• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba acaba kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vicdan merhamet yok bence! Cahil insanlar biraz kendilerini geliştirsinler okusunlar bilgi edinsinler, kardeşlerde yok diye oğullarında sorun olması imkansızmış mantığa bak. Tıp mı okumuşlar? Veren de Allah vermeyende Allah inançlılarsa bilmeleri gerekir.. Ama yok işlerine geldiği gibi davranır böyleleri. Çok sinir oldum sakın evliliğini bu yüzden bozma, eşinle sırt sırta ver ne gerekiyorsa yap tedavi olun ama olmazsa da dünyanın sonu değil.
Evet gerçekten cahiller bir de öyle bir havaları var ki kimseyi beğenmezler herkese bi olumsuz yorum yaparlar oysaki kendileri daha berbat. Elbette evliliği bitirmeyeceğim inşallah olur elimden birşey gelmiyor

Ilk denemede kaldım kımyasal oldu,sonra 1ay denedım 2.ay oldu yanı ılkı 1.denemede oldu 2.si 2.denemede oldu:)oyuzden ılk seferde oldu dıenlere ben ınanıyorum benım ole oldu Allahım ısteyen herkese nasıp etsin

Ben kızıma 4.ayda hamile kaldım... 2.bebiş için çalıştık bu ay (ilk deneme idi) beklemedeyim 🙏🏿

Doktorumun bana dediği; bir sorun yoksa çiftte ve düzenli ilişki varsa, her ay için tutma oranı %25’miş. Tek seferde, tek ilişki ile de tutan olabiliyor tabii şans işte. O %25’lik dilime denk geliyor demek ki. 🤷🏼‍♀️

19 ay oldu canım sebepsiz infelite, bu ay ilk kez klomen kullandim sonucu bekliyorum.

İki eltim var onlar istemişler hemen olmuş yani oğullarında bir sorun olamazmış benden dolayı olmuyormuş. Bilmiyorum nasıl bir vicdana sahipler. Amin Allah razı olsun
Esinizin ailesi sizsiniz, onlar degil ve o insanciklarla gorusmezseniz hic birsey kaybetmediginiz gibi cok sey kazanirsiniz. Onlar dost degil dusman insallah esiniz bunun farkindadir. Herhangi bir olayda siz düştüğünüzde tutup elinizden kaldirmak yerine bir tekme de onlar atarlar. O yuzden esinizle konusup muhattap olmayin o cahil vicdansızlarla. Allah yardımciniz olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hazirandan beri demiyorum sizin gibi bende doktorundan istesem mi diyorum hiçbir sıkıntım yok hormonlar normal tüpler açık yumurtam çatlıyo eşiminde değerli çok iyi ama tutmuyo
Bence danışın bu konuyu doktorunuzla

Ilk ay hamile kaldim . Devam etmedi maalesef .
Simdi 1 bucuk senedir kalamiyorum

Esinizin ailesi sizsiniz, onlar degil ve o insanciklarla gorusmezseniz hic birsey kaybetmediginiz gibi cok sey kazanirsiniz. Onlar dost degil dusman insallah esiniz bunun farkindadir. Herhangi bir olayda siz düştüğünüzde tutup elinizden kaldirmak yerine bir tekme de onlar atarlar. O yuzden esinizle konusup muhattap olmayin o cahil vicdansızlarla. Allah yardımciniz olsun.
Belli bir süre konuşmuyor sonra yine kıyamıyor ailesine ama tepkisini koyabiliyor beni ezdirmiyor

Kızlar selam kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız. Etrafımda kime sorsam ilk deneme diyor. Çok inandırıcı gelmedi sizin cevapları bekliyorum 😘

Bende düğünümüzden 40 gün sonra hamile kaldım. Eşim gaza geldi millet yapıor yapıyor olmuyor tek seferde olacak değil heralde dedi ve ogluma hamile kaldım 3 yasina geldi :) ama onada iyi bir ders oldu bu islerin şaka olmadığı hep tedbirli davrandı :D

Bende 4 ay sonra hamile kaldım. Bu tamamen nasip arkadaşım ilk gece kalmıştı. Hatta balayı sistisi olmuştu. Doktor sistis olup hamile kalabilen çok nadir demişti ama oluyor işte

2 hamileligimde de ilk ay kaldım ikiside erken döllenmeydi 2 . hamileligim malesef kürtajla sonlandı aradan 5 ay geçti bu ay denedik ama bu sefer olmadı bakalım ne zaman olucak

Back