ben kaçtım kızlar annemlere ev taşımaya yerleştirmeye yardıma gidiyorum akannehir öpüldünüz bye
&ayla&, eleyna, ozbek83, sinemis84, Vedia
ben kaçtım kızlar annemlere ev taşımaya yerleştirmeye yardıma gidiyorum akannehir öpüldünüz bye
&ayla&, eleyna, ozbek83, sinemis84, Vedia
iyi hadi affedildin bende seni seviyorum canım benim Şeniz
Özbek ayla eleyna vedİa ve vİldan selam kıslar
rica ederim cnm hoşgeldin buyrunnnnnnnnnkızlar merhaba ,
sizlere ulaşamadım da sağolsun vildangel yardımcı oldu . herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum
..
selam cnm hoşgeldin naber Şenizslm kızlar nasılsınız
kolay gelsin hayatımben kaçtım kızlar annemlere ev taşımaya yerleştirmeye yardıma gidiyorum akannehir öpüldünüz bye
&ayla&, eleyna, ozbek83, sinemis84, Vedia,VİLDOŞUM
burdayım cnm ama fazla kalamıycam akşama ablamları yemeğe çağırdım çok işim var çoooook delikafaduldenslm hg canım villllldaaannnnn burdamısın canımmmmmmmmmmmma.s.:1hug:
Özbek ayla eleyna vedİa ve vİldan selam kıslar
herkese selamlar kızlar
günaydınlar
ben daha yeni kalktım
bugün ablamları yemeğe davet ettim çok işim var fazla kalamıycam ara ara bakıp kaçacam
HADİ KISLAR BUGÜN UMUTSUZLUKLARI ÇÖPE ATIP YAKIN ZAMANDA GELECEK OLAN MELEKLERİMİZ İÇİN ÇEKELİM BİR HALAY İNANALIM DUALAR EDELİM HEP GÜLÜMSEYELİM VEDE ASLA AMA ASLA PES ETMEYELİM İSYAN ETMEYELİM VE SABIRLA BEKLEYELİM RABBİM HEPİMİZE SIRAYLA VERECEK MUCİZELERİNİ HADİ BAKALIM TEY TEY TEY TEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyythihoyyythihoyyyt
canım sana kolay gelsın bıtanem yorma kendını fazla:1hug:
HADİ GELEVERA GEL HALAY BAŞINA HADİ NANAY NAY NAY NAY NAY NAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY NANANANANANANA NAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY hihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:[/QUO
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:turkbayragi
hadi ben kaçtım öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.
hadi ben kaçtım öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.