Merhaba arkadaslar. bana yardım edin. KENDİMİ HAİN GİBİ HİSSEDİYORUM. ya da OLMASI GE

ne bilim ya evlenip hayatım duzene girsin istiyorum . ailemde baskı yapıyor bi yandan. bunaldım da artık. bugune kadar dogru duzgun sevgılımde olmadı . belki acele etmemim sebebi budur. bilinc altımda farkında olmadıgım bir ozlem yatıyor sevmek sevilmek konusunda.
Bana daha evlenecek olgunluga erismemissin gibi geldi
Cocuk oyuncagi degil sonucta
İliskiye baslarken adamin bogazina basma evleneceksek baslayalim diye
Adamin evlenecegi varsa da evlenmez seninle

Beraber oldugun arkadasinla mutlu olucani düsünmüyorum.
Anlattigina göre cok soguk, ne istedigini bilmeyen biri.

Öbürüne gelincede, paraylada, parasizda mutlu olunmuyor.
Seviyorsa insan orta halli olunca olup gidiyor. Ama sevmiyorsan
Milyonerde olsa hersey batar hayat cekilmez olur.
Icinde birseyler olmus sanki ona karsi, senin yerinde olsam
Denerdim. Tabi kendine zaman verip iyiyce tanimaktan bahsediyorum.
çok tsk ederım arkadsım . yorumların ıcın . :)

sacma sapan arastırmasana benım yazdıkalrımı sanane bundan :) sana hesap vermek zorundamıyım :) sanki kotu bırsey yapıyr gıbı. ılgelendırmıyorsa gec gıt kardesım. ben senın gecmısını arastırıyor muyum . yaptıgın cok ahlak dısı gercekten ... aman neyse :) sizi kendi terbiyenizle basbasa bırakıyorum :)
Sen bizimle dalga mı geçiyorsun dostum.
4 ay önce kimseyle birlikte olmamış biriyle birlikteymişsin erken boşalıyormuş.
İki ay önce ertesi gün hapı kullanmışsın, aktif cinsel yaşamın varmış.
Bu 6 aylık bakir olmayan sevgili nerden çıktı ve sen ne ara el değmemiş oldun?
Psikolojik problemlerin mi var? Farklı farklı kişiliklere mi bürünüyorsun?
Çok sinirlendim şu an.

sacma sapan arastırmasana benım yazdıkalrımı sanane bundan :) sana hesap vermek zorundamıyım :) sanki kotu bırsey yapıyr gıbı. ılgelendırmıyorsa gec gıt kardesım. ben senın gecmısını arastırıyor muyum . yaptıgın cok ahlak dısı gercekten ... aman neyse :) sizi kendi terbiyenizle basbasa bırakıyorum :)
tamam şekerim bu neyin paniği:KK59: yeni üye sayılırsın o yüzden söyliyim bdvde konu açılınca konuya yorum yapmadan konuyla ilgili daha önce okumadığımız bilmediğimiz derdi olmuş mu diye geçmiş konulara bakarız buradaki herkes bunu yapar :cool:ahlak dışı yaptığım birşey yok ki :KK70: yalan yanlış bilgiler vermeyin madem siz de :cool:ben sana şunla bunla neden görüştün falan mı dedim sen ne yazdıysan bende onu yazdım burada bir ahlaksızlık yada terbiyesizlik yok atarlanmanıza da hiç hacet yok :KK14:

kımsenın ne yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. burada sızlerle bırseyler paylasan ınsanların yargılamaya ne zaman basladınız. mahkememisiniz siz. sızden bir konda yardım ıstıyorum yardım etmek istemiyorsanız. okur gecersınız. amacınıza uygun kullanın su siteyi bilgi kirliliği yaratmayın

kımsenın ne yaptıgı kımseyı ılgılendırmez. burada sızlerle bırseyler paylasan ınsanların yargılamaya ne zaman basladınız. mahkememisiniz siz. sızden bir konda yardım ıstıyorum yardım etmek istemiyorsanız. okur gecersınız. amacınıza uygun kullanın su siteyi bilgi kirliliği yaratmayın
Bilgi kirliliği yaratan sen misn biz miyiz? Bir açtığın konu diğerini tutmuyor. Ne yapalım, ay birinciyi seç, yok yok bence ikinciyi seç canım mı diyelim. Bariz dalga geçiyorsunuz.

Kaç yaşındasın kuzum sen 19 -20 mi?
Şimdi para için mutluluğumu mu satayım derken 2.silemi mutlusun?
Adamı daha tanıalı 1 ay olmuş hemen bu düşüncelere ne ara kapıldın?
Zaten 1. sevsen 2.yi aramazdın onu unut
bu sene içinde evlenmem lazım demişsin nedir bu acele?
okumak önemli değildir üni mezunu olup işsiz olanda çok. Merak ettim sen ne mezunusun ?
KATILIYORUM

tamam şekerim bu neyin paniği:KK59: yeni üye sayılırsın o yüzden söyliyim bdvde konu açılınca konuya yorum yapmadan konuyla ilgili daha önce okumadığımız bilmediğimiz derdi olmuş mu diye geçmiş konulara bakarız buradaki herkes bunu yapar :cool:ahlak dışı yaptığım birşey yok ki :KK70: yalan yanlış bilgiler vermeyin madem siz de :cool:ben sana şunla bunla neden görüştün falan mı dedim sen ne yazdıysan bende onu yazdım burada bir ahlaksızlık yada terbiyesizlik yok atarlanmanıza da hiç hacet yok :KK14:
kız bi de terbiyesiz olan sen oldun iyi mi :KK70:
yavuz hırsız ev sahibini bastırır mıydı neydi öyle bir laf vardı o hesap oldu :KK70:

Ahlaksuzzzz:KK66: :KK66: :KK66:

Ortada ne mantık evliliği yapılabilecek bir aday var ne de aşk evliliği.
Bir süre kafa dinleyin bence...
Önce bir dalı bırakın sonra diğerini tutarsınız.

kız bi de terbiyesiz olan sen oldun iyi mi :KK70:
yavuz hırsız ev sahibini bastırır mıydı neydi öyle bir laf vardı o hesap oldu :KK70:
ahlak dışı işler yapıyorum ben burda kazen yada mune görmese bari:KK17:
ben nası bi insanım böyle kupkekcim:KK61:
valla o lafın farklı versiyonu var da şimdi banlanmak istemiyorum :cool:

millet mal alırken kıyaslama yapar. sen koca adayı için kıyaslama yapıyorsun. bide bize soruyorsun.
gerçekten aşık olunca, ne odunluğuna bakarsın ne parasına. gözün kör olur merak etme.
ikisinide bırak. yakma adamların başını..

X