Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

slm nhb canıma.s.
selam h.b canım
Nasılsınız bakalımmmmmmmm
hosgeldin canım

kızlar nasılsınız ben pekte iyi değilim kafamçokkarıştı 1 hafta oldu hastalanmadım bugün 7.gün sabah test yaptım negatif çıktı mafoldumben ama gögüslerim acıyo ve göbeğimden özel bölgeme doğru inende bi hafif kahverengi leke belirdi napcam bilmiyorum senağlama eşimde kan test yaptırmama izin vermiyor :nazar: gene hayal kırıklığına uğramak istemiyorum diyor kendince oda haklı ve şu an bile adet olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyooo mafoldumben mafoldumben :nazar: :nazar: :nazar:

canım bak bence sen kantahlili yaptır ümit vermek istemiyorum ama benim komsumd senin gibi olmu negtif cıkmı sonra dr gitmiş ordada idrar tahlili yapmışlar negatif cıkmıs sonra kan tahlili istemiş hamile cıkmıs bence yaptır en azından hergün biraz daha artan ümidin ya gercek olur yada sen neden olmadıgını anlarsın innnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllah hamilesindir ayrca ben hamile kaldigımda gögüslerimin ucuna dokunamıyodum iç çamasırı bile giyemiyodur agrıdıgından

NEYSE BENDE CIKIM OZAMAN BYE senağlama:sinifsinif:

konusuyoz ya canım senindemi adetin yaklastı benim gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı[/QUOTE

yok canım benım adet pazar bıttı olsun dıye sımdıden çalışmlara başlıyorum olur demi:eek:

AAAAAAAA ELAYNA CANIMM NEREYE GıDıYON HEMEN KÜSÜLÜR MÜ YAHU SÖYEL BAKALIM DATLIM KIYMATLIM NE ZAMAN SENıN ADET GÜNÜN :eek:

AY CANIM KIYAMAM YA İYİDE BİR HAFTA OLMUŞ AMA CANIM TESTTE NASIL ÇIKMIYOR YA YA YAPTIR KAN TESTİ İKNA ET YADA GİZLİ YAPSAN OLMAZMI :kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

ya bu gizlenicek bişey değilki canım ya inanın psikolojim 0 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: yani merak ediyordum ama bu sabah bütün ümitlerim kayboldumafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben izin vermiyo adam napim yani gizli giidip yaptırsam gene öğrenicek mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir yani aman ne bileyim ya neyse kızlar hiç muhabbet edesim yok görüşürüz sonra :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

HoŞbulduk osmanıyecım nasıl gıdıyor senın ne zaman canım adet tarıhın

dilek canım nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben bayram temizliğine başladım bu sitresin üstüne bide yavaş yavaş yaapacağım kendimi sıkmadan bugün gümüşlükten başladım gel yardım et kıs :eek:klava: :eek:klava:

konusuyoz ya canım senindemi adetin yaklastı benim gibi kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı[/QUOTE

yok canım benım adet pazar bıttı olsun dıye sımdıden çalışmlara başlıyorum olur demi:eek:

adet günün kaç gün sürüyo canım olur canım tabi sitres yapmassak benim bi hafta sürüyo 9 günden başlıyorum gün aşırı yapmadığım bişe kalmıyo bide bi saat ayağım yukarda bekliyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya bu gizlenicek bişey değilki canım ya inanın psikolojim 0 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Yani merak ediyordum ama bu sabah bütün ümitlerim kayboldumafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben izin vermiyo adam napim yani gizli giidip yaptırsam gene öğrenicek mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir yani aman ne bileyim ya neyse kızlar hiç muhabbet edesim yok görüşürüz sonra :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

off yaaaaaaa amaaaaaaaa tama o da haklı ama sana da hak vermesi lazım bu belirsizlk seni daha çok yıpratır hem bebek yoska doktora gitmeniz lazım canım adetinin gecikmeside iyi değil sonuçta bunları bilmyormu eşin demiyormusun tamam hayal kırklığı yaşıyorsuz ama bebek yoksa neden gecikiyor diye offffffffffff ya çok canım sıkıldı ama benim ccanım benim kıyamam ben sana çok üzüldüm ya işallah vardır canım bebeğin

HoŞbulduk osmanİyecİm nasıl gİdİyor senİn ne zaman canım adet tarİhİn

iyi gidiyo canım ben adetim su anda 31 oldum sen ne yaptın
dilek canım nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben bayram temizliğine başladım bu sitresin üstüne bide yavaş yavaş yaapacağım kendimi sıkmadan bugün gümüşlükten başladım gel yardım et kıs :eek:klava: :eek:klava:

kolay gelsin canım dün bende yaptım bi yatak odam kaldı onuda yapsaydım

adet günün kaç gün sürüyo canım olur canım tabi sitres yapmassak benim bi hafta sürüyo 9 günden başlıyorum gün aşırı yapmadığım bişe kalmıyo bide bi saat ayağım yukarda bekliyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benımkı de 6 falan suruyor ınsalah bu ay bısıler olur allahım herkese bebişler versın mubarek gunde amin

iyi gidiyo canım ben adetim su anda 31 oldum sen ne yaptın

kolay gelsin canım dün bende yaptım bi yatak odam kaldı onuda yapsaydım

saol canım ben hergün bi yeri temizliyeceğim oruçken biraz zor oluyo bugün gümüşlük yarın perdeler yıkanır diğer gün camlar öbür gün mutfak dolabı öyle devam ederim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 adette oldummu oruçta olmam hepsini bi yaparım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

yok anam yok şu erkek milleti kadın psikolojisinden anlamıyorlar
ya gerirliyorum nolur yaptırayım diyorum olmaz diyor şimdi ben napayım he
çıksa demezmi ben sana izin vermedim diyeee
oooofffffffffffff herifff ooofffffffffffffff yaktın beniiiiiiiiiiiiiii

saol canım ben hergün bi yeri temizliyeceğim oruçken biraz zor oluyo bugün gümüşlük yarın perdeler yıkanır diğer gün camlar öbür gün mutfak dolabı öyle devam ederim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 adette oldummu oruçta olmam hepsini bi yaparım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

dogru bende adet olmayı bekledim salonu daha önce yapmıstım zaten adet oluncada oturma odası mutfagında bi kısmını yaptım bitiyo yavas yavas sanada allah kolaylık versin cok yorma kendini belki bebiş vardır

dogru bende adet olmayı bekledim salonu daha önce yapmıstım zaten adet oluncada oturma odası mutfagında bi kısmını yaptım bitiyo yavas yavas sanada allah kolaylık versin cok yorma kendini belki bebiş vardır

rabbim o dilinle ettiğin duaları kabul etsin ay ne güzel konustun inşallah hamileyimdir ama benim hamilelik belirtim yokkı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

seni çok iyi anlıyorum canım sen kaç yıllık evlisin.bide bana bak aadetime 4 gün var sitresim arttı iyice :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

2 bucuk oldu canım evlenelı gel bıde bana sor cok takıyorum sohbet edıcek kımsen olmuyor derdını anlatamıyorum ıcıne attıkca ınsan daha kotu oluyor canım ınternede gezerken gordum burayı uye oldum hemen neguzel sohbetler edıyoz canım

rabbim o dilinle ettiğin duaları kabul etsin ay ne güzel konustun inşallah hamileyimdir ama benim hamilelik belirtim yokkı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

illa hamilelik belirtisi olak zorunda degilkibenim cogu tanıdıgım kişi sadece günü gectiği için hamile oldugunu ögrendi inşallah en ykın zamanda bebişin gelir

X