Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatice az kaldı bizi topingten atıcaklar çok abartıyoz sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hatice az kaldı bizi topingten atıcaklar çok abartıyoz sanki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi canım öyyle yakın atılmamız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dilek canım elimizde olsa keske ama içimiz içimizi yiyo az saçmalıyom ben ama sitresimden ya hor görün 4 yılın sitresi kıslar mafoldumben mafoldumben mafoldumben

evet ya ne oluyo cmrm ve acrinsu kıslar sakin olun şekerler evet bigün hamiş olacaksınız ve halayınızı çekicez ama böle takmayında sürpriz olsun ayolllllllllllllllllllllllllllllllll :)))))

dilek canım elimizde olsa keske ama içimiz içimizi yiyo az saçmalıyom ben ama sitresimden ya hor görün 4 yılın sitresi kıslar mafoldumben mafoldumben mafoldumben

böle yaparak adetinizde stresten gecikir vede sizin kafayı yeme süreniz artar sonra canlarım rahat olun nefes alın derin derin ok :)))

nilüferrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa nedden öle gittin hemen yaaaaaaaa

böle yaparak adetinizde stresten gecikir vede sizin kafayı yeme süreniz artar sonra canlarım rahat olun nefes alın derin derin ok :)))

sinem canım insan dolunca demekki bi müddet sonra bazı seylere engel olamıyo inan sitresten yüzümün her tarafında sivilcelker çıktı sırtımda omzumda mafoldumben mafoldumben

evet ya ne oluyo cmrm ve acrinsu kıslar sakin olun şekerler evet bigün hamiş olacaksınız ve halayınızı çekicez ama böle takmayında sürpriz olsun ayolllllllllllllllllllllllllllllllll :)))))

insalah bu suprizle bu ay gelır allahım amin biz varya cok takıyoz sıtres yapıyoz ondan bırazda üff napalım ama ınsan gırıyor strese ısdesede ısdemesede napalım canım
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama ne yapayım canım kasıklarımda batmada oluyo sancımda ne yapayım adetime daha 10 gün var erken olucam kesin offff allahım üşüttüm ben gene ya ne zamn bebiş belirtileri yaşıcam ben yaa

yani kanama olması şart değil kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

HAYIR DEĞİL lmaz:

neyse ben çıkıyorum size bol muhabbetlerrrr..byee

:a015: :a015:

ay canım bende ne sitres nede takıntı yapmak istemiyorum ama elimde değil bin defa düşünmeyeceğim desemde onbin defa düşünüyorum akannehir akannehir

BÖYLE YAPARSAN KENDİNİ ÜZERSİN, BEBİŞİN GECİKİR BAŞKA BİŞEY OLMAZ YAPMA LÜTFEN CANIM.. :teselli:

olur mu öle şey hiç..ben de çok bekledim bebeklerimi..sizi çok iyi anlıyorum..
ama üzülmeyin ne olur..doktorlarınıza gidip, isteneni yapın ve bol bol dua edin..hepsi bu..Allah kendini üzen kullarına gülermiş "sanki benim istediğimden ötesi olabilecek de kendini üzüyor" diyerek..
Allah biliyor gelecek minikler ama biraz naz yapıyolar hepsi bu..

kızlar ben gidiyorum..
kendinizi üzmeyin..
sizi seviyorum..
muck muck..

ama ne yapayım canım kasıklarımda batmada oluyo sancımda ne yapayım adetime daha 10 gün var erken olucam kesin offff allahım üşüttüm ben gene ya ne zamn bebiş belirtileri yaşıcam ben yaa

üzme canım kendını yaınsalah hepimıze yaşatır canım takma fazla kafana dıcem ama bende senden kotuyum anlıcam gınede sitres yapmayalım olurmu gecıkmesıne neden oluyor cunku dusunmeyelım adetımızı bebısımızı dusunmeyelım bıze suprız olur ınsallah amin amin:Saruboceq:

aksam gorusmek uzere herkesı beklıyorum olurmu buraya

sohbet edelım bıraz kızlar sohbet edınce ınsan rahatlıyor gercekden

tamm cmrm gorusuruzde kızlar ordamısınız yazmıyorsunuz?????

ordamısın canım :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…