hoşbulduk nasılsınız bakemmmm
slm kızlar ya bu benim kasıklarımda batmalar oluyo allahım ya yoksa gene zonamı olucam ay allahım allah korusun zona olmadan öncede vucudmda batmalar oluyordu off allahım ya
dilek canım böyle seyler düşünme at birazcık şu sitresini.kafanda kurma öyle şeylerklava: klava: klava:
allahıma bin şükürler olsun iyiyim e tabi biraz yıprandım ama toparlıyorum bu nada şükür diyorum allahım kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
aman aman allah korusun hayra yor şekerim hayır olsun belki zona deilde bebiş tirrrrrrrrrrrrr :))))))))))
ay keşke dediğin gibi olsa ağzın bal yesin şekerim ama daha iki hafta var canım adetime ne çektim o zonadan ya bebeiş aklıma gelmiyoda ondan korkuyom o da çıkmadan önce batmalar olmuştu sen nasılsın canım bu arada nasıl gidiyor hayat bayadır görüşemiyoz canım
boşver düşünerek çagırma o zona illetini hayra yor :)))) ben iyiyim çok şükür zor günlerdi ama geçti çok şükür
aman çok şükür canım çok sevindim daha iyi olmana işallah tez zamanda bebeğin tekrar gelir de iyice toparlanırsın canım rabbim en kısa zamanda nasip edecek ben inanıyorum yeterki sen iyi olllllllllllllŞenizŞeniz canım zona da stresten oluyo ya bu ara gene gergin dönemlerdeyim allahım ondan korkuyorum kocişimle kavgalıyım küsüm sıkıntıya hiç gelemiyorum allahım yaa
kızlar ne var akşama yemeğiniz neler yaptınız bakem ben ablamlara takılıcam gerçi
offff yok af var affetmek erdemdir büyüklüğktür kalitedir asalettir sen affet bırak boş sebeblerse hiç takama o anlar zaten bişeyleri sonradan cicim
canım benim canım sarma istiyodu onu yaptı mercimek çorbası russalatası yaptım hadi gel yiyelim
ay kız valla ortada kaldım gib sanki zaten öyle canım sıkkın size glebilrmiyim besleme olarak yemekte güzelmiş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol: