- 14 Mart 2024
- 33
- -31
- 24
-
- Konu Sahibi Zeynepppppppppppppppppp9
Evet bebeğime verdimMuz yedi mi?
Muzdan dolayı mı lütfen bişey söyleyin muz verdim yarım muz iki gün ıkınıp çıkarmadı kakasını sonra şurup verdim kakasını çıkarınca öyle oldugunu gördümEvet bebeğime verdim
Kusura bakmayin görmedim. Evet muzdan dolayı oluyor. Muz siyah iplik gibi oluyor. Endişe etmeyinMuzdan dolayı mı lütfen bişey söyleyin muz verdim yarım muz iki gün ıkınıp çıkarmadı kakasını sonra şurup verdim kakasını çıkarınca öyle oldugunu gördüm
Merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim bugün kakasında siyah iplik gibi birşeyler vardı çok korkuyorum ne olabilir
Kusura bakmayin görmedim. Evet muzdan dolayı oluyor. Muz siyah iplik gibi oluyor. Endişe etmeyin
İçiniz rahat etsin diye bunu gönderiyorum
canım kıl kurdu siyah olur mu bilmiyorum ama benm bldiğim beyaz kücük kücük seylerin kakasında hareket ettiğini görürsün. Muzadan kaynaklı büyük ihtmalleKıl kurdu diyorlar çok kötüyüm şuan
Canim ne kil kurdu muz böyle yapıyor. Görüntüyü öyle açıklamış doktor lütfen sakin olur musunKıl kurdu diyorlar çok kötüyüm şuan
Bu ne telaş yahu. Evet muzdan olur
Siz muz demeden ben sordum çünkü ilk ek gıda döneminde böyle oluyor bazıları endise ediyor diye sordum evet yedi dediniz. Durun bakalım kakasinda daha yediği neler çıkacak. Bazen kimi bütün olduğu gibi çıkacak her seferinde böyle yapacaksan ooo yapma böylene
canım kıl kurdu siyah olur mu bilmiyorum ama benm bldiğim beyaz kücük kücük seylerin kakasında hareket ettiğini görürsün. Muzadan kaynaklı büyük ihtimalle