ayyy canım nerde ne güzel konuşuyon öyle
BENDE BİR HAFTA SONRAYMIŞ SENİN ADET GÜNÜNDE AMA BENİM BU AY BELKİ GENE SAÇMALAR GEÇEN AY GÜNÜNDEN ÖNCE OLDU BU AYDA ERKEN OLABİLRİ
kendi öyle bu ay olacak diye şartlandırma güzelim verende allah vermeyende niye bayramını zehir ediyon güzelim allah sabrını verim öyle düşünme inşallah hepimizde hamile kalırız
olur inşallah canım benim bu ay yumurtlama dönemim bayraama denk geliyo galiba bi haftada evde olmayacam çalışmalara ara olaacak ayın 10 olursam bu ayda gidiyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada kayınvalideme desemde bize yermi ayarlasa ayağımı rahat dikeceğim bi yer olsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BENDE BİR HAFTA SONRAYMIŞ SENİN ADET GÜNÜNDE AMA BENİM BU AY BELKİ GENE SAÇMALAR GEÇEN AY GÜNÜNDEN ÖNCE OLDU BU AYDA ERKEN OLABİLRİ
canım belkide olmassın rabbimmm bebeğini gönderir belki bu ay inşallah hepimizinkini gönderir.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin inşallah kalırız ama inan çok zor ve çokta kötü.aslında bunları anca yaşayan bilir bayramdakı zorluklarımı mafoldumben mafoldumben insanların laf sokması kadar kötü bişey yok bide sorun kımde diye sormaları deeelirtiyo insanı
evet canım benim de öyle tam gününde olamadım bi ben bu ay 7 gün önce oldum adet tarihinden canım yaa
off canım benim ya kıyamam ben sana herkese cevap vermek sozurndamısın artı bilyomu herkes istediğinizi söylemeyin canım valla ne yapayım allah affetsin korunuyoz diyom ben soranlara ne yapayım
canım belkide olmassın rabbimmm bebeğini gönderir belki bu ay inşallah hepimizinkini gönderir.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
AHHHHHHHHHHHHHHHHHH KEŞEK OLSAMMMMMMMMMMMMM AHHHHHHHHHHHHHH AHHHHHHHHHHHHHHHHH
EĞER BİRGÜN HAMİŞ KALDIĞIMI ÖĞRENİRSEM TOPİNG TOPİNG GEZİP HAMİLEYİM DİYE ÇIĞLIK ATICAMMMMMMMM :sm_cool::sm_cool:
amin inşallah kalırız ama inan çok zor ve çokta kötü.aslında bunları anca yaşayan bilir bayramdakı zorluklarımı mafoldumben mafoldumben insanların laf sokması kadar kötü bişey yok bide sorun kımde diye sormaları deeelirtiyo insanı
ALLAH SENİ KAHRETEMSİN BU AY ADETİNİ OLDURDUNDA ÖNÜMÜZDEKİ AYIN YUMRUTLAMASINI DA MI HESAP ETTİN KIZZ HEM SENİ YUMRUTLAMAM BİTMEDİMİ KIZ ADETİN OLACAK NERDEYSE:roflol::roflol::roflol::roflol:
canım bende öyle diyodum ama 4 yıl oldu artık kımse inanmıyo senin gibi 1 yıllık olsam neyse herkes artık kandırıyonuzmu diyo bende şaşırdım neyapacağımı mafoldumben mafoldumben mafoldumben
AY ALLAHIM GÜLSEMMİ AĞLASIMMI BİLEMEDİM HAA DOĞRU DİYON 4 YIL OLUNCA KİMSE YEMEZ ÜZÜLME CANIM İŞALLAH BAYRAMA HAMİLE OLARAK GİRERSİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Malatya hoŞgeldn Şekerİmmm
haticeee ne haber kız ne yaptın akşama bakem