canım karnın adet olcakmışsın gibi hep hafir hafif ağrıyo sanki ayaklarından üşütürsünde karnın ağrır ya öyle oluyo ben ikide birde gidip bakıyodum adet oldum diye çok şaşırmıştım. ama ben hiç beklemiyodum bu kadar kolay hamile kalacağımı hiç umutlu değildim. oldukça iyi bir sigara tiryakisiydim hamilelikten önce bunuda düşünerek diyodum hep kesin ben zor hamile kalacağım ama ço şükür rabbim kısmet etti. sende ve bebek isteyen tüm arkadaşlarım en kısa zamanda mübarek günler hürmetine hemen hamile kalır inşallah. bugünleri hatırlayıp gülümseyio geçer herkes.
anladım canım benimde hep eşim korunuyodu. ben rabbim istedikten sonra hepimizin bebeğine kavuşacağına inanıyorum. ben hep dua ediyorum. sağlıkla bebeğimi kucağıma almak nasip olsun diye. bebek için uğraşan tüm arkadaşlar içinde dua ediyorum. ben inanıyorum. herkes bi gün bunları hatırlayıp gülümseyip geçecek canım. hiç stres yapma bu çok önemli canım.
amin inşallah canım psikolojik olmasından korkuyorum ilk defa gecen ay taaamam hamileyim dedim beliirtilerim hamilelik belirtisiydi sonra 5 erken adet oldum.karnımın aağrısı üşütmemi diyorum ama belimin aağrısı hiç geçmedi 4 gündür var ayın 6 adet olmam gerek yatarken sağ kasığımda hafif batma oluyo çok hafif aama ben dualarımı ediyorum rabbim bigün mutlaaaaka duyacak inanıyorum
hayırlısı canım benim inşallah yani herkeste belirtiler farklı oluyo her insanın anatomisi farklı ama bendede sağ kasığımda batma olmuştu hamilelikte hissettiğim nadir belirtilerden biri buydu canım. hayırlısı inşallah bu ay hamilesindir. mutluluk haberlerini almayı bekliyorum.opuyorumnanaktan
canım normalde bukadar sitres yapmazdım ama arada bayram olunca herkes soracak endişesi başladı aşırı sitrese girdim.ya hayatımı zindana cevirmiştim okadarkı takmıstım ama bugünlerde gececek rabbimin izniyle
amin canım ay ne güzel seyler yazıyosun.benim bugünlerde ayağım okadar üşüyokı adananın sıcağında ayağıma kışlık çorap giyiyorum kaydirigubbakcemile3 benim herseyim tuaf galiba
valla bana hiç tuhaf gelmedi. çünkü bende acayip üşüyen bi tipimdir. yaz kış çıkarmam çoraplarımı ayağımdan.
yalnız değilmişim desene bazen biiri gelince utanıyorum hemen çıkarıyorum.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yok yok değilsin üzülme hatta ilk hamile kaldığım zamanlar daha çok üşüyodum hamile olduğumu haziranda öğrendim düşün dışarı çıkarken yanıma herkes kısa kolluyla gezerken ben hep hırka alıyodum. haaaaaaa bu aarada ben hiç utanmam ne var canım. üşüyoruz allah allah.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kansızlıkmı var sendede bende kansızlıktan dolayı galiba üşüme oluyo ayağımda
valla benim eşimde diyodu kesin kansızsın diyodu ama değilmişim hamileliğin ilk ayında kanına bakıyolarya bütün değerlerim normal çıktı. doktor kan hapına gerek yok dedi. ama bilmem ki neden üşüyom. bide doğum şubatta olcak onu düşünüyorum. doncam valla doğumda.
tam soğuğa denk geliyo nisan olsaydı daha güzeldi ama aman olsunda ocakta olsun yeterkı olsun canım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
evet kısmet öyleymiş vardır herşeyde bi hayır ama sen bu ay hamile isen sen baharda doğurcan ohhhhhhhhhhhhh ne sıcak ne soğuk valla.
ay inşallah canım kavurucu sıcağada razıyım sağlıkla olsunda ben sıcaağada daayanırım bebeğim gelsinde :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah arkadaşım inşallah önemli olan sağlıklı olsun bebişler bizler herşeye dayanırız rabbim dualarımızı kabul etsin.
canım ben kaçıyorum. hayırlı haberlerini alırız inşallah yine konuşuruz. dualarım seninle ben şimdi kalkayım pc nin başından. akşam komşularım gelcek iftardan sonra çaya ortalığı toparlayım temizlik yapayım bişeyler hazırlayım. çok miskinim bugün hiç bişey yapasım yok ama napayı mecburum. görüşürz yine. kendine iyi bak.
şimdiden hayırlı iftarlar görüşürüz inşallah allaha emaanet ol opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaren sen nasılsın sesin çıkmıyo canım zemuszemus