Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

maŞaallahh subhanallah nazar deĞmesınnn tÜtÜtÜtÜtÜtÜ

canım rabbim isteyince olur sen moralini bozma inşallah güzel haberler alacaksın bugünlerde.mübarek aylardayız duamızı rabbim geri çevirmeyecektir.inan iftarımı açarken 10dakıkadua ediyorum açmadan orucumu aklıma gelen kısların ismini sayıyorum bütün anne olmak isteyenlere ver allahım diyorum.ben inanıyorum ya rabbim duyacak sesimizi sende moralini bozmamaya calış.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aman bende amma keyifsizleştirdim siz ha yok kocamla kavga ettim yok şöle yok böle pardon kızlar ya ben bugün morel çok bozuk özür dilerim baydım
cnm biz burda üzüntülerimizide sevinçlerimizde paylaşıyoruz
elimizden teselli etmekten fazlası gelmiyo
keşke daha fazlası gelebilse cnm
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız :uhm:
merhaba cnm hoşgeldin
vayyyy desen kankı oluyoz
kaydirigubbakcemile5
bakın teyzeleri bu de teyzesinin polatı tabi şimdi dombik bişey oldu bu ilk doğduğu hali
allah uzun ömürler versin canım inşallah bu bebeğe
kızlar sıze ıyı ıftarlar

sanada iyi iftarlar cnm görüşürük a.s.

ZATEN UMUTSUZDUM ŞİMDİ TAMAMEN UMUDUMU KAYBETTİM çalışmadan nasıl olucak canım daha 2 hafta var adetime demkki böyle hayırlıymış ne yapalım allahım sağlık sıhat versin bir ayda geçmiş olur aman desene kız sanki çalışınca oluyomu diye varsın bu ayda çalışmadık ondna olmadı derim bu kadar kafaya takarsam zaten olucağı varsada olmaz offffffffffffff püffffffffffffffffffff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıklava:klava:klava:klava:klava:klava:

YAA KIZLARR BUGÜN NE CıMRıSıNıZ HEEEEE

BıR MEGRYLANN REP VERMıŞŞ BAŞKA KıMSE REP VERMEMıŞŞŞ......RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYII AMAA LÜTFENNN.....kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae

yaa acrınsu bıŞı anlatacammm

benım teyze kızı geÇen sene ekımde amelıyat oldu Çıkolata kıstı varmıŞŞ...amelıyattan sonra bebek ıÇın gıttıler dr. TÜp bebek dedı..maddı olmadıĞı ıÇın beklemeye aldılarr ve beklerken nasılsa olmuyor dıyede korunmuyorlar zatenn 2 ay ıÇınde hamıle kaldı Şımdı 6 aylık hamıle ve oĞlu olacakk bunu kımse bılemezz herŞey rabbımden sen yeterkı ınan tefekkÜl et gerısı hayırlı zamanda gelır zaten...

canım her ay düzenli çalışmalara devam ediyozda ne oluyo belkide bu aykalırsın hamile her yolu denemek gerek bu ayda böyle dene. bende sankı yine bu ay kırmızı kart yiyeceğim yine galiba sanırsam herhalde.......belirtilerim budün başladı belim ve göğüsüm ağrıyo neyapalım hayırlısı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hayırlısı canım tabi güzel rabbim isterse birkereden bile olur ama dediğn bende olucağını sanmıyorum bu kadar umutsuzum allahımn gücüne gitmesin ama canım ben sana rep vericem ama başak mesaj değerlendir felan diyo artı rep verenlerin kim olduğunu nasıl görüyonuz ya ben bulamadım onu

benimde kasıklarımda batmalar oluyo iğne batar gibi ama bu geçen ayda olmuştu ondan önceki ayda alıştım yani işallah canım rabbim nasip eder tez zamanda hepimize

YAA KIZLARR BUGÜN NE CİMRİSİNİZ HEEEEE

BİR MEGRYLANN REP VERMİŞŞ BAŞKA KİMSE REP VERMEMİŞŞŞ......RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYII AMAA LÜTFENNN.....kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae

hayatım ben sana veremiyom yarın veriyim hemi

evet canım çok haklısın rabbim isterse mutlaka olur.zamanı belli ama ozamana kadar sabır edemiyoruz o başka

replere bakmak ıÇın tatlım bu sayfnın ÜstÜnde kullanıcı panelı var reklamın ÜstÜnde oryı tıklarsan gÖrÜrsÜnnn sana rep verenlerı ve not yazanlarııı

BAKK VıLDANCIM SÖZ VERDıNNN YARINNN PAŞA PAŞA ALIRIM REPıMı....HEHEHE :jeyyar:

Ya kızlar kımn rep verdıĞını nasıl gÖrÜyoz artı puan yÜkselınce ne oluyo

ay bulamıyorum neslihan kullanıcı panelini yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…