Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

daw18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
21
2
arkdaslar bir erkekle beraberiz. yaklasık olarak 6 aydır falan butun herseyımızle evlılk uzerıne plan yapmısken bu sene olmayacagını hazır hıssetmedıgını falan soyledı. ama ben onunla konustugumuz ta ılk gun demıstım. bu sene niyetin yoksa konusmayalım bak. ben uzun surelı sevgıllılıge gelemem helede farklı sehırlerde ıken asla dedım. oda tamm demıstı o zaman. hatta o bakir bile degıldi. ben ise daha once kimseyle birlikte olmamıstım. ama kabul etmıstım ıyı çocuk dedım. sonra daha da tanıdıkça zor bırı oldugunu anladım inat her şeyı ben yaptım falan ayagı yapıyor.bazen maddiyatı ön plana alabiliyor. ama fedakarlılk yapabılıyor. oda memur sımdı btun maasını evlılık planlarımız ıcın bırıktırıyordu. ama bazen ılllahlah dedırtıyor keske hıc olmasa bile diyorum o ayrı. cok sıkıyo bazen bazende mutlu edıyıor. cok odun ama o ayrı. bır erkekde olması gereken ınce ruhun zerresı yok. ben daha cok ılgılenıorum onunla daha ılk gunden berı guzel bır laf soylemedı nedenını sordugumda bunu bılıyorsun ne gerek var ki dıyor. Allah aşkına daha 6 aylık ilişki. o zman ben nıye soylıyrum ya da ben soylemeyınce neden benımle ılgılenmıyorsun oluyorum. off neyse. gelelım ıkıncı konuyu bır çocukla 1 aydıtr falan tanıştım. cok beyfendi mutevazı cok da goz kamastırıcı. benımle ılgılenıyor bellı. hıssedebılyıorum bunu. benımde onunla konusmak hosuma gıdıyor. ınce ruhlu. fazla bırsey yasamamıs hayata karsı tecrubesız. ve calısmıyor. lise mezunu . acaba gecıneblır mıyız dıyorum onunla bırsey duusunsek. acaba acaba dıye bır suru sey var aklımda. 2000 lıra maas sonucta benım de aaldıgım cok degıl. ama para ıcın mutlulugumu mu satayım. sacma sapan dusunceler gelıyor aklıma ya. lutfen yardım.

yukarıda konuda gecenlerın hepsının 22-25 arası

Para mutluluk getirirmi. Evet parasız bu devirde bişey yapılmıyor geçim sıkıntısı kapıdan girdiğinde aşk pencereden çıkarmış. Ama sizin 6 aylık bir süreçte aman Amanda bir aşkınız yokmuş. Mantık evliligi desem ee adamın karakterinide sevmiyorsun memur diye de evlenilmez hani..lise mez gelince is bulup ortalama ücretle çalışıp sizde calisiyormu sunuz gecinilebilir orta düzeyde..

acımasız gibi görünebilir ama işsiz okulsuz biriyle malesef olmaz türümez.

Para icin mutluluğumu mu satayım derken?
Ben ortada sizi sultanlar gibi yaşatacak bir aday göremedim.
Ilki üç kuruşun hesabını yapıyor ikincisi işsiz yahu işsiz.
Siz ne hissettiginize bir karar verin önce, ilkini anlatirken tam bir odun ama şöyle böyle diyorsunuz ya, iki lafın birisi ama yani. Dolayısıyla ne istediğinizi ve hissettiğinizi bilmiyor gibi duruyorsunuz burdan bakınca.

Ben de bunu anlamıyorum. Hayatında birisi var, ciddi ciddi evlilik planları yaptığın birisi üstelik, buna rağmen başka birisiyle daha görüşüyorsun, etkilendiğini söylüyorsun kafan filan karışıyor. Aldatma bu değilse nedir ? Olaydaki iki erkekten de (hadi 2.nin hakkını yemeyim belki bilmiyordur senin sevgilin olduğunu) kadından da eş olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…