Cok tesekkur ederim.Çok minnoş bir dert. Sevdim bu derdi :)
Denemekten zarar gelmez. Ben boşanmış insanların denk olmasından yanayım ama. Ya ikiside çocuksuz ya da çocuklu.
Allah hayırlı olan neyse onu yaptırsın size
Aldatilmis bir kadin olarak boyle bir seyi asla baskasina yasatmamAdam evli sandim korktum ilk etapta.:)
Görüşün tabiki tuhaf bir durum yok..
Tesekkur ederim sevgiler bendenHoşgeldiniz aramıza ☺ bence anne sizi tavsiye etti ve önayak oldu....gayet de makul bence neden olmasin ...bi tanisin yüzyüze ...hayatta hersey kısmet ! Sevgiler size....
Aldatilmis bir kadin olarak boyle bir seyi asla baskasina yasatmamaldatilmamis olsaydimda yasatmazdim Allah kimseyi sasirtmasin bir yuva kolay kurulmuyor. Ben bosanali 2 sene,ogremcimin babasi bosanali 5 sene olmus.bakalim artik zaman ney gostercek
Beyfendiye sorsaniz annesinin haberi var mi yok mu diye? Cekincelerinizi anlatin. Gayet normal bir durum. Bence haberi vardir hatta o demistir tanis diye..Simdi annesinin davetini kabul etmesem kirilip davet ettim gelmedi diye dusunmesini istemedim.cok arada kaldim ve oyuzden gittim.eger annesi bilmiyorsa bu durumu ogluyla gorustugumu ogrenir bana derse vay utanmaz biz seni ogretmen bildik bu zamana kadar hep aradik sorduk soframiza evimkze davet ettik sen arkamizdan is mi cevirdin derse?gercekten cok uzulurum cunku kendisini cok seviyorum kaybedersem yanlis bir izlenim olusursa gozlerinde gercekten cok uzulcem
Babaanne sizin mesaj detaylarınızı belki bilmiyordur ama oğluna sizden çokça bahsettiği garanti.Merhaba arkadaslar ben aranizda yeniyim bugun katildimarkadaslar ben akıl danismak istiyorum sizlere.Ben 2 yıl önce boşandım ne yazık ki kayinvalide ve anakuzusu bir eş yuzunden bosandim.Eski esimden ayrildiktan sonra meslegim olan anaokulu ogretmenligini yapmaya basladim.etut ogretmeniydim anaokulu bunyesinde odev sinifim vardi ortaokul ogrencilerinin odevlerine yardimci oluyordum.Bir kiz ogrencim vardi ve ogrencimi babannesi getirip goturuyordu devamli ve babannesiyle cok tatli,samimi sohbetlerimiz olmaya basladi zamanla birbirimizi cok sevdik ve tabiki torunu olan 2 ogrencimde beni cok seviyordu biri kizinin kizi,digeri oglunun kiziydi ogrencilerim.Gel zaman git zaman kadin beni sosyal medyada heryerden ekledi,telefondan olsun surekli iletisim halindeydik cok seviyorlardi beni bende onlari.Daha sonra etut sinifi kapandi ben isten ayrilmak zorunda kaldim.Ama velim olan ogrencilerimin babannesiyle ve torunlariyla iletisimimizi hic koparmadik bayram seyran hep mesaj atarladi ararlardi normal gunlerdede ole hep iletisim icindeydik.daha sonra ogrencimin adina facebook ta hesap acildi bnde kabul ettim ogrencim diye selam verdi bende merhaba kizim nasilsin dedim ben dedi babasiyim kizim sizinle konusmak icin eklememi istedi dedi peki ozaman sıkıntı yok tabiki istedigi zaman bana yazabilir dedim.ama kizi yerine babasi yaziyordu surekli bende saygi cercevesinde cevap veriyordum gayet resmi bir sekilde.ve birgun bana benle tanusmak istedigini aile icinde surekli adimin gectigini beni cok merak ettigini soyledi nosunu yazdu ve kibarca kahveye davet etti ben hic cevap vermedim kendisine direkt sohbeti kestim.oda bir daha yazmadi.bundan1 ay once yine selam verdi bende Allahi selami dedim selam verdim.yine ayni seylerden tanismak istediginden 6 aydir beni hic unutmadigindan 1 kez olsun sohbet etmej istediginden bahsetti.bende yakisik almaz diye dusunerek kabul etmedim.sonucta cok sevdigim ogrencilerimin babasi ve dayisi oluyordu ayrica babanneleri olan bayaninda oglu oluyordu ve cok zit bir durumdu uzak durdum ama arkadaslarim artik ogretmeni degilsin ne var bunda tanısan sana gel sevgili olalim dememis sonucta dedi kendini bosandiktan sonra senelerdir karsi cinse arkadas bile olsa kapattin yeter artik dediler bende onlarin gaziyla cevap verdim mesajlarina facebook ustunden.kendisi bosanali 5 sene olmus.ve sua rusyada is guvenligi uzmani olarak calisiyormus kurban bayramindan snra turkiyeye gelecekmis gercekten seni cok tanimak istiyorum dedi bende kabul ettim ve ertesi sabah rusyaya gitti hic gorusmedik.kendisi gittikten snra telefonda surekli iletisim halinde oldugum annesi beni kahvaltiya davet etti bende kirmadim kabul ettim.ama durumu hic belli etmedim kadin bi farkindaymis gibi davrandi,bir farkinda degilmis gibi davrandi.sizce bu durum ne kadar etik? Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz gorusurmuydunuz?
Merhaba arkadaslar ben aranizda yeniyim bugun katildimarkadaslar ben akıl danismak istiyorum sizlere.Ben 2 yıl önce boşandım ne yazık ki kayinvalide ve anakuzusu bir eş yuzunden bosandim.Eski esimden ayrildiktan sonra meslegim olan anaokulu ogretmenligini yapmaya basladim.etut ogretmeniydim anaokulu bunyesinde odev sinifim vardi ortaokul ogrencilerinin odevlerine yardimci oluyordum.Bir kiz ogrencim vardi ve ogrencimi babannesi getirip goturuyordu devamli ve babannesiyle cok tatli,samimi sohbetlerimiz olmaya basladi zamanla birbirimizi cok sevdik ve tabiki torunu olan 2 ogrencimde beni cok seviyordu biri kizinin kizi,digeri oglunun kiziydi ogrencilerim.Gel zaman git zaman kadin beni sosyal medyada heryerden ekledi,telefondan olsun surekli iletisim halindeydik cok seviyorlardi beni bende onlari.Daha sonra etut sinifi kapandi ben isten ayrilmak zorunda kaldim.Ama velim olan ogrencilerimin babannesiyle ve torunlariyla iletisimimizi hic koparmadik bayram seyran hep mesaj atarladi ararlardi normal gunlerdede ole hep iletisim icindeydik.daha sonra ogrencimin adina facebook ta hesap acildi bnde kabul ettim ogrencim diye selam verdi bende merhaba kizim nasilsin dedim ben dedi babasiyim kizim sizinle konusmak icin eklememi istedi dedi peki ozaman sıkıntı yok tabiki istedigi zaman bana yazabilir dedim.ama kizi yerine babasi yaziyordu surekli bende saygi cercevesinde cevap veriyordum gayet resmi bir sekilde.ve birgun bana benle tanusmak istedigini aile icinde surekli adimin gectigini beni cok merak ettigini soyledi nosunu yazdu ve kibarca kahveye davet etti ben hic cevap vermedim kendisine direkt sohbeti kestim.oda bir daha yazmadi.bundan1 ay once yine selam verdi bende Allahi selami dedim selam verdim.yine ayni seylerden tanismak istediginden 6 aydir beni hic unutmadigindan 1 kez olsun sohbet etmej istediginden bahsetti.bende yakisik almaz diye dusunerek kabul etmedim.sonucta cok sevdigim ogrencilerimin babasi ve dayisi oluyordu ayrica babanneleri olan bayaninda oglu oluyordu ve cok zit bir durumdu uzak durdum ama arkadaslarim artik ogretmeni degilsin ne var bunda tanısan sana gel sevgili olalim dememis sonucta dedi kendini bosandiktan sonra senelerdir karsi cinse arkadas bile olsa kapattin yeter artik dediler bende onlarin gaziyla cevap verdim mesajlarina facebook ustunden.kendisi bosanali 5 sene olmus.ve sua rusyada is guvenligi uzmani olarak calisiyormus kurban bayramindan snra turkiyeye gelecekmis gercekten seni cok tanimak istiyorum dedi bende kabul ettim ve ertesi sabah rusyaya gitti hic gorusmedik.kendisi gittikten snra telefonda surekli iletisim halinde oldugum annesi beni kahvaltiya davet etti bende kirmadim kabul ettim.ama durumu hic belli etmedim kadin bi farkindaymis gibi davrandi,bir farkinda degilmis gibi davrandi.sizce bu durum ne kadar etik? Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz gorusurmuydunuz?
Ikilemde kaldim cok sevdigim ve annesini kaybetmek var belki isin sonunda.. ya yanlis bir izlenim birakirsam korkusuEtik olmayacak ne var ki. Adam da siz de bekarsınız. Etik olmayan ne olabilir ki.
