Çocuğunu istemeyen kadının yanında ne işi var bir kere bu adamın. O çocuğa babalık yapamayan herif sizin çocuğunuza da babalık yapmaz. Sizi de postalar bi kadın daha alir yanına.Bugün kürtaj oldum vakum yoluyla, hepiniz rahat olabilirsiniz o iyi kalpli ayağı yapıp bana hamile halimle beddua edip ben iade ettiğimde yırtınanlarda. Empati yoksunları, hazır olmadığımı hissettim ve aldırdım kendi çocuğumu çekecek güçte değilken başkasının çocuğunu anası sağken yine bakmayacağım. O bir yerlerini yayarken ben onun sorumluluklarını yerine getirmeyeceğim. Baltanda böyle anlaştım bilginize
Sadece size cevap vereceğim bir nebze empati yaptığınız için, burdan bana sallayan herkes başka birinin çocuğuna bakmaz bunu hepimiz biliyoruz polyannalar ve iyi kalpleri kendi başlarına gelince devre dışı kalır. Uzaktan sallamak her zaman kolay tabi, kadının hiçbir maddi sorunu yok ailesiyle yaşıyor çalışıyor nafakasında ödüyor eşim ama çocuğuna kullanmıyor o parayı bir gün olsun bişey lazımmı diye sormadı maddi hiçbirşey almadı ayda bir arayıp büyük insana yapar gibi hal hatır sordu sadece çocuğa kendini hatırlattı, ben ailemde boşananlardanda hiç böyle bi tutum görmedim bana nasıl güveniyorsun da inat uğruna başıma atmaya çalışıyosun kızını belki zulmedeceğim. Ben yapmam kendi evladımı bırakmam tanımadığım bir ortama. Onu öyle eksik bırakmam. Ben annesi değilim sorumluluğuda bana ait değil hiçbirşekilde mesul değilim hukukta bile bu böyle bakmakla yükümlü değilim at gözlüğünüzü çıkarın herkes. Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani, Allah’ın vermediği annelik içgüdüsüylede roller taslayıp çocugu bağrıma basacak kadar hayalperest değilim sizler öyle yaparsınız, ahkam kesmek kolay hiçbirinizin boşanmayacagı garanti değil lütfen başkalarını linçlemek için böyle sıraya girmeyin o yüzden. Bana hamile iken beddua eden o hadsiz sanada sadece lafını iade ettim çok zoruna gitmiş gördümde
Ünv mezunu aklı başında bi kadınım, ilköğretim mezunu cahil cühela bir kadındır kendisi ve ben onlar boşandıktan sonra tanışmama rağmen kadın benimle sidik yarıştırarak mutsuz etmeye çalışıyor bunun içinde çocuğunu kullanacak kadar cani,
Kocanızin beş para etmediğini bildiğiniz için ailem bakar diyorsunuz tabi haklısınız. Çünkü babalar sizin kafanızda bir işe yaramıyor, sadece anneler ve aile büyükleri bakar çocuklara.
Büyük lokma ye büyük söz konuşma demisler.hayatin kime ne getireceği hic belli olmaz.bunlari evlenmeden önce iyce tartip bicmedinizmide şimdi hayiflaniyorsunuz.Adamda tuhaf babanneye atmis çocuğunu belli ki sizle olan sıkıntılardan dolayı.Dememis mi yada demiyor mu hic acaba hoop dur bakalim o benim cocugum diye.Allah yardımcısı olsun o kizcagizinda,tamda destek görmesi gereken bir çağda ole kalakalmis.Hayır ama annesi sağ onun o neden sorumluluğundan kaçıyor nasıl bana güveneniliyor ben yedi kat elken, ben bırakmam çocuğumu kimseye oda bırakmasın genç ve sağlıklı
Ben cocuklarimi kabul etmeyen biriyle evlenmezdim siz o çocuğu disliyosunuz eşin olacak beyde bunu kabul ediyo gecekden çok üzüldüm
Şu yorumdan erkek olduğun o kadar belli ki. Kendini adamın yerine koymuşsun![]()
Kabul edilmeyen çocuk adamın çocuğu. Buradan çıkarmış olabilir miyim? Sadece bu yorumdan ötürü demedim. Azıcık paylaşımlarına bakınca anlamamak için aptal olmak lazım. Saf ayağına yatıp, milletin mahremini konuşturuyorsun. Ha bide erkek olduğunu söyleyen tek kişi de değilim. Prenseslerinbabası![]()