Gebeliğe Hazırlık Merhaba acaba kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
4 ayima girdim hala yok hayirlisini hayirli zamanda versin mevlam adete 4 gun kaldi normalde goguslerim acıması agrimasi lazim adet belirtim bu ama hala aci agri yok

Rabbim gönlünün istediği zamanda hayrlsyla nasip.etsin müjdeli haberi sana ve ailene canım

4 ayima girdim hala yok hayirlisini hayirli zamanda versin mevlam adete 4 gun kaldi normalde goguslerim acıması agrimasi lazim adet belirtim bu ama hala aci agri yok
Benimde 9 gün var inanılmaz kramp ağrısı yaşıyorum göğüslerimde çok hassas. Ama tabi bunlar yanıltıcı olabiliyor

Benimde 9 gün var inanılmaz kramp ağrısı yaşıyorum göğüslerimde çok hassas. Ama tabi bunlar yanıltıcı olabiliyor
Normaldede oluyormu ilk defami oluyo canim normalde bendede o zamanlarda baslamasi lazim blmiyorum ovulasyon testi denedim bu ay ama coksa iliski olmadi acikcasi

Hafızam sıfırlanmış gibi hiç hatırlamıyorum. Ama bu kadar erken başlama aklımda kalırdı diye düşünüyorum
Adet takvimi indirdim ben belirtim ne zaman basliosa yaziyorum diger aya evet bu zamanda baslamis diyorum mutlaka indir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…