Merhaba Benim Ilk Tüp Bebek Oluşum. Neler Yaşadiğinizi Yazarsaniz Sevinirim,

Nurver

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2007
30
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Bu Ay Tüp Bebek Yaptiracağim. Iğnelere Başladim. Siz Kaç ğün Iğne Oldunuz, Iğneden Kaç Günsonra Yumurtalar Alindi.nasil Alindi, Zormu Oldu. Transver Nasil Yapiliyor.yani Hanimlar Neler Yaşadiğinizi Yazarsaniz, çok Memnun Olurum. Bende Sizin Sayeniz De Biraz Bilgi Sayibi Olurum. Birde Denizli De Tüp Bebek Yaptiranlar, Nerde Yaptirdiklarini Ve Nekadar Olduğunu Yazarsa Sevinirim.

tedavı suresı kısıye gore degısıyor benım 2 hafta sonra yumurtalarım toplandı ve 4 gun sonrada transfer yapıldı cnm ama ıgnelerde kısıye gore degısıyor tahmınen 15 gun ıcınde bıtmıs olması lazım dıye dusunuyorum kan tahlılı transferden 12 gun sonra sonuc bellı oluyor fiyatlar ssk dan yararlanıyorsan ılaclarda dahıl 2 500ytl ama ozel hastane ıse 6 500ytl cıvarında ıns hakkında hayırlısı olurr ılk ve son denemen olur

yumurtalar toplanırken zaten anestezı verıyorlar sonrada bır agrın olmuyor transfer ıse 5 dk ıslen hastanede 4 saat dınnendıkten sonra evegonderıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…