• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Merhaba acaba kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinirim bozulmuyor ama içim parçalanıyor herkes evliliğimi bitirmem için gözümün içine bakıyor çocuğum olmuyor diye 😔
Benimde olmuyordu tam iki sene neler çektim her ayın farklı bir umudu varya yaşayan bilir en son oldu ama yavrum bıraktı beni. Ama doktorumda sağolsun çok motive etti beni en azından hamile kalabiliyorsun dedi. Demekki sizinde bir zamanınız var ne kadar kötü insanlar var ne demek evliligi bitirmek için can atıyorlar Allah ıslah etsin ne diyim. Bide bu pskolojiyle cocukmu yapacaksın bikere senin rahat olman pozitif olman lazim

Ben 2019 hazirandan beri deniyorum bu ay hamile kaldım ben femara+ovitrellle çatlatma iğnesi kullandım bu ay

Geçen ay klomenle hamile kalamadım üç yumurtaya rağmen

Benimde olmuyordu tam iki sene neler çektim her ayın farklı bir umudu varya yaşayan bilir en son oldu ama yavrum bıraktı beni. Ama doktorumda sağolsun çok motive etti beni en azından hamile kalabiliyorsun dedi. Demekki sizinde bir zamanınız var ne kadar kötü insanlar var ne demek evliligi bitirmek için can atıyorlar Allah ıslah etsin ne diyim. Bide bu pskolojiyle cocukmu yapacaksın bikere senin rahat olman pozitif olman lazim
Çok haklısınız. Tez zamanda olur inşallah canım senin de

Kızlar selam kaç ay denedikten sonra hamile kaldınız. Etrafımda kime sorsam ilk deneme diyor. Çok inandırıcı gelmedi sizin cevapları bekliyorum 😘
İnanmayacaksin belki ama 1 kerede .. hiç duusnmuyordum olmaz.bir kereden birşey diye bir şey yok gayet de hayatının sokunu yaşayabiliyorsun.. planda yok zamani değil ama.olunca doguruyorsun mecbur ...

Nasıl bir vicdanları var ki onların bebeği sen vermiyorsun Rabbim veriyor Allah sabrını versin sana amin
İki eltim var onlar istemişler hemen olmuş yani oğullarında bir sorun olamazmış benden dolayı olmuyormuş. Bilmiyorum nasıl bir vicdana sahipler. Amin Allah razı olsun

İki eltim var onlar istemişler hemen olmuş yani oğullarında bir sorun olamazmış benden dolayı olmuyormuş. Bilmiyorum nasıl bir vicdana sahipler. Amin Allah razı olsun
He He de geç canım bizim milletimizde erkekte sorun olmaz diyorlar erkek ya hani sorun olamaz 😁
Çoğu öyle geçiştiriyor da sorunların çoğu erkekte oluyor kadını damgalamak kolay
Çok geri kafalılık bu vicdanları nasıl elveriyor anlam veremiyorum
Eşimin tarafında da var kadının sorunu yokmuş hiç çocukları olmamış erkekteymiş sorun ama yalandan kadının Rahmi sorunlu deyip millete öyle diyorlar tüp bebek yapanlar da saklıyor erkekte sıkıntı olduğu İçin Allah’ımın verdiği şey ayıp mı erkeğe ayıp kadına değil kadın ne de olsa günah keçisi
Takma kafana şu mübarek günde Rabbim sanada bir evlat versin onlar da Rabbimin katında elbet bir gün hakettiğini alır

He He de geç canım bizim milletimizde erkekte sorun olmaz diyorlar erkek ya hani sorun olamaz 😁
Çoğu öyle geçiştiriyor da sorunların çoğu erkekte oluyor kadını damgalamak kolay
Çok geri kafalılık bu vicdanları nasıl elveriyor anlam veremiyorum
Eşimin tarafında da var kadının sorunu yokmuş hiç çocukları olmamış erkekteymiş sorun ama yalandan kadının Rahmi sorunlu deyip millete öyle diyorlar tüp bebek yapanlar da saklıyor erkekte sıkıntı olduğu İçin Allah’ımın verdiği şey ayıp mı erkeğe ayıp kadına değil kadın ne de olsa günah keçisi
Takma kafana şu mübarek günde Rabbim sanada bir evlat versin onlar da Rabbimin katında elbet bir gün hakettiğini alır
Sağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen bütün kulları ile bana da nasip etsin. Kötüye fırsat vermesin

Bak bizimde öyleydi doktor hep öyle diyodu stres yapmayacaksın dedi ben akışına bıraktım bacak bile dikmedim bir hafta ful misafir ağırladım gezdim kitap okudumkendime oyalanacak şeyler buldum 8 ayın sonunda hamile kaldım gerçekten aşırı stres yaptığımız için olmuyo
Oda muayene oldu canım gebeliğe engel bir sorun yok dediler

Sağol canım Allah razı olsun rabbim isteyen bütün kulları ile bana da nasip etsin. Kötüye fırsat vermesin
Amin canım inşallah Rabbim seni de içinden ayırmasın sana dua edicem sen istemedikten sonra kimse seni boşatamaz eşin arkanda zaten hiç takılma o insan görünümlü vicdanı olmayanlara
İyi geceler Allah rahatlık versin

Back