- 24 Şubat 2020
- 226
- 145
- 18
Benimde olmuyordu tam iki sene neler çektim her ayın farklı bir umudu varya yaşayan bilir en son oldu ama yavrum bıraktı beni. Ama doktorumda sağolsun çok motive etti beni en azından hamile kalabiliyorsun dedi. Demekki sizinde bir zamanınız var ne kadar kötü insanlar var ne demek evliligi bitirmek için can atıyorlar Allah ıslah etsin ne diyim. Bide bu pskolojiyle cocukmu yapacaksın bikere senin rahat olman pozitif olman lazimSinirim bozulmuyor ama içim parçalanıyor herkes evliliğimi bitirmem için gözümün içine bakıyor çocuğum olmuyor diye
Canım bir sorunum yok yumurtam büyüyor çatlıyor tüpler açık hormonlar normal. Her gittiğim doktor doğal yolla olur dedi. Tüp bebek denemedimİnsanlr çok enteresan ya. 10 tık de
Peki olmama sebebi nedir özel değilse. Tüp bebek falan denediniz mi canım
Eşim böyle bişey istemiyor ben seninle çocuk için mi evlendim diyor. Sen başkasının lafını sözünü kafana takma diyorEşin ne düşünüyo bu konuda..sorun ne niye olmuyor
Çok haklısınız. Tez zamanda olur inşallah canım senin deBenimde olmuyordu tam iki sene neler çektim her ayın farklı bir umudu varya yaşayan bilir en son oldu ama yavrum bıraktı beni. Ama doktorumda sağolsun çok motive etti beni en azından hamile kalabiliyorsun dedi. Demekki sizinde bir zamanınız var ne kadar kötü insanlar var ne demek evliligi bitirmek için can atıyorlar Allah ıslah etsin ne diyim. Bide bu pskolojiyle cocukmu yapacaksın bikere senin rahat olman pozitif olman lazim
İnanmayacaksin belki ama 1 kerede .. hiç duusnmuyordum olmaz.bir kereden birşey diye bir şey yok gayet de hayatının sokunu yaşayabiliyorsun.. planda yok zamani değil ama.olunca doguruyorsun mecbur ...Kızlar selam kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız. Etrafımda kime sorsam ilk deneme diyor. Çok inandırıcı gelmedi sizin cevapları bekliyorum
Çatlatma iğnesi vurulmadinizmi?Geçen ay klomenle hamile kalamadım üç yumurtaya rağmen
Çatlamıştı diye iğne yaptırmadı doktorumÇatlatma iğnesi vurulmadinizmi?
Eşin muayene oldumu onda bi sorun var mıEşim böyle bişey istemiyor ben seninle çocuk için mi evlendim diyor. Sen başkasının lafını sözünü kafana takma diyor
Play strdan takvimim yaz cikar canimHangisini kullanıyorsun acaba
Oda muayene oldu canım gebeliğe engel bir sorun yok dedilerEşin muayene oldumu onda bi sorun var mı
Nasıl bir vicdanları var ki onların bebeği sen vermiyorsun Rabbim veriyor Allah sabrını versin sana aminMalesef eşimin ailesi öyle istiyor
Yaptım teşekkür ederimPlay strdan takvimim yaz cikar canim
İki eltim var onlar istemişler hemen olmuş yani oğullarında bir sorun olamazmış benden dolayı olmuyormuş. Bilmiyorum nasıl bir vicdana sahipler. Amin Allah razı olsunNasıl bir vicdanları var ki onların bebeği sen vermiyorsun Rabbim veriyor Allah sabrını versin sana amin
He He de geç canım bizim milletimizde erkekte sorun olmaz diyorlar erkek ya hani sorun olamazİki eltim var onlar istemişler hemen olmuş yani oğullarında bir sorun olamazmış benden dolayı olmuyormuş. Bilmiyorum nasıl bir vicdana sahipler. Amin Allah razı olsun
Sağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen bütün kulları ile bana da nasip etsin. Kötüye fırsat vermesinHe He de geç canım bizim milletimizde erkekte sorun olmaz diyorlar erkek ya hani sorun olamaz
Çoğu öyle geçiştiriyor da sorunların çoğu erkekte oluyor kadını damgalamak kolay
Çok geri kafalılık bu vicdanları nasıl elveriyor anlam veremiyorum
Eşimin tarafında da var kadının sorunu yokmuş hiç çocukları olmamış erkekteymiş sorun ama yalandan kadının Rahmi sorunlu deyip millete öyle diyorlar tüp bebek yapanlar da saklıyor erkekte sıkıntı olduğu İçin Allah’ımın verdiği şey ayıp mı erkeğe ayıp kadına değil kadın ne de olsa günah keçisi
Takma kafana şu mübarek günde Rabbim sanada bir evlat versin onlar da Rabbimin katında elbet bir gün hakettiğini alır
Oda muayene oldu canım gebeliğe engel bir sorun yok dediler
Amin canım inşallah Rabbim seni de içinden ayırmasın sana dua edicem sen istemedikten sonra kimse seni boşatamaz eşin arkanda zaten hiç takılma o insan görünümlü vicdanı olmayanlaraSağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen bütün kulları ile bana da nasip etsin. Kötüye fırsat vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?