Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ceydat canım ısteyım anca fırsat buldum o yuzden nerde benım test negatıf oldu senın gıbı uzuldum en azından sızın onumuzdekı ay denıyebılecen ama benım esım asker oldugu ıcın beklıyecem o zyuden sans dıyorum umarım senden hamıs haberı alırım canım
merhabalar....benim ablam ilk hamilleliğinde üstüne görmüştü.hiç anlamadı daha sonra dr dan öğrenmiş üstüne gördüğünü.onunkide 2 gün sürmüştü ve koyu renkliydi ama ilk 3 ayını yatarak geçirdi...seninkide olabilir ama önce bir test yapmalısın .sivilce konusuna gelince benimde hertarafımda kaşıntı başladı sivilce de var ve dudağımda uçuk çıktı.bunlar hep hamilelik belirtisiymiş..bakalım ne olacak....inşallah dilediğin gibi olur.
Evet işteyim asker bekleyen canım kardeşim tez zamanda kovuşursunuz inş. Derya hn test yaptım sonuç negatif çok istedim o çift çizgi görmeyi ama gene tek çizgi
amın canım benım ıns hepımız o cıft cızgıyı goruruuz hepımız bırgun allahın ıznıyle ben once esımı beklırorum artık baska bahara bebek yada ıznıne baglı neyse kolay gelsın canım