• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler mercimek tanesi kadar yağ bezesi????

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
316
İstanbul
arkadaşlar alnımda sürekli kırmızı mercimek tanesi kadar sivilce mi desem yağ bezesi mi desem nedir anlayamadım bir şeyler çıkıyor... sıktığımda içinden bir şey çıkmıyor.kalıyor alnımda geçmiyor derinin altında mercimek tanesi kadar görünüyor.geçmiyor.neden çıkar bu nedir ne yapmalı da geçirmeli.yardım bekliyorum arkadaşlar helppp

canim bu sadece cildinle alakali bi sorun olmayabilir mutlaka bir dahiliye uzmanina gorunup cigerlerine kolestrolune felan baktirmani oneririm yada mikrobik bisey olabilir bence vakit kaybetmeden mutlaka goster mumkun olduguncada elini surme daha kotu yapabilirsin sonradan iz kalir

canim bu sadece cildinle alakali bi sorun olmayabilir mutlaka bir dahiliye uzmanina gorunup cigerlerine kolestrolune felan baktirmani oneririm yada mikrobik bisey olabilir bence vakit kaybetmeden mutlaka goster mumkun olduguncada elini surme daha kotu yapabilirsin sonradan iz kalir

iş yerinden sürekli izin almak istemiyorum ya.daha yeni baş dönmem için gittim.şimdi yeniden izin isteyemiyorum.bir de devlet hastanesine gittim.son günlerde çok başım dönmeye başlamıştı.tomografi çektirdi.sonra götürdü annem filmi.bakmıyorum benim hasta kapasitem doldu, zaten tayinim çıktı gidicem ben demiş doktor anneme.filmime bakmamış.annemle kavga etmişler.maaşı alayım da özele gidecem Allah düşürmesin bu devlet hastanelerine yaa:oklava:

hazır yazmışken bende son 1-2 haftadır sabahları ve geceleri baş dönmesi, küçük tansiyon 6,5 e düştü.
neden olabilir fikri olan var mı arkadaşlar? hayatta başı dönen bir insan değildim.son sevgilim beni çok sinirlendirmiş ve üzmüştü.ondan sonra başladı bu baş dönmeleri.bi ilgisi olabilir mi acaba?

hypatia 1982 merhabalar bnmde sen gibi sorunum war bnmde burnumun kenarında war yapmadığım şey kalmadı pazartesi güzellik salonuna temizlettirdim iyice sivilceler bastı kıpkırmızı burnumda senin gçti mi gittin mi doktora cvplarsan sewinirim.

o sivilce deil de aknedir arkadaşlar
hormonal durumlardan kaynaklanıyo olabilir
mutlaka bi dermotolog a görünmenizde yarar var
bende de vardı, o derinin altındaki bezeler iltihaptır muhtemelen.
ilaçlarla geçen bir durum, çok sıkıntı yapmayın kendinize :)

benim yanağımda senin dediğin gibi bişey vardı aynen sölediğin gibi kabarık ve içinde bişi olamayan ben 1 ay kadar bekledim sıkmamak için baktım olmuyo en sonunda daldım sivilceye:D ama sonu leke oldu tabi içinden iğrenç bi iltihap gibi bişey çıktı boşalana kadar sıktım sonra siyah bi kabuk oldu sonra o kabuk düştü ve yerinde hafif koyu renkli bi leke var cildiyeye gidicem bende o leke için gittikten sonra verdiği ilaçları istersen söleyebilirim belki yardımcı olurum

kızlar benim alnımdaki geçti kendi kendine sonra hemen yan tarafından yeni bir tane çıktı, sonra o geçti yanağıma indi 2 tane çıktı, onlar da geçti sonra kaşımın ucunda çıktı, o şimdi geçmek üzere küçüldü yani.bu seferde çenemde çıktı.çıldırcam yaaa.akşama kadar sık uğraş kesinlikle hiçbişey çıkmıyor içinden.içinde duruyor mercimek tanesi kadar bir şey sonra birden beklemediğiniz bir anda kendi kendine hiç orda değilmiş gibi yok oluyor.neden çıktığını bilemiyorum ve nasıl geçtiğini de ama yüzümü dolaşıyor yani :)))

Back
X