Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

daha çok canım yaa adet tarihim 14'ü
perşembe günü aşılama oldum inşallah tutar şekercim

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn canım inşallah tutar :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Slm kızlar nasılsınız bakalım marbley ne zzman gelıcek bılen varmı

selam kızlar ne haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm herkese kızlar nasılsınız ben geldimmmmmmm

kızlar nasılsınız ben pekte iyi değilim kafamçokkarıştı 1 hafta oldu hastalanmadım bugün 7.gün sabah test yaptım negatif çıktı mafoldumben ama gögüslerim acıyo ve göbeğimden özel bölgeme doğru inende bi hafif kahverengi leke belirdi napcam bilmiyorum senağlama eşimde kan test yaptırmama izin vermiyor gene hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diyor kendince oda haklı ve şu an bile adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyooo mafoldumben mafoldumben

canını sıkma canım ınsalah hamılesındır ınsalah banada herkese nasıp etsın :Saruboceq:

bence hemen kan tahlili yaptır canım belki başka bişeydende olamıyosun olabilir bi hafta iyi beklemişin ben bigün sonra kan tahlili yaptırrrırdım galiba inşallahta hamilesindir kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

AY CANIM KIYAMAM YA İYİDE BİR HAFTA OLMUŞ AMA CANIM TESTTE NASIL ÇIKMIYOR YA YA YAPTIR KAN TESTİ İKNA ET YADA GİZLİ YAPSAN OLMAZMI :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

BENLE KONUSAN YOK senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…