acrİnsu cuĞumm ya tam senden sonra gÜlmÜŞÜmm yanlıŞ anlama bİrtanemm ben fıkraya gÜldÜmmm kusura bakmaaa Çok kÖtÜ rast gelmİŞŞŞ....
Rabbİm ablana sabır versİnn Çok zor bİr durumm ben eŞİm olmasa yaŞayamammm
BUNU KESİN OKUYUN ÇOOKKK KOMİKKKK
LUNAPARK
Fadime ile Temel lunaparka giderler fadime dönen salıncaklara binmek ister ama
Temel 'olmaz fadime, donun gözükür' diyerek karşı çıkar
salıncağa çok binmeyi isteyen fadime temel arkasını dönüp başka bişeyle ilgilendiği anda temelden gizli salıncağa biner arkasını dönen temel fadimeyi salıncağa binmiş olarak görünce bağırır :
'fadime niye pindun donun közükçek 'der,
fadime cevap verir 'merak etme .çıkarttim.
ben gıresunluyum benım esım kayserı sarız lı ama kucukken ulasta kalmıs 3 4 sene ondan sordum teyzesının kocası oralı onlarda yenı geldı
yok canım anladım zaten fıkraya güldüğünü işte insan haline şükretmeli aslında ablam 32 yaşında iki tane kızı bir tane oğlu var hatta eşini kaybettiğinde oğluna hamileydi senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama çok zor allah kimsye yaşatmasın düşmanıma dahi her halimize şükretmek lazım aslında da bzaen bulunduğumuz durumun kıymaetini bilmyoruz ve ablam iki çocuk yeter diyordu eniştem rahmetli nur içinde yatsın ısrarla ikna etti ablamı 7 sene korundu ablam istemiydu eniiştende erkek olur belki diye garibim nerden bilicen böyle olucanı oğlunu görmek kısmat değilmiş ama işte erkek olduğunu öğrendi ismini polat koyucam dedi kısa sürdü ama ne yapalım taktir ilahi yapıcak bişeyimiz yok allahım sabır versin ablamada bizlerede ateş düştüğü yeri yakıyo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yok canım anladım zaten fıkraya güldüğünü işte insan haline şükretmeli aslında ablam 32 yaşında iki tane kızı bir tane oğlu var hatta eşini kaybettiğinde oğluna hamileydi senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama çok zor allah kimsye yaşatmasın düşmanıma dahi her halimize şükretmek lazım aslında da bzaen bulunduğumuz durumun kıymaetini bilmyoruz ve ablam iki çocuk yeter diyordu eniştem rahmetli nur içinde yatsın ısrarla ikna etti ablamı 7 sene korundu ablam istemiydu eniiştende erkek olur belki diye garibim nerden bilicen böyle olucanı oğlunu görmek kısmat değilmiş ama işte erkek olduğunu öğrendi ismini polat koyucam dedi kısa sürdü ama ne yapalım taktir ilahi yapıcak bişeyimiz yok allahım sabır versin ablamada bizlerede ateş düştüğü yeri yakıyo senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
eşimin köyüde ulaşın hemen dibi cnm
tecer dağını bilirsin zaten bir yüzü ulaş bir yüzü kangal
benim kocik kangallı
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız :uhm:
saolun canım teşekkür ederim allah ablama çocuklarına uzun ömürler versin ne yapalım polatım 5 aylık şimdi geçenlerde teyzesi örümceğini de aldı çok şeker allahım off çok duygusalım ya çok doluyum ağlamaktan göz pınarlarım kurudu çok zor herşeyy yaaaaaa
aman bende amma keyifsizleştirdim siz ha yok kocamla kavga ettim yok şöle yok böle pardon kızlar ya ben bugün morel çok bozuk özür dilerim baydım
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız :uhm:
yok nesilihancım bu ara görmesem daha iyi olucak dediğin doğru ama biraz uzak kalmak daha iyi olucak benim için belki doldum çünkü artık dün akşamkide patlama oldu
canım bizim dilek bu değildi.ağlamak iyi gelir insana ama fazlasıda iyi değil.güzelşeyler düşünmeye çalış canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
saçmalama canımmm biz neciyiz dert paylaşmak için burdayızz elimizden gelen manevi desteği yaparız ama bişide gelmiyorki...vereliniortak
slm canım hoşgeldin...Şeniz
bak yarın barıştık diye haberini alacazzz eminim....turkbayragi