- 21 Eylül 2023
- 141
- -33
-
- Konu Sahibi Loveyrdram
Yalnız zaten sorulan soruyla ilgili cevap vermemişsiniz ben size çocuk yapabilirmiyim diye sormadım uygulama önerisi olan varsa yazsın dedim sorulan soruya yanıt verilsin süttenPeki yaşın çocuğu, yakalayınca da boşarsınız. Çokta umurumda sizin çocuk yapıp yapmamanız, bana ne?
Tamam versinler, ben bilmiyorum böyle bir uygulama. Kolay gelsin.Yalnız zaten sorulan soruyla ilgili cevap vermemişsiniz ben size çocuk yapabilirmiyim diye sormadım uygulama önerisi olan varsa yazsın dedim sorulan soruya yanıt verilsin sütten
Sadık olan varmı ki ?Adam sadık değil zaten ne farkedecek ki sizin için?
Çok bencilsiniz, kendiniz için çocuk mu istiyorsunuz? O çocuğa ihtiyacı olan sağlıklı aile ortamını sunabilecek misiniz? Ben birbirinin ömrünü yiyen ebeveyn adayları, güvenin ve sadakatin olmadığı bir ilişki görüyorum.Bir senedir düzgün olduğumuz için ben zaten çocuğu onun için değil kendim için istiyorum ama genede babasının düzgün olmasını istiyorum ve ayrıca böyle abartılı yorum yapan kişiler benim yaptığım gibi profesyonel şekilde eşlerini bi denesinler bakalım sadıklarmı bazen saflar anlamaz ama eşim dürüst sadık der çünkü denememiştir birseyini yakalamamıştır önceden bende aşırı güveniyodum yoksa evlenmezdim bi anlık bi hisle ortaya çıkarttığım birşeydi denemeseydim bilemezdim bilmişlik taslamadan eşinize rahat ortamı verdiğinizde denediğinizde bakalım yapıyormu yapmıyormu görün sonrasında bilmişlik taslayın ben sadece farklı önerileri olan uygulama vs gibi onlardan yorum bekliyoru
Bu mükemmel ilişkiyi çocukla taçlandırmamak olmaz tabi.
Bencillikmi ben çocukları çok severim tabiki güzel aile ortamında büyütmek isterim birbirimizi yesek zaten öyle birşey düşünmem ki öyle birşey oldu diyelim babasından da ayırmam kendimde en güzel şekilde bakarım daha şimdiden çocuk psikolojisine , bakımına yönelik hertürlü şeyi okuyor izliyor öğrenmeye uğraşıyorum ne kadar boş konuşmalar bunlar bir soru soralım dedik herkes saldırgan gibi saldırıyor en azından yapsam bile bilinçli seviyeli çocuğuna bakabilecek bir anneyim bencillik asıl çocuklarına bakmayan sahip çıkmayan doğurdum diyip düşünmeden sokağa atanlar kusura bakmayın ama yorumunuz fesatlık doluÇok bencilsiniz, kendiniz için çocuk mu istiyorsunuz? O çocuğa ihtiyacı olan sağlıklı aile ortamını sunabilecek misiniz? Ben birbirinin ömrünü yiyen ebeveyn adayları, güvenin ve sadakatin olmadığı bir ilişki görüyorum.
