artık kımseye hesap vermek zorunda değilim eşimle karar verdik bayram dönüşü tedaviye başlıyoruz.artık herkesede diyeceğiz istiyoruz kısmet diye korunuyoz demiycez.eşin desteği çok önemliymiş bugün çok mutlu ve huzurluyum inşallah bu huzurum herzaman sürer.ben eşimi çok ama çok seviyorum opuyorumnanaktan
en kötü gününüz böyle olsun inşallah canım..
Allah mutluluğunuzu daim etsin..
kızlar nasılsınız ?
hgdin canım iyiyiz sen nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende iyiyim canım ne olsun sıkılıyorum bugün eşim işe gitti yalnız yalnız oturuyorum. kalkıp temizlik yapmam lazım zor geliyo. bi miskinlik var üzerimde kızıyorum kendime....
artık kımseye hesap vermek zorunda değilim eşimle karar verdik bayram dönüşü tedaviye başlıyoruz.artık herkesede diyeceğiz istiyoruz kısmet diye korunuyoz demiycez.eşin desteği çok önemliymiş bugün çok mutlu ve huzurluyum inşallah bu huzurum herzaman sürer.ben eşimi çok ama çok seviyorum opuyorumnanaktan
limonn canım sen hamilemisin
tabiki kimseye hesap vermek zorunda değilsin. hem insanlar hep öyle illa canını sıkacak bişey bulurlar. zor olduğunu biliyorum ama hiç birini takmayacaksın kendin ve sevdiklerin için. hem hep öyle değil mi bekarsındır belli bi yaşa gelince evlenmiyomusun diye sorarlar istemeye gelirler nişan ne zaman derler nişanlanırdın düğün ne zaman derler evlenirsin çocuk yok mu derler birinci çocuk olur ikinci yok mu derler bu insanlar hep böyle. bende acayip uyuz oluyorum ama napalım hayatın düzeni böyle. allahım huzur ve mutluluğunu daim etsin canım.
evet canım hamileyim kısmetse kızım olcak. allahın izniyle.
amin canım haklısın milletle uğraaşılmaz boşu boşuna sitrese girdiriyolar insanıklava: klava: klava:
evet hep sinir olmuşumdur hayatım boyunca böyle tiplere benim hayatımdada hep olu böyle tipler bende acayip takıntılı bi tipimdir ama alışıyosun hepsine takmıyosun. sanki onlara ne ise senin hayatın.
rabbim hayırlı bi şekilde sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.hamilelik belirtilerin nelerdi canım
vaallahi sankı olacak çocuğumun ekmeğini suyunu onlar verecek.ver desene vermezler ağızlarıda ssusmaz
canım benim hiç midem bulanmadı. hala öyleyim. ultrasonda görmesem inanmayacağım hamile olduğuma. benimde olan belirtiler idrarımın rengi değişmişti. bide adet günüme yakın sağ kasığımda batma hissediyodum. o kadar canım. yani ben hiç anlamadım desem yeridir. allah esirgesin rahat bi hamilelik geçirdim hiç anlamadım. ama sana diyeceğim tek şey eşinle birlikte olduğun zaman seninde tatmin olman çok önemli benim öyle olmuştu arkadaşım. korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım. yani daha açık yazmak gerekirse kadının orgazm olması önemli benim öyle olmuştu canım.
canım sen daha önce hapla mı korunuyordun onunda etkisi oluyo o biraz geciktiriyor hamile kalmayı.
ne güzel hemen hamile kalmısın inşallah bizde kalabiliriz.ben bazen olmuyorum yani sankı yapmak zorundayım onun için yapıyorum gibi oluyorum.ama ilişki sonrası mutlaaaka bi saate yakın ayağım yukarda bekliyorum iki aydır bu yöntemi uyguluyorum daha tık yok ama bu ay belimde çok kötü ağrı var karnımda ağrıyo iltihap diyodum değil galiba sürekli ağrıyo belim kendi kendime umut olsun diye hamilelik belirtisimi diyorum umutsuzda yaşanmıyo mafoldumben mafoldumben
canım ben 4 yıllık evliyim bir yıl bazı nedenlerden mecburen korundum ama eşim korunuyodu.3 yıldır istiyorum mafoldumben mafoldumben