- 11 Eylül 2023
- 686
- 80
- Konu Sahibi Kleopatra11
5 aydır çekiyorum bunu ağrılarımi düşünüp panik yapıyorum bacak ağrısı göğüs ağrısı mide bel sırt ağrılarını baş agrilarimi kafaya takıyorum nöroloji ye gittim temiz herşey hemotolojiye gittim temiz kardiyoloji temiz . Ama benim elimde olan bişey değil.bi anda kötü hissediyorum kendimi kalp doktoruna gittim birşey çıkmadı bı kaç defa acillik oldum temiz herşey her an düşüp bayılacak gibi hissediyorum kendimi ortamda yabancılaşma oluyor ne kadar takmamaya çalışsamda bütün gün aklımda iş yaparken bile burdada paylaştım sağolun sizler de çok destek oldunuz eşimle problemlerim.vardi buraya yansıttım sonrasında siz bana düzgün bir şekilde yardımcı olmaya çalışınca aslında gerçekleri öğrenmek görmek moralimi bozdu sizlere de kötü davranmış olabilirim çok özür dilerim hepinizden. Gerçekten böyle değildim hayat dolu hicbirseyi kafasına takmayan bir kızdım takı anne olup sorumluluklarm çoğalınca yanlizlikta eklenince üstüne tek başına göğüs germek beni yıprattı İstanbul a gidiyorum Yarın inşallah atlatırim.bunu yoksa benden çok seyler alacak . Her an ölecekmiş hissi bebeğime bakıp ağlıyorum sürekli o kadar kötü hissediyorum ki bazen ölmek istiyorum çünkü çok yordu beni evde yanlız kalamıyorum panik atağım.tutuyor