Ikilemde kaldim cok sevdigim ve annesini kaybetmek var belki isin sonunda.. ya yanlis bir izlenim birakirsam korkusu
Tesekkur ederimKorkularınızı yenin. Neden annesini kaybedeceksiniz ki. Hatta ben direkt o bayanın ogluna sizi önerdiğini düşünüyorum sizinle icli dişli olup samimiyet kurrmasi. Sonucta oglu bekar siz de bekarsınız. Gayet doğal. Kapamayin kendinize belki de mutlulugun kapısını açacaksınız belli mi olur
Evet bir can sıkıcı tarafida bu.. ben evliligimde agir yaralar aldim guven duygum yerle bir.smdi uzak mesafe iliskisi gercekten zor.. bakalim gelince nasip olursa konuscam herseyi enine boyuna ailesinden tut isine kadar ne olur nasil olur diyeGörüşmen normal bence. Ama benim aklıma takılan şey adamın rusyada yaşaması. Nasıl görüşeceksiniz, uzak mesafe ilişkileri zor oluyor, bir de üstüne yurt dışı olunca hepten zor.
Merhaba arkadaslar ben aranizda yeniyim bugun katildimarkadaslar ben akıl danismak istiyorum sizlere.Ben 2 yıl önce boşandım ne yazık ki kayinvalide ve anakuzusu bir eş yuzunden bosandim.Eski esimden ayrildiktan sonra meslegim olan anaokulu ogretmenligini yapmaya basladim.etut ogretmeniydim anaokulu bunyesinde odev sinifim vardi ortaokul ogrencilerinin odevlerine yardimci oluyordum.Bir kiz ogrencim vardi ve ogrencimi babannesi getirip goturuyordu devamli ve babannesiyle cok tatli,samimi sohbetlerimiz olmaya basladi zamanla birbirimizi cok sevdik ve tabiki torunu olan 2 ogrencimde beni cok seviyordu biri kizinin kizi,digeri oglunun kiziydi ogrencilerim.Gel zaman git zaman kadin beni sosyal medyada heryerden ekledi,telefondan olsun surekli iletisim halindeydik cok seviyorlardi beni bende onlari.Daha sonra etut sinifi kapandi ben isten ayrilmak zorunda kaldim.Ama velim olan ogrencilerimin babannesiyle ve torunlariyla iletisimimizi hic koparmadik bayram seyran hep mesaj atarladi ararlardi normal gunlerdede ole hep iletisim icindeydik.daha sonra ogrencimin adina facebook ta hesap acildi bnde kabul ettim ogrencim diye selam verdi bende merhaba kizim nasilsin dedim ben dedi babasiyim kizim sizinle konusmak icin eklememi istedi dedi peki ozaman sıkıntı yok tabiki istedigi zaman bana yazabilir dedim.ama kizi yerine babasi yaziyordu surekli bende saygi cercevesinde cevap veriyordum gayet resmi bir sekilde.ve birgun bana benle tanusmak istedigini aile icinde surekli adimin gectigini beni cok merak ettigini soyledi nosunu yazdu ve kibarca kahveye davet etti ben hic cevap vermedim kendisine direkt sohbeti kestim.oda bir daha yazmadi.bundan1 ay once yine selam verdi bende Allahi selami dedim selam verdim.yine ayni seylerden tanismak istediginden 6 aydir beni hic unutmadigindan 1 kez olsun sohbet etmej istediginden bahsetti.bende yakisik almaz diye dusunerek kabul etmedim.sonucta cok sevdigim ogrencilerimin babasi ve dayisi oluyordu ayrica babanneleri olan bayaninda oglu oluyordu ve cok zit bir durumdu uzak durdum ama arkadaslarim artik ogretmeni degilsin ne var bunda tanısan sana gel sevgili olalim dememis sonucta dedi kendini bosandiktan sonra senelerdir karsi cinse arkadas bile olsa kapattin yeter artik dediler bende onlarin gaziyla cevap verdim mesajlarina facebook ustunden.kendisi bosanali 5 sene olmus.ve sua rusyada is guvenligi uzmani olarak calisiyormus kurban bayramindan snra turkiyeye gelecekmis gercekten seni cok tanimak istiyorum dedi bende kabul ettim ve ertesi sabah rusyaya gitti hic gorusmedik.kendisi gittikten snra telefonda surekli iletisim halinde oldugum annesi beni kahvaltiya davet etti bende kirmadim kabul ettim.ama durumu hic belli etmedim kadin bi farkindaymis gibi davrandi,bir farkinda degilmis gibi davrandi.sizce bu durum ne kadar etik? Siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz gorusurmuydunuz?