Bu kadar mükemmel bir adamın peşine niye dedektif takmaya çalışıyorsunuz o zaman, vallahi ben sizi hiç anlayamadım. Daha önce yakalamışsınız ve boşamamışsınız, tekrar yakalayınca boşayacak mısınız? Ayrıca burada kimse gelip size benim Kemal'im yapmaz demedine kadar kolay dimi insanın başına gelmeden böyle konuşmak fakat eşimle artık aile olabildiğimizi düşünüyorum ama genede denemek istedim gerceği öğrenmek boşanma davası açmıştım zaten ondan sonra herşeyin farkına vardı düzgünleştik bedelini ödettim yani yaparsa tabiki ben sadece öğrenmiş olucam boşanmada kanıt olarak yapmıyorsa da daha iyi davranabilmek istiyorum etrafımda çok insan var düzgün gözüküp neler yaptığı ortaya çıkan malesef araştırmadan içini bilemiyoruz . Ve gerçekten düzgünüz yani bazen arkadaş bazen dost bazen aşık bazen sevgili olabiliyoruz çoğu insanların evliliğini görüyorum ve eşlerini baş üstünde tutuyorlar o zaman diyorumki asıl benim kocamı tepeme çıkarmam lazım
Konuyu silince ne oluyor tam olarak? Zaten alıntılanmış yazdıklarınız. Birazdan da siz banlanacaksınız, konu geri gelecek. Ne anlamı var şimdi?Sadık bir erkeğin olduğunu düşünmüyorum sadece eline zaman şans geçmemiş erkek vardır bence çünkü en dürüst güvenilir gözüken insanların neler yaptığını görüyoruz beni bu kadar yargılayan kişilerin hayatındakilerde kesin sadıktır sadece yardım istedim ama bu konuşmalar hoş değil ondan kaynaklı açıklamayı kaldırdım
Biz kadınlar erkeklerin yaptıkları basit hataları bile unutamıyoruz genelde. Günü geldi mi başka bir tartışmada aynı şeyleri söyleyip duruyoruz falan. Şimdi asıl konu siz bu adamın geçmişte yaptıklarını nasıl unutacaksınız ve bir daha nasıl güveneceksiniz? Ömür boyu 7/24 takip mi edeceksiniz? Şuan iyi gidiyor diyorsunuz ama ya yine yaparsa? Siz hamileyken ya da çocuğunuz varken bir daha aldatmayacağının garantisi var mı, o senaryo daha kötü değil mi?ne kadar kolay dimi insanın başına gelmeden böyle konuşmak fakat eşimle artık aile olabildiğimizi düşünüyorum ama genede denemek istedim gerceği öğrenmek boşanma davası açmıştım zaten ondan sonra herşeyin farkına vardı düzgünleştik bedelini ödettim yani yaparsa tabiki ben sadece öğrenmiş olucam boşanmada kanıt olarak yapmıyorsa da daha iyi davranabilmek istiyorum etrafımda çok insan var düzgün gözüküp neler yaptığı ortaya çıkan malesef araştırmadan içini bilemiyoruz . Ve gerçekten düzgünüz yani bazen arkadaş bazen dost bazen aşık bazen sevgili olabiliyoruz çoğu insanların evliliğini görüyorum ve eşlerini baş üstünde tutuyorlar o zaman diyorumki asıl benim kocamı tepeme çıkarmam lazım
Evet kesinlikle boşarım ben sizinle laf yarıştırmak için konuyu açmadım evet kocam gerçekten iyi bir koca kaynanamla bile birbirimizi çok severiz o derece güzel herşey ama işte anlattığım konulardan dolayı insanda ukte kalıyor üstünden ne kadar geçerse geçsin . Birşey yapacaksa öğreneyim bitsin yapmayacaksa gereken değeri vermek istiyorum bende biliyorum bir kez yapan bir daha yapabilir ama belki diyorum akıllanmıştır ilk başlarda evliliğe ayak uyduramamıştır korumuyorum yaptıklarını zaten kesinlikle işte bir denemek istedim sadece olay buBu kadar mükemmel bir adamın peşine niye dedektif takmaya çalışıyorsunuz o zaman, vallahi ben sizi hiç anlayamadım. Daha önce yakalamışsınız ve boşamamışsınız, tekrar yakalayınca boşayacak mısınız? Ayrıca burada kimse gelip size benim Kemal'im yapmaz demedi
Sizinde ayak fotoğrafları satan uygulamalarda olmanız gerekirdiKonuyu silince ne oluyor tam olarak? Zaten alıntılanmış yazdıklarınız. Birazdan da siz banlanacaksınız, konu geri gelecek. Ne anlamı var şimdi?
Hamilelik topikleri nasıl bu aralar? Konunuzu bırakıp oralarda gezdiğinize göre hareketli sanırım.
Tabiki haklısınız garantisi hiç bir zaman yok herkes için geçerli . ama yakaladığımda bitiririm beni aldattığını yakalamadım bu arada yakalasam zaten bitmişti işte bu yaparmı yapmazmı düşüncesinden denemek istiyorum yapcaksa da göreyim bitsinBiz kadınlar erkeklerin yaptıkları basit hataları bile unutamıyoruz genelde. Günü geldi mi başka bir tartışmada aynı şeyleri söyleyip duruyoruz falan. Şimdi asıl konu siz bu adamın geçmişte yaptıklarını nasıl unutacaksınız ve bir daha nasıl güveneceksiniz? Ömür boyu 7/24 takip mi edeceksiniz? Şuan iyi gidiyor diyorsunuz ama ya yine yaparsa? Siz hamileyken ya da çocuğunuz varken bir daha aldatmayacağının garantisi var mı, o senaryo daha kötü değil mi?
Boşanın falan demiyorum o sizin bileceğiniz iş ama güvenmediğiniz insanla da devam ettirmem zor yani.