Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

allahıma bin şükürler olsun iyiyim e tabi biraz yıprandım ama toparlıyorum bu nada şükür diyorum allahım kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

slm kızlar ya bu benim kasıklarımda batmalar oluyo allahım ya yoksa gene zonamı olucam ay allahım allah korusun zona olmadan öncede vucudmda batmalar oluyordu off allahım ya

dilek canım böyle seyler düşünme at birazcık şu sitresini.kafanda kurma öyle şeyler :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

dilek canım böyle seyler düşünme at birazcık şu sitresini.kafanda kurma öyle şeyler :eek:klava: :eek:klava: :eek:klava:

katılıyorum hayra yor hayır olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahıma bin şükürler olsun iyiyim e tabi biraz yıprandım ama toparlıyorum bu nada şükür diyorum allahım kimseye yaşatmasın :Saruboceq:

amin canım inşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalıp bu sıkıntılarını unutursun.

aman aman allah korusun hayra yor şekerim hayır olsun belki zona deilde bebiş tirrrrrrrrrrrrr :))))))))))

ay keşke dediğin gibi olsa ağzın bal yesin şekerim ama daha iki hafta var canım adetime ne çektim o zonadan ya bebeiş aklıma gelmiyoda ondan korkuyom o da çıkmadan önce batmalar olmuştu sen nasılsın canım bu arada nasıl gidiyor hayat bayadır görüşemiyoz canım

ay keşke dediğin gibi olsa ağzın bal yesin şekerim ama daha iki hafta var canım adetime ne çektim o zonadan ya bebeiş aklıma gelmiyoda ondan korkuyom o da çıkmadan önce batmalar olmuştu sen nasılsın canım bu arada nasıl gidiyor hayat bayadır görüşemiyoz canım

boşver düşünerek çagırma o zona illetini hayra yor :)))) ben iyiyim çok şükür zor günlerdi ama geçti çok şükür

boşver düşünerek çagırma o zona illetini hayra yor :)))) ben iyiyim çok şükür zor günlerdi ama geçti çok şükür

aman çok şükür canım çok sevindim daha iyi olmana işallah tez zamanda bebeğin tekrar gelir de iyice toparlanırsın canım rabbim en kısa zamanda nasip edecek ben inanıyorum yeterki sen iyi olllllllllllllŞenizŞeniz canım zona da stresten oluyo ya bu ara gene gergin dönemlerdeyim allahım ondan korkuyorum kocişimle kavgalıyım küsüm sıkıntıya hiç gelemiyorum allahım yaa

aman çok şükür canım çok sevindim daha iyi olmana işallah tez zamanda bebeğin tekrar gelir de iyice toparlanırsın canım rabbim en kısa zamanda nasip edecek ben inanıyorum yeterki sen iyi olllllllllllllŞenizŞeniz canım zona da stresten oluyo ya bu ara gene gergin dönemlerdeyim allahım ondan korkuyorum kocişimle kavgalıyım küsüm sıkıntıya hiç gelemiyorum allahım yaa

ala ala bu mübnarek günlerde yapmayın be boşverin iiiii deildir küslük yinede sorun ne bilemem ama büyük bişey deilse uzatmayın be cicim :)

kızlar ne var akşama yemeğiniz neler yaptınız bakem ben ablamlara takılıcam gerçi

offff yok af var affetmek erdemdir büyüklüğktür kalitedir asalettir sen affet bırak boş sebeblerse hiç takama o anlar zaten bişeyleri sonradan cicim

offff yok af var affetmek erdemdir büyüklüğktür kalitedir asalettir sen affet bırak boş sebeblerse hiç takama o anlar zaten bişeyleri sonradan cicim

öyle çok doğru diyosunda canım çok kırldım kırlınca da hemen affedemiyoki insan off ya hem kzıyorum hem özledim bile dünde gitmedim eve ablamlarda kaldım zatenn ama özledim bile bugünde gitmicem ne yicek o şimdi sıkıntı ediyorum yemezde biliyorum sigara içer durur aç aç offfffffffffffffffff ama iyi bir dersi haketti canım:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

canım benim canım sarma istiyodu onu yaptı mercimek çorbası russalatası yaptım hadi gel yiyelim

ay kız valla ortada kaldım gib sanki zaten öyle canım sıkkın size glebilrmiyim besleme olarak yemekte güzelmiş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

bence eşler arasında küslük sadece birbirinizi yıpratır.sorunu bilmiyorum ama bence en güzeli fazla uzatmamak ama genelde eşler hep aileler yüzünden tartısır.benim hepsöylediğim bişe var biz başkaları yüzünden yıpranıyoz ve yıpratıyoz olan bize oluyo o başklarının ruhu bile duymuyo onlar mutluyken biz mutsuz oluyoz boşver canım ilk adımı sen at mübarek ayda

ben kaçtım öptüm sizi kızlarrrrrrrr abim geldi bay bay

ay kız valla ortada kaldım gib sanki zaten öyle canım sıkkın size glebilrmiyim besleme olarak yemekte güzelmiş :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

gel canım kapın herzaman açık yakın olsaydık keske opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

herkese hayırlı iftarlar şimdiden rabbim iftar sofrasında yaptığınız bütün duaları kabul eder inşallah.

X