• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba acaba kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bizimde öyleydi doktor hep öyle diyodu stres yapmayacaksın dedi ben akışına bıraktım bacak bile dikmedim bir hafta ful misafir ağırladım gezdim kitap okudumkendime oyalanacak şeyler buldum 8 ayın sonunda hamile kaldım gerçekten aşırı stres yaptığımız için olmuyo
Maşallah ne güzel 🥰 büyük ihtimalle stresten olmuyor zaten canım

Amin canım inşallah Rabbim seni de içinden ayırmasın sana dua edicem sen istemedikten sonra kimse seni boşatamaz eşin arkanda zaten hiç takılma o insan görünümlü vicdanı olmayanlara
İyi geceler Allah rahatlık versin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizi hiç tanımam ama iç içe yaşadığım insanlardan almadığım duayı sizden aldım sanırım🥰 iyi geceler Allah rahatlık versin sizede

Canım bir sorunum yok yumurtam büyüyor çatlıyor tüpler açık hormonlar normal. Her gittiğim doktor doğal yolla olur dedi. Tüp bebek denemedim
Belki eşinizde sorun vardır göründü mu ? Eşinin ailesine gereken cevabı ilahi adalet verir üzülme..sabret.

İnşAllah benimde olur ❤
Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyodur bu söz cok hosuma gidiyor canın ne zaman sıkılırsa bunu söyle icine ferahlık geliyor 3 bucuk yillik evliyim bende 3 yilim vajinimus la gecti iliskiye giremedim 4 ay önce doktor tedavisinden sonra gerçek bi iliski yasadik me cektigimi bir ben birde allah biliyor evlendigim gunden beri icimde cocuk hasreti vardi halada var rabbim hayirli zzmanda hayirlisini versin diyorum hayirli degilse vermesin insalllaaah yarabbim yüzümüzü anne olmak isteyen het kadının yuzunu güldürsün bizimkileride güldürsün bu mubarek gecede 🤲🏻💜

Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyodur bu söz cok hosuma gidiyor canın ne zaman sıkılırsa bunu söyle icine ferahlık geliyor 3 bucuk yillik evliyim bende 3 yilim vajinimus la gecti iliskiye giremedim 4 ay önce doktor tedavisinden sonra gerçek bi iliski yasadik me cektigimi bir ben birde allah biliyor evlendigim gunden beri icimde cocuk hasreti vardi halada var rabbim hayirli zzmanda hayirlisini versin diyorum hayirli degilse vermesin insalllaaah yarabbim yüzümüzü anne olmak isteyen het kadının yuzunu güldürsün bizimkileride güldürsün bu mubarek gecede 🤲🏻💜
Sen bi zorluktan çıkmışsın zaten inşallah en kısa zaman da olur canım bebeğin ❤️

Bende 1.5 senedir evliyim 10 ay denedikten sonra oldu ama hep düzensizdi kimi ay saldım kimi ay takip ettim ama en önemlisi kafada bitince oluyor ben bu ay biraz kafamdan atmıştım farklı planlara yönelmiştim ama yinede korunmadım tevekkül ettim herşeyin bir vakti zamanı olduğuna inandım ve bir gün olacak dedim en büyük ferahlığı bu veriyor zaten insana

6. ayda kaldım canım
12. aya kadar olmasa rahim filmi çektirecektim, Rabbim nasip etti, isteyen herkese nasip etsin inşallah :KK200:

İlk denemede hamile kaldım ama kalbi atmadığı için kürtaj oldum.Şimdi geçen ay denedik olmadı bu ay denedik oldu mu bilmiyorum adetime 4 gün var.Yani bir kere ilk denemede oldu diye hep ilk denemede olacak diye bir şey yok nasip kısmet.Başka bir arkadaşım 4.denemesinde hamile kalmış mesela

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizi hiç tanımam ama iç içe yaşadığım insanlardan almadığım duayı sizden aldım sanırım🥰 iyi geceler Allah rahatlık versin sizede
Ne demek canım Rabbimin izniyle olacak inşallah kalbini ferah tut mübarek aylardayız Allahım herşeyi kalbine göre nasip etsin bugünleri hiç hatırlamayacak kadar mutlu ol

Benin abimin eşi 37 yaşında iki çocuğuna da ilk ay kaldı evlenir evlenmez olduğu için eminim. Ama ben 9 aydır deniyorum olmadı hala bekliyoruz. Birde 35 yaş üzeri bu sen evlenen 3 arkadaşım da farkında olmadan evlendikleri ay hamile kaldılar vallahi yaşta mı bi keramet var anlamadım :D ama burda görüyorum 2 sene de olan da 7 sene sonrada Allah ım hayırlı bir zamanda nasip etsin inşallah..

Ben 2019 hazirandan beri deniyorum bu ay hamile kaldım ben femara+ovitrellle çatlatma iğnesi kullandım bu ay
Bende hazirandan beri demiyorum sizin gibi bende doktorundan istesem mi diyorum hiçbir sıkıntım yok hormonlar normal tüpler açık yumurtam çatlıyo eşiminde değerli çok iyi ama tutmuyo

1 sene sonra oldu o da kimyasal oldu

Bende ilk ay ki eşim de varikosel vardı dr. Çocuğun olmazsa ameliyat ederim dedi ama ben bilicliydim ovulasyonla yumurta günülerinde yaptım ve çok dua ettim olmaz diye düşündüm eşimden dolayı yaşın okudum meryem suresi nerdeyse her an dua ettim ve mucize allahın mucizesi icimde ne kadar şükür etsem az

İki eltim var onlar istemişler hemen olmuş yani oğullarında bir sorun olamazmış benden dolayı olmuyormuş. Bilmiyorum nasıl bir vicdana sahipler. Amin Allah razı olsun

Vicdan merhamet yok bence! Cahil insanlar biraz kendilerini geliştirsinler okusunlar bilgi edinsinler, kardeşlerde yok diye oğullarında sorun olması imkansızmış mantığa bak. Tıp mı okumuşlar? Veren de Allah vermeyende Allah inançlılarsa bilmeleri gerekir.. Ama yok işlerine geldiği gibi davranır böyleleri. Çok sinir oldum sakın evliliğini bu yüzden bozma, eşinle sırt sırta ver ne gerekiyorsa yap tedavi olun ama olmazsa da dünyanın sonu değil.

Back