- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 41
-
- Konu Sahibi mercanayse
çok morelim bozuk haticecim yaaaaaaa anasını satayım iyi takip ettik yumurtlama günü allahım deli gib oldum bi gülüyom bi ağlyom ya iyi diyodum bu en azından beklemsemde düzenli oluyo diyodum al işte bu ayda bu çıktı bacım bize çocuk mocuk nasip olmıcak offffffffffffff yarabbim benden geçtide artık işallah senden bu ay alırız hamiş haberini offffffff allahım yaaaa
kızlar sıze ıyı ıftarlar
cnm biz burda üzüntülerimizide sevinçlerimizde paylaşıyoruzaman bende amma keyifsizleştirdim siz ha yok kocamla kavga ettim yok şöle yok böle pardon kızlar ya ben bugün morel çok bozuk özür dilerim baydım
merhaba cnm hoşgeldinherkese merhaba arkadaşlar nasılsınız :uhm:
kaydirigubbakcemile5vayyyy desen kankı oluyoz
allah uzun ömürler versin canım inşallah bu bebeğebakın teyzeleri bu de teyzesinin polatı tabi şimdi dombik bişey oldu bu ilk doğduğu hali
kızlar sıze ıyı ıftarlar
canım rabbim isteyince olur sen moralini bozma inşallah güzel haberler alacaksın bugünlerde.mübarek aylardayız duamızı rabbim geri çevirmeyecektir.inan iftarımı açarken 10dakıkadua ediyorum açmadan orucumu aklıma gelen kısların ismini sayıyorum bütün anne olmak isteyenlere ver allahım diyorum.ben inanıyorum ya rabbim duyacak sesimizi sende moralini bozmamaya calış.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnm biz burda üzüntülerimizide sevinçlerimizde paylaşıyoruz
elimizden teselli etmekten fazlası gelmiyo
keşke daha fazlası gelebilse cnm
allah uzun ömürler versin canım inşallah bu bEBEĞE
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDE ALLAHIM TEZ ZAMANDA BEBEKLERİNİZİ NAİP ETSİN HAYIRLISYLA TABİ ÖNCELİKLE TATLIM ŞenizŞeniz
ZATEN UMUTSUZDUM ŞİMDİ TAMAMEN UMUDUMU KAYBETTİM çalışmadan nasıl olucak canım daha 2 hafta var adetime demkki böyle hayırlıymış ne yapalım allahım sağlık sıhat versin bir ayda geçmiş olur aman desene kız sanki çalışınca oluyomu diye varsın bu ayda çalışmadık ondna olmadı derim bu kadar kafaya takarsam zaten olucağı varsada olmaz offffffffffffff püffffffffffffffffffff kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıklava: klava: klava: klava: klava: klava:
yaa acrinsu bişi anlatacammm
benim teyze kızı geçen sene ekimde ameliyat oldu çikolata kisti varmışş...ameliyattan sonra bebek için gittiler dr. Tüp bebek dedi..maddi olmadığı için beklemeye aldılarr ve beklerken nasılsa olmuyor diyede korunmuyorlar zatenn 2 ay içinde hamile kaldı şimdi 6 aylık hamile ve oğlu olacakk bunu kimse bilemezz herşey rabbimden sen yeterki inan tefekkül et gerisi hayırlı zamanda gelir zaten...
canım her ay düzenli çalışmalara devam ediyozda ne oluyo belkide bu aykalırsın hamile her yolu denemek gerek bu ayda böyle dene. Bende sankı yine bu ay kırmızı kart yiyeceğim yine galiba sanırsam herhalde.......belirtilerim budün başladı belim ve göğüsüm ağrıyo neyapalım hayırlısı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
YAA KIZLARR BUGÜN NE CİMRİSİNİZ HEEEEE
BİR MEGRYLANN REP VERMİŞŞ BAŞKA KİMSE REP VERMEMİŞŞŞ......RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYII AMAA LÜTFENNN.....kaydirigubbakcemile2laelaelaelaelae
yaa acrİnsu bİŞİ anlatacammm
benİm teyze kızı geÇen sene ekİmde amelİyat oldu Çİkolata kİstİ varmıŞŞ...amelİyattan sonra bebek İÇİn gİttİler dr. TÜp bebek dedİ..maddİ olmadıĞı İÇİn beklemeye aldılarr ve beklerken nasılsa olmuyor dİyede korunmuyorlar zatenn 2 ay İÇİnde hamİle kaldı Şİmdİ 6 aylık hamİle ve oĞlu olacakk bunu kİmse bİlemezz herŞey rabbİmden sen yeterkİ İnan tefekkÜl et gerİsİ hayırlı zamanda gelİr zaten...