- 24 Şubat 2020
- 226
- 145
- 18
Desene vizede kafadan 6 ay beklemek kaldıİlk hamileliğim de 16 aylık evliydim düşük oldu o düşükten 9 ay sonra tekrar hamileydim kızım sağ salim doğdu şükür
Sinirim bozulmuyor ama içim parçalanıyor herkes evliliğimi bitirmem için gözümün içine bakıyor çocuğum olmuyor diyeÇok sinir bozucu bir durum
Etrafmda herkes böyle oldu ne edimOlduda oldu diyorsun yaniolsun bakalim
Darısı başına canım. Korundun mu yoksa ilk andan itibaren istiyor musun.Abimin düğünü ocak 2 de oldu gelin şuan hamile bende 2.5 yıllık evliyim çocuğum yok.
Herşeyin bir vakti var en hayırlı zamanda gelsin bebişin ama çokta bekletmesin annesiniDesene vizede kafadan 6 ay beklemek kaldı
Rabbim gönlünün istediği zamanda hayrlsyla nasip.etsin müjdeli haberi sana ve ailene canımSanırım ona giden hastalardan yola çıkarak bu şekilde ifade etti kendini. Ben henüz düşünmüyorum 3-4 ay sonra istiyorum demiştim. Sen denemeye başla zaten vücut kendini hazırlama süreci var anca 6 aya kalırsın demişti. Nitekimde öyle oldu 4. Ay henüz gebelik yok :) kısmet tabi bu işler zamanı var demekki.
İki ay korudum sadece canım yani 2 yıl 3 ay mı diyelim o zamandan bu yana istiyorumDarısı başına canım. Korundun mu yoksa ilk andan itibaren istiyor musun.
Benimde 9 gün var inanılmaz kramp ağrısı yaşıyorum göğüslerimde çok hassas. Ama tabi bunlar yanıltıcı olabiliyor4 ayima girdim hala yok hayirlisini hayirli zamanda versin mevlam adete 4 gun kaldi normalde goguslerim acıması agrimasi lazim adet belirtim bu ama hala aci agri yok
Amin herkese inşallahRabbim gönlünün istediği zamanda hayrlsyla nasip.etsin müjdeli haberi sana ve ailene canım
Normaldede oluyormu ilk defami oluyo canim normalde bendede o zamanlarda baslamasi lazim blmiyorum ovulasyon testi denedim bu ay ama coksa iliski olmadi acikcasiBenimde 9 gün var inanılmaz kramp ağrısı yaşıyorum göğüslerimde çok hassas. Ama tabi bunlar yanıltıcı olabiliyor
Amin canım benim teşekkür ederimHerşeyin bir vakti var en hayırlı zamanda gelsin bebişin ama çokta bekletmesin annesini
2 yıldır hamile kalamadim diye bosanmanimi istiyorlarİki ay korudum sadece canım yani 2 yıl 3 ay mı diyelim o zamandan bu yana istiyorum
Hafızam sıfırlanmış gibi hiç hatırlamıyorum. Ama bu kadar erken başlama aklımda kalırdı diye düşünüyorumNormaldede oluyormu ilk defami oluyo canim normalde bendede o zamanlarda baslamasi lazim blmiyorum ovulasyon testi denedim bu ay ama coksa iliski olmadi acikcasi
Malesef eşimin ailesi öyle istiyor2 yıldır hamile kalamadim diye bosanmanimi istiyorlar
İnşallah tabi bide onca zaman sonra gelmesi ilk gebelik bir anda birakip gitmesiHerşeyin bir vakti var en hayırlı zamanda gelsin bebişin ama çokta bekletmesin annesini
Adet takvimi indirdim ben belirtim ne zaman basliosa yaziyorum diger aya evet bu zamanda baslamis diyorum mutlaka indirHafızam sıfırlanmış gibi hiç hatırlamıyorum. Ama bu kadar erken başlama aklımda kalırdı diye düşünüyorum
İnsanlr çok enteresan ya. 10 tık de2 yıldır hamile kalamadim diye bosanmanimi istiyorlar
Peki olmama sebebi nedir özel değilse. Tüp bebek falan denediniz mi canımMalesef eşimin ailesi öyle istiyor
Hangisini kullanıyorsun acabaAdet takvimi indirdim ben belirtim ne zaman basliosa yaziyorum diger aya evet bu zamanda baslamis diyorum mutlaka indir
Eşin ne düşünüyo bu konuda..sorun ne niye olmuyorMalesef eşimin ailesi öyle istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?