kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatice az kaldı bizi topingten atıcaklar çok abartıyoz sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Eleyna buldunmu
dilek canım elimizde olsa keske ama içimiz içimizi yiyo az saçmalıyom ben ama sitresimden ya hor görün 4 yılın sitresi kıslar mafoldumben mafoldumben mafoldumben
böle yaparak adetinizde stresten gecikir vede sizin kafayı yeme süreniz artar sonra canlarım rahat olun nefes alın derin derin ok :)))
evet ya ne oluyo cmrm ve acrinsu kıslar sakin olun şekerler evet bigün hamiş olacaksınız ve halayınızı çekicez ama böle takmayında sürpriz olsun ayolllllllllllllllllllllllllllllllll :)))))
yani kanama olması şart değil kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
neyse ben çıkıyorum size bol muhabbetlerrrr..byee
ay canım bende ne sitres nede takıntı yapmak istemiyorum ama elimde değil bin defa düşünmeyeceğim desemde onbin defa düşünüyorum akannehir akannehir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatice az kaldı bizi topingten atıcaklar çok abartıyoz sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama ne yapayım canım kasıklarımda batmada oluyo sancımda ne yapayım adetime daha 10 gün var erken olucam kesin offff allahım üşüttüm ben gene ya ne zamn bebiş belirtileri yaşıcam ben yaa
aksam gorusmek uzere herkesı beklıyorum olurmu buraya
ama ne yapayım canım kasıklarımda batmada oluyo sancımda ne yapayım adetime daha 10 gün var erken olucam kesin offff allahım üşüttüm ben gene ya ne zamn bebiş belirtileri yaşıcam ben yaa
tamm cmrm gorusuruzde kızlar ordamısınız yazmıyorsunuz?????
ben sahura kadar burdayım kaydirigubbakcemile2