Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

slm kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sinemiscim ben iyiyim sen nasılsın

h.b sinemis nasılsın benim cnm çok sıkılıyor

rica ederim cnm hoşgeldin buyrunnnnnnnnn

selam cnm hoşgeldin naber Şeniz

kolay gelsin hayatım
bak beni kopyalamamışsın ben oraya kendimi iliştirdim kaydirigubbakcemile3

burdayım cnm ama fazla kalamıycam akşama ablamları yemeğe çağırdım çok işim var çoooook delikafadulden

selam canım Şeniz naber

hadi ben kaçtım öptüm hepinizi a.s.a.s.a.s.a.s.
güle güle canım işlerinde Allah kolaylık versin
slm kıslar kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
hg canım nasılsın
iyiyim allaha şükür be canım sen nasılsın ?
dünden beri moralim bozuk dr tedaviyi bitirdi ister bekle ister tüp bebek merkezine başvurun dedi ağlamakla ağlmamak arasındayım başıma ağrılar girmiş durumdayım

ya bebek olayı niye bütün anne adaylarını çok üzüyo ve sitreslendiriyo.eşlerimiz okadar değil ama biz en azından kendi adıma konusayım ben çok sitres yapıyorum.rabbim bütün isteyeenlere bebişlerini göndersin

kıslar bakın gerçekten bu olayın düşmanı stres o yüzden rahat olmak gerekir ben birebir denedim geçen ay vede hamile kaldım ama sonu hayırlı olmadı ne yapalım takdir böyleymiş ama asla umudumu yitirmedim yine başladım çalışmalara bide iltihab çıktı idrar yollarımda er bide onla ugraşıyom şimdi ama deger hiç sıkıntı yapmıyom o yüzden rahat olun artık o düşünceyi atın kafanızdan eşinizle birlikte olurken asla düşünmeyin kasılmayın bebek diye tadını çıkarın:)))))))))))))))))))))))sonra bakın bakalım karnınız burnunuzda buraya geliyormusunuz gelmiyomusunuz :)))))))

kıslar bakın gerçekten bu olayın düşmanı stres o yüzden rahat olmak gerekir ben birebir denedim geçen ay vede hamile kaldım ama sonu hayırlı olmadı ne yapalım takdir böyleymiş ama asla umudumu yitirmedim yine başladım çalışmalara bide iltihab çıktı idrar yollarımda er bide onla ugraşıyom şimdi ama deger hiç sıkıntı yapmıyom o yüzden rahat olun artık o düşünceyi atın kafanızdan eşinizle birlikte olurken asla düşünmeyin kasılmayın bebek diye tadını çıkarın:)))))))))))))))))))))))sonra bakın bakalım karnınız burnunuzda buraya geliyormusunuz gelmiyomusunuz :)))))))

sinem bak sen buay hamile kalacaksın aha buryada yazıyorum hihoyyyt

X