- 25 Ocak 2009
- 2.614
- 7
- Konu Sahibi mercanayse
- #1.341
gunaydun gülolar nbr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydun gülolar nbr
günaydıııııııııııııııııııııın kızlar beryal hakça dogum ne zaman canlar
nolsun cnm aynı işte ye iç kknın basında otur bayrama kadar evdeyım.gelen gidende olmıyınca ev işinide saldım:))
2 gündür kimse rep vermemiş bana görürsünüz siz :mymeka::mymeka::mymeka:
gunaydun gülolar nbr
günaydın osmaniye hg..benim 18 Eylül kısmetse...bakalım bizim kız o kadar bekleyecek mi?heran bekliyoruz yani hayırlsıyla inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın benbilirim hg...nasılsınız bakalım?
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün olması dileğiyle...
marbley canım hayırlı haberlerini bekliyoruz mendilleri hazırladık:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bende gece 23:00'de yapmıştım testi ikinci çizgi silik çıkmıştı,ertesi günüde kan verdim orada da pozitif çıktı. inşallah seninde öyle olur...güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz.
canım inş saglıklı kucagına alırsın canım bişe sorucam bendenizliye yakın burdurun ilçesinde oturuyorum bana dr önerirsen sevinirim oldugum yerde dr yeni mezun tecrübeli olsun istiyom burdurdakilerdende mennun kalmadım denizlide hangisine gitsem
iyidir cnm nolsun benıde korku ve tedırginlik sardı doğuma 4ay gibi az zaman kaldı ..napıcam senın normalmı???
beryal aynen kusum bende veremıyorum
osmanıye aman belkıde kadın cagırabilirim cuma ıftara birilerı gelebılır kesınlessınde
iyidir cnm nolsun benıde korku ve tedırginlik sardı doğuma 4ay gibi az zaman kaldı ..napıcam senın normalmı???
beryal aynen kusum bende veremıyorum
osmanıye aman belkıde kadın cagırabilirim cuma ıftara birilerı gelebılır kesınlessınde
osmaniye teşekkür ederimçok sağol...ben babür kaleliye gidiyorum memnunum doktorumdan.üniversitede...
slm canım nhb ben sana bısı sorucam gebelık testımı yaptı arkadaslar
saol canım cgu kişide üniversitedekileri önerdi olmazsa bigün gün alayım gidelim bakalım
günaydın eleyna hg...marbley test yapıcakmış sanırım ondan haber bekliyoruz. bende geçmişi okuyamadım kızlardan öğrendim. bakalım bekliyoruz.
anladım bende he aksam konusdugumuz arkadas tes yaptırıcak ondan haber beklıyorduk kusura bakma canım naılsın?