Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

Canımmm bak soldan yukarı sayfayı sÜrÜkle yukarda reklam yok mu yaĞlarınızdan kurtulun dıyee onun ÜstÜnde seÇım yapılacam bır sÜrÜ lıkn var ana safya seÇenekler vs. Kullanıcı panelı de orada

Allah senı 8468 puanın var kımın verdıĞını kımın not yazdıĞını Şımdıye kadar gÖrmedın mıııı

Allah senİ 8468 puanın var kİmİn verdİĞİnİ kİmİn not yazdıĞını Şİmdİye kadar gÖrmedİn mİİİİ

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:YA NE BİLEYİM PUAN VERİLDİĞİNİ BİLMYORDUMKİ YAZIŞIYOZ YA ONDAN MI OLUYO ACABA DİYORDUM HAHAHAHA ne olacakki puan yükselince :roflol::roflol::roflol: tamam çok saçmaladım onu öğreniriz yavaş yavaş

ben bu repten bişe anlamıyorumyukselince kalpmi olusuyo acaba kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Canım kalp yazdıĞın mesaja gÖre deĞıŞıyorr

rep puanda puan ıŞteee hehehehe

Neyse kızancıklarım ben Çıkıyorummmm

daha ıftara kadar pazara urayacaĞım ıŞ ÇıkıŞnda ıftarımıda sahurumuzuda annemlerde yapıyoruz bız; ÇalıŞtĞıĞımız ıÇın annem kıyamıyor karŞısında oturuyoruz zatennn...... ıı oluyor ama sahurda evde yapmaya karar verdıkkk.

hayat denilen kısa yolda yürüken önümüze çıkan engellere takılıp kalmayalım.takılmadan geçtiğimiz engellerin sonu kocaman bi mutluluktur.........mutluluk herkesin hakkı mutluluklara engel olmayalım

slm kızlar ya bu benim kasıklarımda batmalar oluyo allahım ya yoksa gene zonamı olucam ay allahım allah korusun zona olmadan öncede vucudmda batmalar oluyordu off allahım ya

slm kızlar ya bu benim kasıklarımda batmalar oluyo allahım ya yoksa gene zonamı olucam ay allahım allah korusun zona olmadan öncede vucudmda batmalar oluyordu off allahım ya

aman aman allah korusun hayra yor şekerim hayır olsun belki zona deilde bebiş tirrrrrrrrrrrrr :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…