Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

nerelerdesiniz kızlar kaybolmuşsunuz gene ben gidince muhabbet koyulaşıyı ben geliyorum kimse yok

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 hadi gelin de oynayalım lay la lay kaydirigubbakcemile2

zamanlamam kötü benim anladım.ne zaman gelsem kimsecikler olmuyor.
geçen hafta idrar testim pozitif çıkınca kan tahlili yaptırmıştım büyük bir heyecanla sonuç negatifti.bugün yine idrar testi yaptım yine hafif pembe bir çizgi daha çıktı.acaba halüsinasyonmu görmeye başladım diye iki testide başkalarınada gösterdim.onlarda gördüler kafayı yedirdi bu testler insana yahu.bir daha yapmayacağım.hafta içi doktora gideceğim.olsa kanda çıkardı amaaa:)

canım merhaba düşük mü yapıyosun acaba kanaman falan varmı

ne zmaan girsem topıkde kimsecıkler yok noluyor buradaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kızlar zafer bayramımız kutlu olsun nasılsınız iyi pazarlar

kızlar neler oldu yaa..bizim topic deneme tahtasına taşınmış.. kaydirigubbakcemile bu topic 64 sayfa kalmış..
noluyo kızlar yaa?? :uhm: :uhm: :uhm:
bi istanbula gidip geldim sizinle paylaşacaklarım vardı topic'e bi haller olmuş..
biri HEMEN beni aydınlatsın!!!!!!!!!!!!!
kavga mı oldu birileri tartıştı mı ne oldu yaa?
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kısların herkesin eşi evde onlarla ilgilenıyosunuz kımse yok.benim eşimde çalışıyo bugün çok yaalnızım çok kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

kıslar dün aakşam iftara yarım saat kala bir arkadaşım aradı çokta yakın evlerimiz bir yıllık evli bana dedi 5 haftalık hamileyim okadar kötü oldumkı onun adına çok sevindim ama kendi adıma okadar çokta üzüldüm üzülmekle kalmayıp telefonu kapatınca aağladım hemde hıçkıra hıçkıra tamda iftar vakti yemekte yemedim çayla tam aarka arkaya 10 sigara içmişim 2 saat aağladım eşim geldi eşime sarılıp nasıl ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm ben hıçkıra hıçkıra ağladım odaa sesiz sessiz bi taraftanda beni teselli ediyodu.saat 4 kadar uyumadık birbiirimize sarılıp dertleştik okadar rahatladımkı aslında eş dosttanda yakınmıs onu anladım eşlerimizin kıymetini bilelim mafoldumben

artık kımseye hesap vermek zorunda değilim eşimle karar verdik bayram dönüşü tedaviye başlıyoruz.artık herkesede diyeceğiz istiyoruz kısmet diye korunuyoz demiycez.eşin desteği çok önemliymiş bugün çok mutlu ve huzurluyum inşallah bu huzurum herzaman sürer.ben eşimi çok ama çok seviyorum opuyorumnanaktan

kıslar dün aakşam iftara yarım saat kala bir arkadaşım aradı çokta yakın evlerimiz bir yıllık evli bana dedi 5 haftalık hamileyim okadar kötü oldumkı onun adına çok sevindim ama kendi adıma okadar çokta üzüldüm üzülmekle kalmayıp telefonu kapatınca aağladım hemde hıçkıra hıçkıra tamda iftar vakti yemekte yemedim çayla tam aarka arkaya 10 sigara içmişim 2 saat aağladım eşim geldi eşime sarılıp nasıl ağladım ilk defa eşiminde ağladığını gördüm ben hıçkıra hıçkıra ağladım odaa sesiz sessiz bi taraftanda beni teselli ediyodu.saat 4 kadar uyumadık birbiirimize sarılıp dertleştik okadar rahatladımkı aslında eş dosttanda yakınmıs onu anladım eşlerimizin kıymetini bilelim mafoldumben

bu duyguyu çok iyi biliyorum..uzun zaman arkadaşlarımın, akrabalarımın güzel haberlerine sevinirken bir yandan da ağlama krizlerine girdim..
benim de eşim Allah binlerce kere razı olsun hep yanımdaydı..
hayatımda herşeyi bir sınav vererek elde ettim, hep bedeller ödemek zorunda kaldım ama sonrası hep çok mutluydu..Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

bu arada topic ne oldu böyleeeee??

bu duyguyu çok iyi biliyorum..uzun zaman arkadaşlarımın, akrabalarımın güzel haberlerine sevinirken bir yandan da ağlama krizlerine girdim..
benim de eşim Allah binlerce kere razı olsun hep yanımdaydı..
hayatımda herşeyi bir sınav vererek elde ettim, hep bedeller ödemek zorunda kaldım ama sonrası hep çok mutluydu..Allah'ım hepimizin yüzüne gülsün, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..

bu arada topic ne oldu böyleeeee??

amin canım inşallah dün aağlarken bile rabbime okaadar yalvardımkı duaaalarımı hiç eksik etmedim.inancım dahada çoğaldı olacak inanıyorum.topiği bende anlamadım girdim böyle

X