Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

• Konu Sahibi mercanayse

yok canım anladım zaten fıkraya güldüğünü işte insan haline şükretmeli aslında ablam 32 yaşında iki tane kızı bir tane oğlu var hatta eşini kaybettiğinde oğluna hamileydi senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama çok zor allah kimsye yaşatmasın düşmanıma dahi her halimize şükretmek lazım aslında da bzaen bulunduğumuz durumun kıymaetini bilmyoruz ve ablam iki çocuk yeter diyordu eniştem rahmetli nur içinde yatsın ısrarla ikna etti ablamı 7 sene korundu ablam istemiydu eniiştende erkek olur belki diye garibim nerden bilicen böyle olucanı oğlunu görmek kısmat değilmiş ama işte erkek olduğunu öğrendi ismini polat koyucam dedi kısa sürdü ama ne yapalım taktir ilahi yapıcak bişeyimiz yok allahım sabır versin ablamada bizlerede ateş düştüğü yeri yakıyo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

• Konu Sahibi mercanayse
ıki deli yolda yürüyormuş
birinci deli; ben gidiyorum susadım demiş
ikinci deli; hazır gitmişken benim içinde içiver demiş.
birinci deli; tamam deyip gitmiş on dakika sonra gülerek gelmiş.
ikinci deli; ne oldu diye sormuş
birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim demiş.

• Konu Sahibi mercanayse
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: delüüü

• Konu Sahibi mercanayse
ben gıresunluyum benım esım kayserı sarız lı ama kucukken ulasta kalmıs 3 4 sene ondan sordum teyzesının kocası oralı onlarda yenı geldı

eşimin köyüde ulaşın hemen dibi cnm
tecer dağını bilirsin zaten bir yüzü ulaş bir yüzü kangal
benim kocik kangallı

• Konu Sahibi mercanayse
Haklısın acırnsu canımm ateŞ dÜŞtÜĞÜ yakarrr....rabbım yar ve yardımcınız olsunnn....

Bence sende gel vazgeÇ ınattann gıt evıne herŞeyı gerıde bırakıp oturup konuŞun tatlıya baĞlayınnn bu Şekılde bırbırınızı Üzmekten baŞka bıŞı olmazzzz....

• Konu Sahibi mercanayse
aman bende amma keyifsizleştirdim siz ha yok kocamla kavga ettim yok şöle yok böle pardon kızlar ya ben bugün morel çok bozuk özür dilerim baydım

• Konu Sahibi mercanayse

uzulme be cnm benım halamın esı oldugunde halam 25 yasındaydı erken evlenmıs ucuncu kızı enıstem oldugun gun 5 gunlukltu sımdı o kız 19 yasında bılıyomusun cok zoor senı oyle cok ıyı anlıyorum kı allah sabır versın be gulum

• Konu Sahibi mercanayse

başın saolsun dilek canım rabbim ablana sabır versin.evet ateş düştüğü yeri yakar

• Konu Sahibi mercanayse
yok nesilihancım bu ara görmesem daha iyi olucak dediğin doğru ama biraz uzak kalmak daha iyi olucak benim için belki doldum çünkü artık dün akşamkide patlama oldu

• Konu Sahibi mercanayse
saolun canım teşekkür ederim allah ablama çocuklarına uzun ömürler versin ne yapalım polatım 5 aylık şimdi geçenlerde teyzesi örümceğini de aldı çok şeker allahım off çok duygusalım ya çok doluyum ağlamaktan göz pınarlarım kurudu çok zor herşeyy yaaaaaa

• Konu Sahibi mercanayse

canım bizim dilek bu değildi.ağlamak iyi gelir insana ama fazlasıda iyi değil.güzelşeyler düşünmeye çalış canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi mercanayse
aman bende amma keyifsizleştirdim siz ha yok kocamla kavga ettim yok şöle yok böle pardon kızlar ya ben bugün morel çok bozuk özür dilerim baydım

saçmalama canımmm biz neciyiz dert paylaşmak için burdayızz elimizden gelen manevi desteği yaparız ama bişide gelmiyorki...vereliniortak

herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız :uhm:

slm canım hoşgeldin...Şeniz

yok nesilihancım bu ara görmesem daha iyi olucak dediğin doğru ama biraz uzak kalmak daha iyi olucak benim için belki doldum çünkü artık dün akşamkide patlama oldu

bak yarın barıştık diye haberini alacazzz eminim....turkbayragi

• Konu Sahibi mercanayse
bakın teyzeleri bu de teyzesinin polatı tabi şimdi dombik bişey oldu bu ilk doğduğu hali

• Konu Sahibi mercanayse
canım bizim dilek bu değildi.ağlamak iyi gelir insana ama fazlasıda iyi değil.güzelşeyler düşünmeye çalış canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

çok morelim bozuk haticecim yaaaaaaa anasını satayım iyi takip ettik yumurtlama günü allahım deli gib oldum bi gülüyom bi ağlyom ya iyi diyodum bu en azından beklemsemde düzenli oluyo diyodum al işte bu ayda bu çıktı bacım bize çocuk mocuk nasip olmıcak offffffffffffff yarabbim benden geçtide artık işallah senden bu ay alırız hamiş haberini offffffff allahım yaaaa

• Konu Sahibi mercanayse

offffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…