Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

kimse yok galıba sohbet edıcek herkes gıttıııı

selam kızlar hayırlı günler nasılsınız beryalim canım doğuma az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın nohutu inşş öpüyorum hepinizi

sinemiscim ben gerek senin profiline mesaj yazdım gerek topikte sürekli mesajlar yazdım aynı zamanda repp verirken seni düşündüğümü belirten mesajlar yazdım ama bu güne kadar tek bir tanesine bile karşı cevap yazmadın anlamış değilim.... ben seni kırmış olamam çünkü ben kimseyi kırmam. ama bu kadar zamandır bu kadar mesaj dikkatinden de kaçmış olamaz :umursamaz: seni en çok düşünen ve acını paylaşan insanlardan biri olarak üzüldüğümü söylemek istedim...

selam kızlar doktordan geldim yumurtam 13 mm olmuş cuma yine kontrolüm var

slm canım hayırdır bısımı oldu?

ah be canıim ah be biliyorum ama inan kafa kaldıramadım hastalıklardan yaaaa yemin ederim herşeyi mesajları ilgini gördüm kaçmadı dikkatimden ama inan buraya bile geliyom sonra birden yine gidiyom kusuruma bakma SENİ BEN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVİYORUM ÖZÜRDİLERİM ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızlar merhaba ,
sizlere ulaşamadım da sağolsun vildangel yardımcı oldu . herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum
..

ben kaçtım kızlar annemlere ev taşımaya yerleştirmeye yardıma gidiyorum akannehir öpüldünüz bye
&ayla&, eleyna, ozbek83, sinemis84, Vedia

herkese selamlar kızlar
günaydınlar
ben daha yeni kalktım
bugün ablamları yemeğe davet ettim çok işim var fazla kalamıycam ara ara bakıp kaçacam

kızlar merhaba ,
sizlere ulaşamadım da sağolsun vildangel yardımcı oldu . herkese hayırlı ve güzel günler diliyorum
..

slm hg canım villllldaaannnnn burdamısın canımmmmmmmmmmmma.s.:1hug:

GELEVERAAAAAA CEVAP VER KISSSSSSS KÜSMÜYÜZ YANıııııııı benneyaptımki

iyi hadi affedildin bende seni seviyorum canım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…