- 12 Haziran 2009
- 1.136
- 0
- 40
- Konu Sahibi mercanayse
- #1.201
ordamısın canım :gitme:
burdayım canım dediğin gibi elinde değilki insanın yoksa kendini yıpratırmı bile bile işallah tez zamanda gelir bebeklerimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ordamısın canım :gitme:
allahım hatice burdamısın kız sahura kadar :roflol::roflol::roflol:
sinem canım insan dolunca demekki bi müddet sonra bazı seylere engel olamıyo inan sitresten yüzümün her tarafında sivilcelker çıktı sırtımda omzumda mafoldumben mafoldumben
selam hatunlar
kızlar akşama ne yapıcaksınız ya of daha eve gidip yemek yapıcam çok acıktım yaaaaaaa bennnnn
emin ol hayatım seni çok iyi anlıyorum ama herşeyin beteri var bana bak nasıl sevindim hamileyim diye sonra büyük şok boş gebelik sonra bir şok daha hemen alınmadı bekledim oooooooooooooooooooooooooo inan çok iiiii anlıyorum ama takmamak lazım herşeyin hayırlısı :1hug::1hug:
iyi akşamlar kızlar hepinize öptüm
sinem canım insan dolunca demekki bi müddet sonra bazı seylere engel olamıyo inan sitresten yüzümün her tarafında sivilcelker çıktı sırtımda omzumda mafoldumben mafoldumben
inşallah caım .hoşbulduk ablacım işallah bende senin şu güzel listene girerim
genel anestezi olacak benim sezeryanım .bayramdan sonra olacak sanırım ama tam tarih belli değil.çok şükür canım yaa.napalım yatıp kalkıp yiyip içip duruyoruz..
sen nasılsın??
doruk iyi mi üzmüyo dimi anneciğini?
doğuma çok az kaldı hastane çantanı falan hazır et artık..
iyi haberler, iyi doğum anıları bekliyorum senden..
güzel geçen doğumları duyup moral bulmaya ihtiyacım var..
doğum şeklin belli sanırım sezeryan değil mi?ameliyatından dolayı..nasıl olacağına karar verdin mi?spinal?epidural?genel?
canım benim hoşgeldin .selam kızlar nasılsınız canlarım.ya nezamandır gelemiyorum mağzada tekbaşıma kaldım herşiey bana kaldı tam bişi yazcam müşteri geliyor kalıyorum..ama sizi çok özledim bende....
bide ramazan yorgunluğu uykusuzluğu varki anlatamam....
kızlar bende sizi birsoru sorayım 17 ağustosta adet olmuştum bugün nokta gibi arakanamam geliyor ne iş yaaa..şimdi benim yumurta boşamı gitti nedersiniz???
oruçtat tutuyorum buarada kabulolurmu ki????
geçen hafta idrar testi silik çizgi çıkmıştı kan tahlili negatifti.şimdi yine idrar testi yaptım yine silik ikinci çizgi çıktı.yarın kan tahlili yaptıracağım.
cmrm nasılsın canım iyisindir inşallah
iiyiyim canım sen nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan