2 bucuk oldu canım evlenelı gel bıde bana sor cok takıyorum sohbet edıcek kımsen olmuyor derdını anlatamıyorum ıcıne attıkca ınsan daha kotu oluyor canım ınternede gezerken gordum burayı uye oldum hemen neguzel sohbetler edıyoz canım
iki bucuk yılmı oldu canım ya ben neyapım 4 yıl oldu canım.evet insan içine attıkca hem kötü oluyo hemde iyiyce içine kapanık oluyo cevreylede iletişimini kesiyo bende buraya üye olunca okadar rahatladım kı önce bende kımseye anlataamıyodum ama burda yazıstıkca çok raahatlıyorum rabbim hepimize yaşatsın annelik duygusunu en kısa zamanda :Saruboceq:
illa hamilelik belirtisi olak zorunda degilkibenim cogu tanıdıgım kişi sadece günü gectiği için hamile oldugunu ögrendi inşallah en ykın zamanda bebişin gelir
iki bucuk yılmı oldu canım ya ben neyapım 4 yıl oldu canım.evet insan içine attıkca hem kötü oluyo hemde iyiyce içine kapanık oluyo cevreylede iletişimini kesiyo bende buraya üye olunca okadar rahatladım kı önce bende kımseye anlataamıyodum ama burda yazıstıkca çok raahatlıyorum rabbim hepimize yaşatsın annelik duygusunu en kısa zamanda :Saruboceq:
ya ama herkesın sormasından bıktım couk dusunmuyormusunu neden yapmıyorsun kafayı yıyecem ya ben de sıtres cok canım bende hangısını anlatım offffff offffff:sinifsinif: senağlama
dilek canım nerdesin sen yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben bayram temizliğine başladım bu sitresin üstüne bide yavaş yavaş yaapacağım kendimi sıkmadan bugün gümüşlükten başladım gel yardım et kısklava: klava:
amin inşallah canım ama ben bu ay çok olmasını istiyom bu ayda okadar dua ettimki rabbime inanıyorum bu kadar dularımın karsılığını verecek bana.bide ilk defa bu ay nezaman çocuk için dua etmeye başlasam kendimi ağlaktan alı koyamıyorum çok kötü oluyorum iyice ya gelsin bebeğim artık
ahhhh ahhhhh canım dilek temizlik nasıl yapsın ancak akşamalrı yaparım işyerindeyim gündzleri artık bu hafta sınav var zaten elimzi bişeye vurmuyrum ders çalışyorum akşmalrı bakalım nasıl kız sancı felan varmı
ya ama herkesın sormasından bıktım couk dusunmuyormusunu neden yapmıyorsun kafayı yıyecem ya ben de sıtres cok canım bende hangısını anlatım offffff offffff:sinifsinif: senağlama
ah şu dengesiz konusanların aağzına bi tane çakacaksın.canım bi ay önce ben annemlere gittim baya kalabalık var komsular kısır yaptık onu yiycektik okadarda açtımkı o aralarda zaten sitresim vardı dengesizin biri o kalabalıkta aynen bana sunu dedi hatice 4 yıldan beri daha çoğaaaaalamadınızmı ne bekliyonuz çoğalsananıza sok oldum direk içeri girdim aarkadaşta var ağlamaya başladım ne yemek yedim nede bişey yaptım direk üstümü giydim vaaalizimi hazırladım ben gidiyom anne dedim annem nere gitme dedi ama durmadım evime geldim hersey bana baatar oldu artık.annemle benim aramda üç bucuk saat dengesiiizler yüzünden hayatımız zindan oluyo
amin inşallah canım ama ben bu ay çok olmasını istiyom bu ayda okadar dua ettimki rabbime inanıyorum bu kadar dularımın karsılığını verecek bana.bide ilk defa bu ay nezaman çocuk için dua etmeye başlasam kendimi ağlaktan alı koyamıyorum çok kötü oluyorum iyice ya gelsin bebeğim artık
KIZ HATİCE AKŞMA VALLAHİ SENİN İÇİN DUA ETTİM VE TÜM İSTEYENLER İÇİN ALAHIM İŞALLAH KABUL EDER :Saruboceq::Saruboceq:
ah şu dengesiz konusanların aağzına bi tane çakacaksın.canım bi ay önce ben annemlere gittim baya kalabalık var komsular kısır yaptık onu yiycektik okadarda açtımkı o aralarda zaten sitresim vardı dengesizin biri o kalabalıkta aynen bana sunu dedi hatice 4 yıldan beri daha çoğaaaaalamadınızmı ne bekliyonuz çoğalsananıza sok oldum direk içeri girdim aarkadaşta var ağlamaya başladım ne yemek yedim nede bişey yaptım direk üstümü giydim vaaalizimi hazırladım ben gidiyom anne dedim annem nere gitme dedi ama durmadım evime geldim hersey bana baatar oldu artık.annemle benim aramda üç bucuk saat dengesiiizler yüzünden hayatımız zindan oluyo
dengesız ınsanlar lafı nerde nasıl konusacaklarını bılmıyorlar salaklar bende aynısı gıne senın annenler sana yakın benım annenm uzakda kızkardesım yurtdısında derdımı dokememkı kımseye canım napalım kaderımız buymus yınede bız kımseyı takmıyalım canımızı sıkmayalım yuce yarapbım kalbımıze gore versın ınsalah canım benım:Saruboceq:
ne sınavına giriyon canım rabbim kolaylık versin.bi göğüslerim ağrıyo hafiften bişey yok bu ayda gitti oy oy sende bişey varmı canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
saol canım işallah veririm ya valla canım akşam çok sancım oldu hemde batma şeklinde ağrılar tamam hastalanıcam kesin dedim şimdiyse çok şükür sancım yok sadece batmalar oluyor bir sağ tarafımda bi sol tarafımda batmalar oluyor şimdi sağ tarafım çok kötü batıyor bilmyorum ama sanmıyorum hamile olucağımı böyle batmalar yaşasam bile piskolojik ben kendim yaratıyom gibi geliyo hamile olucağıma ihtimal veremiyorum allahın gücüne yani bu ay hamile çıkmam benim için mucize gibi bieşy olur ne yaşarsam yaayayım ama sanmıyorum allahım çok umutsuzum ya
dengesız ınsanlar lafı nerde nasıl konusacaklarını bılmıyorlar salaklar bende aynısı gıne senın annenler sana yakın benım annenm uzakda kızkardesım yurtdısında derdımı dokememkı kımseye canım napalım kaderımız buymus yınede bız kımseyı takmıyalım canımızı sıkmayalım yuce yarapbım kalbımıze gore versın ınsalah canım benım:Saruboceq:[/QUO ailenin uzak olmasıda iyi değil rabbim yardımcın olsun canım hepimize rabbim sabır en kısa zamandada bebiş verisin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
illa hamilelik belirtisi olak zorunda degilkibenim cogu tanıdıgım kişi sadece günü gectiği için hamile oldugunu ögrendi inşallah en ykın zamanda bebişin gelir
ne sınavına giriyon canım rabbim kolaylık versin.bi göğüslerim ağrıyo hafiften bişey yok bu ayda gitti oy oy sende bişey varmı canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım benim seni kocaman alkışlıyorum çünkü ben anlatmaya çalıştım benimkiler ikiz olmasına rağmen hiç belirtim olmadı diyorum ama anlatamıyorum..şurda okudukça yazılanları çok üzülüyorum ve kızıyorum da aslındalmaz:
yapmayın kızlar günah size yaaa...YAPMAYIN NOOOLLLLUUURRRRRR YAA :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
bu arada marbleyden haber yok mu?sabah erkenden gitmiş olsa şimdiye kadar alırdı sonucunu yaa..ben 1 saate almıştım sonucumu çok merak ediyorum kızcağızı..inşallah hayırlı haberlerle döneeerrrr :Saruboceq: