Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba acaba psikoloji mezunu olup devlete atanan var mı?
Merhaba acaba psikoloji mezunu olup devlete atanan var mı? Bu konu azıcık Burda kalsa çünkü hiç bi bilgim yok. KPSS çalışmaya başlamam gerek ve çevremde devlete atanan psikolog yok şuan
Devlet hastanelerinde psikiyatri bölümü olduğuna göre psikologlar atanıyolar diye tahmin ediyorum. internette atanacak mesleklerin sayısı vs yazmıyomu?
Devlet hastanelerinde psikiyatri bölümü olduğuna göre psikologlar atanıyolar diye tahmin ediyorum. internette atanacak mesleklerin sayısı vs yazmıyomu?
Yazdığınız metinden anladığım, devlette hiç psikolog görmedim boşu boşuna çalışmıym öyle bişey yoksa, gibi bi anlam çıkardım. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Ruh ve sinir hastanelerinde,universitelerin psikiyatri kliniklerinde,şiddet onleme merkezlerinde, bagimlilik tedavi kliniklerinde,sevgi evlerinde,cezaevlerinde psikologlar calisiyor.. kpss konusunda detayli bilgim yok..saglik bakanliginin kadro aciklamalarini sitesinden ogrenebilirsiniz.. orda detayla anlatiliyor kimlerin basvuracaklari vs
Merhaba acaba psikoloji mezunu olup devlete atanan var mı? Bu konu azıcık Burda kalsa çünkü hiç bi bilgim yok. KPSS çalışmaya başlamam gerek ve çevremde devlete atanan psikolog yok şuan