selam kızlar hayırlı günler nasılsınız beryalim canım doğuma az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın nohutu inşş öpüyorum hepinizi
sinemiscim ben gerek senin profiline mesaj yazdım gerek topikte sürekli mesajlar yazdım aynı zamanda repp verirken seni düşündüğümü belirten mesajlar yazdım ama bu güne kadar tek bir tanesine bile karşı cevap yazmadın anlamış değilim.... ben seni kırmış olamam çünkü ben kimseyi kırmam. ama bu kadar zamandır bu kadar mesaj dikkatinden de kaçmış olamaz :umursamaz: seni en çok düşünen ve acını paylaşan insanlardan biri olarak üzüldüğümü söylemek istedim...
selam kızlar doktordan geldim yumurtam 13 mm olmuş cuma yine kontrolüm var
sinemiscim ben gerek senin profiline mesaj yazdım gerek topikte sürekli mesajlar yazdım aynı zamanda repp verirken seni düşündüğümü belirten mesajlar yazdım ama bu güne kadar tek bir tanesine bile karşı cevap yazmadın anlamış değilim.... ben seni kırmış olamam çünkü ben kimseyi kırmam. ama bu kadar zamandır bu kadar mesaj dikkatinden de kaçmış olamaz :umursamaz: seni en çok düşünen ve acını paylaşan insanlardan biri olarak üzüldüğümü söylemek istedim...
hayırlısı olsun inşallah.
bende iyiyim canım...
gebe kalımam için bir ay daha ara verdi doktorum çünkü kanımın hazır olması lazımmış ilaçlarımla..ama beni üzen birşey oldu günde bir iğneye razıydım gebe kalınca ama doktorum iki iğne önerdi... 9 ay boyunca kullanmalıymışım mafoldumben ha bu arada bunlar bende kandaki pohtlıaşma problemim yüzünden mafoldumben
allah gonlune gore verır canım ınsalah bak bende cok ısdıyorum olmuyor cok kafamıza taktıgımızdan galıba elbetde bıgun olur ınsalah canım:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar merhaba ,
sizlere ulaşamadım da sağolsun vildangel yardımcı oldu . herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum
..
ah be canıim ah be biliyorum ama inan kafa kaldıramadım hastalıklardan yaaaa yemin ederim herşeyi mesajları ilgini gördüm kaçmadı dikkatimden ama inan buraya bile geliyom sonra birden yine gidiyom kusuruma bakma SENİ BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM ÖZÜRDİLERİM ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz