Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

Eski konularınıza baktım...Niye dalga geciyorsunuz buradaki insanlarla. ..Nişanlı yada gebe olmanız yada her neyse bu bizi ilgilendirmez...Burada dürüst olup herseyi güzelce anlatıp yardım isteseniz kimse sizinle alay edercesine konusmazdı..

Tatlım onun bizimle dalga geçecek kapasitesi yok, ava giden avlanıyor böyle. Düşünemedi tabii eski konularının okunacağını cin olmadan adam çarpıyor :KK70:

Birazdan bir elinde cımbız bir elinde ayna Mune Mune gelir :cool:

arkdaslar bir erkekle beraberiz. yaklasık olarak 6 aydır falan butun herseyımızle evlılk uzerıne plan yapmısken bu sene olmayacagını hazır hıssetmedıgını falan soyledı. ama ben onunla konustugumuz ta ılk gun demıstım. bu sene niyetin yoksa konusmayalım bak. ben uzun surelı sevgıllılıge gelemem helede farklı sehırlerde ıken asla dedım. oda tamm demıstı o zaman. hatta o bakir bile degıldi. ben ise daha once kimseyle birlikte olmamıstım. ama kabul etmıstım ıyı çocuk dedım. sonra daha da tanıdıkça zor bırı oldugunu anladım inat her şeyı ben yaptım falan ayagı yapıyor.bazen maddiyatı ön plana alabiliyor. ama fedakarlılk yapabılıyor. oda memur sımdı btun maasını evlılık planlarımız ıcın bırıktırıyordu. ama bazen ılllahlah dedırtıyor keske hıc olmasa bile diyorum o ayrı. cok sıkıyo bazen bazende mutlu edıyıor. cok odun ama o ayrı. bır erkekde olması gereken ınce ruhun zerresı yok. ben daha cok ılgılenıorum onunla daha ılk gunden berı guzel bır laf soylemedı nedenını sordugumda bunu bılıyorsun ne gerek var ki dıyor. Allah aşkına daha 6 aylık ilişki. o zman ben nıye soylıyrum ya da ben soylemeyınce neden benımle ılgılenmıyorsun oluyorum. off neyse. gelelım ıkıncı konuyu bır çocukla 1 aydıtr falan tanıştım. cok beyfendi mutevazı cok da goz kamastırıcı. benımle ılgılenıyor bellı. hıssedebılyıorum bunu. benımde onunla konusmak hosuma gıdıyor. ınce ruhlu. fazla bırsey yasamamıs hayata karsı tecrubesız. ve calısmıyor. lise mezunu . acaba gecıneblır mıyız dıyorum onunla bırsey duusunsek. acaba acaba dıye bır suru sey var aklımda. 2000 lıra maas sonucta benım de aaldıgım cok degıl. ama para ıcın mutlulugumu mu satayım. sacma sapan dusunceler gelıyor aklıma ya. lutfen yardım.

ilk çocuk çoktan birini bulmuş bence, sende bulmuşsun. Zaten sırf parası var diye şuan bile mutsuz olduğun bir adamı hala hayatında tutmana şaşırdım doğrusu. Yaşın da küçük. Hiç evlilik işlerine girme. İkincisi eğer namuslu ise taşı sıkıp suyunu çıkarıyorsa korkma. Bende mühendisim ama çalıştığım iş başka aldığım para cücük kadar :) *çok şükür diyim yine tabi*

hatta o bakir bile degıldi. ben ise daha once kimseyle birlikte olmamıstım. ama kabul etmıstım ıyı çocuk dedım.

Ben burda koptum ya:):):) Sankı hepsı bakır tek bozuk oglan oymus gıbı yazmıssın:):):)

neyse arkadasşlar iyi faka bastınız. ayıp ooldu sıze karsı gercekten. itiraf ediyorum tamam bnların hepsı gercek dısı. sadece aklıma takılan ne varsa merak ettım ne varsa ınsanların dusunduklerını merak ettıgıım ıcın kendım yasıyor gıbı anlattım. bazen de ısın ıcınden cıkamadıklarımı. ama tabi forumu tam olarak bilmediğim iiçin bazı konularda açık vermişim fark etmeden. üste çıkmaya çalıştım ama onuda beceeremedim. bütün herkesten ayrı ayrı özür dilerim. kırıcı konuştuklarım için özellikle özür dilerim. ilgilendiğiniz önemsediğiniz içinde tşk ederim. hayırlı akşamlar hayırlı geceler. tekrar bir açığımda görüşmek üzere o zaman. :)

neyse arkadasşlar iyi faka bastınız. ayıp ooldu sıze karsı gercekten. itiraf ediyorum tamam bnların hepsı gercek dısı. sadece aklıma takılan ne varsa merak ettım ne varsa ınsanların dusunduklerını merak ettıgıım ıcın kendım yasıyor gıbı anlattım. bazen de ısın ıcınden cıkamadıklarımı. ama tabi forumu tam olarak bilmediğim iiçin bazı konularda açık vermişim fark etmeden. üste çıkmaya çalıştım ama onuda beceeremedim. bütün herkesten ayrı ayrı özür dilerim. kırıcı konuştuklarım için özellikle özür dilerim. ilgilendiğiniz önemsediğiniz içinde tşk ederim. hayırlı akşamlar hayırlı geceler. tekrar bir açığımda görüşmek üzere o zaman. :)
Pes..........

E yuh artık. Kib' liyorum.

Sen şizofrensin o zamansa.

Ozru kabahatinden buyuk denir ya...
Sonra gercekten yardim isteyenlerle bile dalga geciliyor fake diye bunlarin yuzunden.

Daha yeni tanistigin biriyle evlilik üzerine hesap yapamazsın. Eğer uzak mesafeli bi ilişki yurutemiyorsan bastan evet demeyecektin. Evlilik kararı 6 aydır tanidigin biriyle alınmaz. Zamanla olur. Erkek bunun için heveslenmeli, gerçekten istemeli. Bu şekilde baskı kurarak belki de güzel gidecek bi ilişkiyi yok etmissin. Onun için evlilik meraklısı olarak gorunuyorsundur.

Ayrıca, daha ilk günden evlilik planı yapıyorsun, olmayınca başka birine yoneliyorsun falan. Ne bu boyle? Hayatin evlenmek uzerine mi kurulu? İkisini de bırak, en az 5 yıl evlilik düşünme. Önce büyümen lazim.

Daha yeni tanistigin biriyle evlilik üzerine hesap yapamazsın. Eğer uzak mesafeli bi ilişki yurutemiyorsan bastan evet demeyecektin. Evlilik kararı 6 aydır tanidigin biriyle alınmaz. Zamanla olur. Erkek bunun için heveslenmeli, gerçekten istemeli. Bu şekilde baskı kurarak belki de güzel gidecek bi ilişkiyi yok etmissin. Onun için evlilik meraklısı olarak gorunuyorsundur.

Ayrıca, daha ilk günden evlilik planı yapıyorsun, olmayınca başka birine yoneliyorsun falan. Ne bu boyle? Hayatin evlenmek uzerine mi kurulu? İkisini de bırak, en az 5 yıl evlilik düşünme. Önce büyümen lazim.

İyide zaten konu ciddi değilmiş. son yorumunu okursanız. Bizimle kendi olmayan aklı ile dalga geçmeye çalışmış

noldu başın göğemi erdi fake konu açınca. ne zevk alırsanız bundan bir anlasam.

pislük seni,git utan bi köşede.

hasta mısın birader?

1. çocuk ile konus anlat ve istifa edip yerine 2. çocuk geçsin. her şey hallolur o zaman herkes mutlu olur...

X