Aşılama Merhaba aşılamadan sonra gebelik testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende de birebir aynı semptomlar var. Göğüslerim ağzımdan çıkacak gibi şiş 😂 ama bu sabah kramp şiddetli girdi, adet oluyorum gibi. Ped aldım yanıma 😔 göğüs uclarimda çok aciyordu bugün biraz azaldı. Buarada 10. Gün koyu kahve lekelenmem oldu. Daha öncede yaşamıştım o yüzden ciddiye almadım
yerlesme lekesı olmasın canım o

Az önce doktorum aradı adet oldun mu diye. Çok heyecanlıyım falan dedi. Dedim olmadım ama ağrım var. Tek sorduğu soru göğüslerinde ağrı var mı dedi. Uçlarında var dedim güzel, haber ver mutlaka diyip kapattık. Umitlendirdi ne yalan soyliyim 🙄
yaaa ınan benı bıle umıtlendırdı senı bırak :KK9:
ay ınsallah vardır ya sen ne zaman test yapcaksın kacıncı gunun canım bugun

Az önce doktorum aradı adet oldun mu diye. Çok heyecanlıyım falan dedi. Dedim olmadım ama ağrım var. Tek sorduğu soru göğüslerinde ağrı var mı dedi. Uçlarında var dedim güzel, haber ver mutlaka diyip kapattık. Umitlendirdi ne yalan soyliyim 🙄
Ayyy hadi inşallah ya ❤️❤️❤️❤️ Bana da umut oldun resmen 🥺🥺🥺

Ayyy hadi inşallah ya ❤️❤️❤️❤️ Bana da umut oldun resmen 🥺🥺🥺
İnşallah canım. Sen testlerde ikinci çizgiyi gördün dimi? Hangi günlerde test yaptin ?
yaaa ınan benı bıle umıtlendırdı senı bırak :KK9:
ay ınsallah vardır ya sen ne zaman test yapcaksın kacıncı gunun canım bugun
Canım benim ayın 1inde aşılama yapıldı. 14. Gün sayiliyor sanırım. adet tarihinde yani 18 inde adet olmazsam test yapicam.

Bende öyleyim, regl oldum olucak gibi yemin ederim tuvalete gitmeye korkuyorum. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Benimdee karın ağrım var ya, bide müthiş bir göğüs ağrısı
Bende aynıyım. Bugün çok agrimda oldu. Sürekli adet oluyor gibiyim. 2 buçuk aylık hamile bı arkadasm var ona sordum. karın ağrısı ve göğüs ağrısı çok olmuş hatta hala devam ediyor dedi. Hala adet olacakms gibi oluyorum tarihleri geldiğinde dedi.

yerlesme lekesı olmasın canım o
Daha öncede olmuştu ama şöyle; bunu günlük pedde gördüm eminim o yüzden adet öncesi başlayan köyü kahve akıntı gibiydi. Hatta adet oluyorum dedim eşime. Birdaha gelmedi. daha önce olanda bej rengi iç camasirimda, kuruyunca aynı tonun koyusu bı lekelenmem olmuştu. ben onu yerleşme lekelenmesi diye düşündüm. Çok umitlenmistim. O yüzden şimdi de çok umitlenemiyorum 😕

Bende aynıyım. Bugün çok agrimda oldu. Sürekli adet oluyor gibiyim. 2 buçuk aylık hamile bı arkadasm var ona sordum. karın ağrısı ve göğüs ağrısı çok olmuş hatta hala devam ediyor dedi. Hala adet olacakms gibi oluyorum tarihleri geldiğinde dedi.
Hadi yaaa, ay insalah bizimkide o yüzdendir

Daha öncede olmuştu ama şöyle; bunu günlük pedde gördüm eminim o yüzden adet öncesi başlayan köyü kahve akıntı gibiydi. Hatta adet oluyorum dedim eşime. Birdaha gelmedi. daha önce olanda bej rengi iç camasirimda, kuruyunca aynı tonun koyusu bı lekelenmem olmuştu. ben onu yerleşme lekelenmesi diye düşündüm. Çok umitlenmistim. O yüzden şimdi de çok umitlenemiyorum 😕
İnşallah öyledir ya Allah sevindirSiinn hepimizi bu ay 💕🤲🤲

