Merhaba aranızda yeniyim😊 birşey danışmak istiyorum🙄

Ben 35 yasindayim cocugum yok.suan gercekten bilemiyorum cok arada kaldim.ogrencimi yani kizini cok seviyorum gercekten ama kizi bu durumda ne dusunur onu bilemiyorum

Oğlunun aklına düşüren zaten annesidir ve her şeyden haberi vardır. En başından beri bence kadın sizi gelin adayı olarak düşünmüş zaten.
Etik olmayan bir durum yok ki bunda.
Not: Fotoğraf sizin mi? Deşifre olmayın sonra.

Evet resim benim sanirim kaldirsam iyi olcak

Adam bekar siz bekar. Artık çocuklarında ögretmeni değilsiniz. Etik olmayan bir durum yok.

Simdi is anlaşıp anlaşamamakta.

Ayrıca adamın annesi biliyor emin olun. Büyük ihtimal sizi oğluna o anlattı.
Gercekten bundan emin olamadim biliyormu bilmiyormu diye

Ben 35 yasindayim cocugum yok.suan gercekten bilemiyorum cok arada kaldim.ogrencimi yani kizini cok seviyorum gercekten ama kizi bu durumda ne dusunur onu bilemiyorum
Malesef bazı şeylerin cevabini yaşamadan bilemiyoruz kız sizi sevdiği için sorun yaşamayada bilirsiniz anneside ilgisiz... ama dediğim gibi yaşamadan bilemeyiz hayırlısı olsun hakkınızda

Görüşürdüm ben olsam iş bağı bitmiş ne de olsa

Malesef bazı şeylerin cevabini yaşamadan bilemiyoruz kız sizi sevdiği için sorun yaşamayada bilirsiniz anneside ilgisiz... ama dediğim gibi yaşamadan bilemeyiz hayırlısı olsun hakkınızda
Ya tam tersini dusunurse siz ogretmenimdiniz bunu nasil yaptiniz diye kabullenmezse bilemiyorum..gerci suan ortada hic birsey yok tanimadik gormedik birbirimizi hic ve suan iletisim halinde bile degiliz gelene kadar ne oldugunu asla bilemeyecegim

Etik olmayan bir durum yok. Eğer karşı taraftan elektrik aldıysan görüş.

Babaanne sizi oğluna tavsiye etmiş olabilir mi sizi çok sevdiği için benim aklıma bu geldi
Görüş tabiki neden olmasın bekar insanlarsınız bundan doğal bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…