Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cmrm nasılsın canım
kıslar dün aakşam iftara yarım saat kala bir arkadaşım aradı çokta yakın evlerimiz bir yıllık evli bana dedi 5 haftalık hamileyim okadar kötü oldumkı onun adına çok sevindim ama kendi adıma okadar çokta üzüldüm üzülmekle kalmayıp telefonu kapatınca aağladım hemde hıçkıra hıçkıra tamda iftar vakti yemekte yemedim çayla tam aarka arkaya 10 sigara içmişim 2 saat aağladım eşim geldi eşime sarılıp nasıl ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm ben hıçkıra hıçkıra ağladım odaa sesiz sessiz bi taraftanda beni teselli ediyodu.saat 4 kadar uyumadık birbiirimize sarılıp dertleştik okadar rahatladımkı aslında eş dosttanda yakınmıs onu anladım eşlerimizin kıymetini bilelim mafoldumben
bu duyguyu çok iyi biliyorum..uzun zaman arkadaşlarımın, akrabalarımın güzel haberlerine sevinirken bir yandan da ağlama krizlerine girdim..
benim de eşim Allah binlerce kere razı olsun hep yanımdaydı..
hayatımda herşeyi bir sınav vererek elde ettim, hep bedeller ödemek zorunda kaldım ama sonrası hep çok mutluydu..Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..
bu arada topic ne oldu böyleeeee??