Canimm sonucun ne olduğu benimde bugün 9.gunum az önce test yaptım belirgin gorunuyo ama ignede olabilir yarın tekrar yapcam
Kuzum nasilsiinn ben daha önce catlatma iğnesi kullandığımda 8. Gün tamamen silinmişti çizgi inşallah seninki de iğneden değildir bu ara da paylaşım yapan arkadaş içinde hamilelik var gibi sanki 😍

Kuzum nasilsiinn ben daha önce catlatma iğnesi kullandığımda 8. Gün tamamen silinmişti çizgi inşallah seninki de iğneden değildir bu ara da paylaşım yapan arkadaş içinde hamilelik var gibi sanki 😍
Canimm iyiyim sen.nasilsinn🥰
Bn bu sabah yaptım iğne etkisi geçmişti bundan sonrakiler önemli bakalım neler olacak.
Snein nasıl gidiyor

Canimm iyiyim sen.nasilsinn🥰
Bn bu sabah yaptım iğne etkisi geçmişti bundan sonrakiler önemli bakalım neler olacak.
Snein nasıl gidiyor
İnşallah çift çizgiyi görmeye başlayacaksın kuzum 😍 benim daha önceki ignede çabuk silinmişti 8. Gün hiç bisey yoktu canım. Benimde iyi gidiyor sadece sağ kasık agrim hala geçmedi bir de bel agrim var. Dün ve bugün de ovulasyon testi yaptım hala çok koyu daha önce çıktığını hatırlamıyorum bu sekilde🤔

Eklentiler

• 20211214_205219.jpg
    20211214_205219.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 287
İnşallah çift çizgiyi görmeye başlayacaksın kuzum 😍 benim daha önceki ignede çabuk silinmişti 8. Gün hiç bisey yoktu canım. Benimde iyi gidiyor sadece sağ kasık agrim hala geçmedi bir de bel agrim var. Dün ve bugün de ovulasyon testi yaptım hala çok koyu daha önce çıktığını hatırlamıyorum bu sekilde🤔
Benim sanirm geç gidiyor iğne etkisi 😬 yarınki testlerde çıkmazsa yoktur çıkarsa olabilir inşallah.
İğne etkisiyle ovulasyon çok koyu çıkıyor diye okumuştum canım.
Ayy hadi inşallah tutunma ağrısıdır 💕🥰🤎

Benim sanirm geç gidiyor iğne etkisi 😬 yarınki testlerde çıkmazsa yoktur çıkarsa olabilir inşallah.
İğne etkisiyle ovulasyon çok koyu çıkıyor diye okumuştum canım.
Ayy hadi inşallah tutunma ağrısıdır 💕🥰🤎
Bilemiyorum canım çikolata kisti zaten ağrı yapıyor böyle ilaçlar alınca daha çok ağrıyor aslında kesin ondan yine. Daha önce böyle olduğunu hatırlayamadım evde de bi ovulasyon testi var ona dadandim 😆
Gebelik testi bilerek almıyorum adet gününe kadar denemek istemiyorum 😮‍💨

Bilemiyorum canım çikolata kisti zaten ağrı yapıyor böyle ilaçlar alınca daha çok ağrıyor aslında kesin ondan yine. Daha önce böyle olduğunu hatırlayamadım evde de bi ovulasyon testi var ona dadandim 😆
Gebelik testi bilerek almıyorum adet gününe kadar denemek istemiyorum 😮‍💨
Kist olayını çok bilemiyorum canım.iyi düşünelim.insallah bebişin ağrısıdır 💕
Bende ilk.hafta yapmam dedimde üç dört gün daha denerim.evde 😂 zaten 20si test günüm.bakalim.koyulasirsa kan veririm

X