Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

kendi öyle bu ay olacak diye şartlandırma güzelim verende allah vermeyende niye bayramını zehir ediyon güzelim allah sabrını verim öyle düşünme inşallah hepimizde hamile kalırız

kendi öyle bu ay olacak diye şartlandırma güzelim verende allah vermeyende niye bayramını zehir ediyon güzelim allah sabrını verim öyle düşünme inşallah hepimizde hamile kalırız

amin inşallah kalırız ama inan çok zor ve çokta kötü.aslında bunları anca yaşayan bilir bayramdakı zorluklarımı mafoldumben mafoldumben insanların laf sokması kadar kötü bişey yok bide sorun kımde diye sormaları deeelirtiyo insanı

ALLAH SENİ KAHRETEMSİN BU AY ADETİNİ OLDURDUNDA ÖNÜMÜZDEKİ AYIN YUMRUTLAMASINI DA MI HESAP ETTİN KIZZ HEM SENİ YUMRUTLAMAM BİTMEDİMİ KIZ ADETİN OLACAK NERDEYSE:roflol::roflol::roflol::roflol:

off canım benim ya kıyamam ben sana herkese cevap vermek sozurndamısın artı bilyomu herkes istediğinizi söylemeyin canım valla ne yapayım allah affetsin korunuyoz diyom ben soranlara ne yapayım

off canım benim ya kıyamam ben sana herkese cevap vermek sozurndamısın artı bilyomu herkes istediğinizi söylemeyin canım valla ne yapayım allah affetsin korunuyoz diyom ben soranlara ne yapayım

canım bende öyle diyodum ama 4 yıl oldu artık kımse inanmıyo senin gibi 1 yıllık olsam neyse herkes artık kandırıyonuzmu diyo bende şaşırdım neyapacağımı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

canım anlıyorum düşünce ben daha yeni evliyim 4 buçuk aylık bana bile soruyolar insan duyunca deli oluyooo boş ver canım kafana takma sorarlarsada cevap verme verme diyorum ama o da olmuyoooooooooooooooooooooo

aay canım boş verin yaaa onların söylemelerini kafamıza takıyoz akşamda kocalarımıza patlıyoz bunun önlemi bilen varsa bana söylesin yaaa akşam kocama kızdım yaa bitanecik kocama kıyamam ben ona

ALLAH SENİ KAHRETEMSİN BU AY ADETİNİ OLDURDUNDA ÖNÜMÜZDEKİ AYIN YUMRUTLAMASINI DA MI HESAP ETTİN KIZZ HEM SENİ YUMRUTLAMAM BİTMEDİMİ KIZ ADETİN OLACAK NERDEYSE:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım gecen ay 16 sından sonra bırakmıstım bu ay adet olana kadar gün aşırı ful çalışma devam edecek ayın 6 az kaldı dimi yada 10 na ben tavuklar gibi erkekn yumurtlayamıyom tık yok bende bı tavuk kadar olamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bende öyle diyodum ama 4 yıl oldu artık kımse inanmıyo senin gibi 1 yıllık olsam neyse herkes artık kandırıyonuzmu diyo bende şaşırdım neyapacağımı mafoldumben mafoldumben mafoldumben

AY ALLAHIM GÜLSEMMİ AĞLASIMMI BİLEMEDİM HAA DOĞRU DİYON 4 YIL OLUNCA KİMSE YEMEZ ÜZÜLME CANIM İŞALLAH BAYRAMA HAMİLE OLARAK GİRERSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AY ALLAHIM GÜLSEMMİ AĞLASIMMI BİLEMEDİM HAA DOĞRU DİYON 4 YIL OLUNCA KİMSE YEMEZ ÜZÜLME CANIM İŞALLAH BAYRAMA HAMİLE OLARAK GİRERSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım inan burda ggülüyorum ama hergünüm ağlayarak geeçiyo.artık geceleri uyuyaamıyorum sabaaha kadar kendi kendime konusuyorum bazen delirdim galibaa diye bile düşünüyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben

haticeee ne haber kız ne yaptın akşama bakem

haticeee ne haber kız ne yaptın akşama bakem

canım canın istemesin ama kaydirigubbakcemile3 içli köfte salata çorba tabi içli köfteyi ben yapmadım hazır aldık sadece kızartacağım ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne haaamaratlıyım ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…