Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

cmrm canım nasılsın bakıyım :)

canım geç gördüm özür baaşka topikteydim iyiyim canım bu ay arı sütü polen tozu bal karışımına başlıycam bayramdan sonra bide onu öğrendim eşimede keeçi boynuzu kürü yapacağım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar nasılsınız ben yoktum 2 gündür işlerim vardı bir gelişmevar mı kimse

iyiiyim şirinenur çitf çizgiyi gördüm bugün yarında kanda teyit edersem benden keyifliside olamaz.

iyiiyim şirinenur çitf çizgiyi gördüm bugün yarında kanda teyit edersem benden keyifliside olamaz.

ayyy canım yaa çok sevindim inşallah hamilesindir şimdiden ben halay çekmeye başlıyayım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

marbley bende perşembe günü aşılama oldum şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutar
dua et olurmu canım RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

ayyy canım yaa çok sevindim inşallah hamilesindir şimdiden ben halay çekmeye başlıyayım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

inşallah tatlıminşallah hepimiz anne olalım bebişlerimiz olsun.korkuyorum geçen haftada silik çizgi çıktı kanda negatifti.şimdide aynısı olursa diye

marbley bende perşembe günü aşılama oldum şimdi bekliyorum bakalım inşallah tutar
dua et olurmu canım RABBİM hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq:

canım etmezmiyim ederim tabii inşalaah allahım dualarımızı duyar

inşallah tatlıminşallah hepimiz anne olalım bebişlerimiz olsun.korkuyorum geçen haftada silik çizgi çıktı kanda negatifti.şimdide aynısı olursa diye

canım ALLAH'tan hayırlısı inşallah hamilesindir
eğer tersi olursada sakın üzülme elbet bizimde bebişlerimizi kucağımıza alacağımız gün gelecek :1hug:

zamanı geldiğinde elbet yaşayacağğız o duyguyu ama insan sabırrsızlanıyor.

tatlılar hepinize iyi gecelerRabbim şu mübarek aylrın hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin.

Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak inş....

Kızlar 9 yıllık evliyim ben tüp bebek ile hamile kaldım.Her ay yıkılmayı çok iyi bilirim çok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…