Merhaba Arkadaşlar , derdim erkek arkadaşımın aşırı cimri olması

Ben pahalı hediyeler istemiyorum ki almasın ama yeter ki belli etmesin şu pis huyunu. Ben çalışıyorum paramı kazanıyorum istediğim şeyi zaten alırım. Dediğin gibi düşünsün biraz sadece. Ben de ödetmek istemem her defasında hayat müşterek ilişki tek taraflı değil sonuçta. Ayrılmak en iyisi sanırım..

Aman Allah korusunnn :)

İki yıl nasıl sabretmişsin helal olsun
Bir de bana sor , eve gelmek için bahane uyduruyordum resmen. Gelince de sinirden kendimi yiyordum

Sen bilirsin tabi de bence ailenle falan tanıştırma ya boşver yol yakınken vazgeç hayat böyle geçmez ki
Tanışmaya gelse günü beleş geçirdik diye sevinir mazaAllah :)) Evet annemle konuştum o da aynısını düşünüyor.

Böyle bir adamla barışıp evlenmeyi düşünmen bile çok saçma..! Adam sırf beleş diye gelinliğini bile başkasından bulur giydirir, bayramda gelen çikolatayı istemede getirir, çiçeği bahçelerden yolar. Aman diyim kaç kurtar kendini bu adam beleş mezar bulsa bodozlama dalar

Kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun.Yol ver gitsin.

Bilgisayar programcısı
Hem ben ondan maddiyatla ilgili büyük şeyler istemiyorum ki. Sadece bana değersiz olduğumu
hmm az maaş alıyorsa ya da para yetmiyosa bu yüzden yapıyo olabilir.. ama bu yaptığını haklı göstermez tabi, erkekliğe sığmaz yaptığı..
Maaşımız aynı , çoğu insan ev geçindiriyor bu maaşla. Ben her ay istediklerimi alıyor , aileme yardımda bulunuyor ve kenara para ayırabiliyorum. Parasını değil düşünceli olmasını istiyorum.

sakın sakın.bencilin biri seni çalıştırır kendi kazandıgını kendi yer sen ona bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…