Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

bence ilkiyle devam ederseniz mutsuz olursunuz gibi görünüyor, ikincisi de sizin için pek uygun görünmüyor, sizin de içinize sinmemis zaten. nasılsa bu iki kişiye kalmış değilsiniz, ilerleyen zamanlarda aradığınız özelliklere sahip, sizi gerçekten sevecek ve sizin de seveceginiz biri neden çıkmasın ki? acele etmeyin sonra pişman olabilirsiniz bence.

Kaç yaşındasın kuzum sen 19 -20 mi?
Şimdi para için mutluluğumu mu satayım derken 2.silemi mutlusun?
Adamı daha tanıalı 1 ay olmuş hemen bu düşüncelere ne ara kapıldın?
Zaten 1. sevsen 2.yi aramazdın onu unut
bu sene içinde evlenmem lazım demişsin nedir bu acele?
okumak önemli değildir üni mezunu olup işsiz olanda çok. Merak ettim sen ne mezunusun ?

illaki ikisinden biri mi olması gerekiyor elimizde sadece iki seçenek varsa bence 1. şık.yaşın daha erken zaten ne bu acele karşına neler çıkar daha ikisinden de vazgeç bence

evet bende memurum

Yaşın genç nereden buluyorsun böyle insanları ya, çalışıyormuşsun daha kimler çıkar karşına bırak akışına sanki dünyada iki erkek onlar kalmış gibi

ayrıca konuyla alakalı guzel cevap veren arkadaslar gercekten cok tske derım. yorumlarınız ve yardımlarınız gercekten cok makbule gectı. ama dalga gecer maıyette cevap veren arkdaslar barı kırlılık yaratmayın . sızene benım hayatımdan sevıyemden sız once gıdın bır kendınıze bakın ya. oyle uzaktan konusmak cok basıt. hem emınım sızlerınde hayatlarında buna benzer seyler olmustr. belkı de daha kotulerı. belli ki asağılanmıssınız kımseye anlatamamıssınız sımdı gelıp burada ahkam kesiyorsunuz. lütfen sessizce çıkıp gidip. boş sohbet yapmayın .

Allah akıl fikir ihsan eylesin.
Evlenmek için bir ilişkiye başlanmaz, evleniceksek başlayalım nedir yaw? Bir insanı tanırsınız, seversiniz, güvenirsiniz, bu adamla bir ömür geçer dersiniz öyle evlilik kararı alırsınız. Evlenmek için sevgili olmak dünya üzerinde yapılabilecek en saçma iştir. Hem ne bu acele, bu sene evlenmem lazım, uzun süre sevgili kalamam falan. Daha yaş da küçük, atlı mı kovalıyor?
Pek güzel pek masum anlatmışsınız ama düşündüğünüz kadar masum değilsiniz. Hayatınızda iki erkek var ve ikisini de aldatıyorsunuz. Burda aldatan erkek için söylenen, yazılan, düşünülen ne varsa hepsi sizin için de geçerli. Yazarsam hakarete girebilir diye yazmıyorum.

ne bilim ya evlenip hayatım duzene girsin istiyorum . ailemde baskı yapıyor bi yandan. bunaldım da artık. bugune kadar dogru duzgun sevgılımde olmadı . belki acele etmemim sebebi budur. bilinc altımda farkında olmadıgım bir ozlem yatıyor sevmek sevilmek konusunda.

ee sen sonradan kimle birlikte oldun peki? 1.yle mi 2. ile mi?

ille de ikisinden birini mi secmek zorundasin...bekle yani acelen yok heralde..yasin kucuk...

daha önceki konusun da da nişanlıydı erken boşalma problemleri vardı sonra gebelik önleme konusu var ama bu abla daha önce biriyle beraber değilim diyor

Ben anlamadim sen nisanli degil miydin
Hangisiyle nisanlisin
Hangisiyle birlikte oldun anlayamadim ondan soruyorum

daha önceki konusun da da nişanlıydı erken boşalma problemleri vardı sonra gebelik önleme konusu var ama bu abla daha önce biriyle beraber değilim diyor
sacma sapan arastırmasana benım yazdıkalrımı sanane bundan :) sana hesap vermek zorundamıyım :) sanki kotu bırsey yapıyr gıbı. ılgelendırmıyorsa gec gıt kardesım. ben senın gecmısını arastırıyor muyum . yaptıgın cok ahlak dısı gercekten ... aman neyse :) sizi kendi terbiyenizle basbasa bırakıyorum :)

Beraber oldugun arkadasinla mutlu olucani düsünmüyorum.
Anlattigina göre cok soguk, ne istedigini bilmeyen biri.

Öbürüne gelincede, paraylada, parasizda mutlu olunmuyor.
Seviyorsa insan orta halli olunca olup gidiyor. Ama sevmiyorsan
Milyonerde olsa hersey batar hayat cekilmez olur.
Icinde birseyler olmus sanki ona karsi, senin yerinde olsam
Denerdim. Tabi kendine zaman verip iyiyce tanimaktan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…