Merhaba arkadaslar

Dilay0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
15
8
1
34
Kusura bakmayın hesabı yeni actim belki yanlış yere yazıyorum ama beşik almam lazım 0 lar beni biraz asiyor maddi sorunlarımızdan dolayı uygun ikinci el arıyorum şimdiden teşekkürler

Ve burayı açma sebebim bir kiz arkdaşım oğluna burdaki bayanlardan alisveris yapmış 2. El gördüm aldıklarını çok yeni ve uygundu

Benim üçüncü çocuğum ve ikinciyi doğduğumda herseyini dağıttım birdaha doğmam diye ihtyci olana verdim ama şuan ben kredi yüzünden sikistim bu sebeple ikinci el arıyorum çünkü kullanıp yine ihtiyacı olana verecem pahalı alacak durumda deglm netten bende bir siteden ilk çocuğunda alsvers yapardım o site kapandı arkdsta burdan alınca bende bakmak istedim alırsam sonra ihtyci olana burdanda verebilirim çünkü herşey para değil bir iki kişinin paylaşımına baktım biraz önce ve gerçekten de pahali umarım uygun bulurum henüz inceleyemedim tam

Bu arada ihtiyacı olan varsa bende bikac parca gönderebilirim( ucretsiz ) bu kiz galiba tam göremedik bendeki parçalar erkek

Kusura bakmayın hesabı yeni actim belki yanlış yere yazıyorum ama beşik almam lazım 0 lar beni biraz asiyor maddi sorunlarımızdan dolayı uygun ikinci el arıyorum şimdiden teşekkürler
Ben de ikinci el alıcam hatta bebek arabasi ,araba koltuğu vs ikinci el almayı planlıyorum

Back
X