Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

bu arada bizim hafta takibi resimlerimize nolmuş yok anlamadım

yaren canım sende hamilesin dimi bana hamilelik belirtileriiini sende yazarmısın canım şimdiden iyice öğrenim

selam kıslar ya benim acaip bel agrım var vede beyaz süt gibi deli gibi akıntım var bu nedir bilen varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yaren canım sende hamilesin dimi bana hamilelik belirtileriiini sende yazarmısın canım şimdiden iyice öğrenim

valla canım 2.5senelik evliydim.hiç tedavi olmamıştım ama rahim filimi bile dahil.ama korunmadıkta hiç.hamile kalmadan önceki ay klomen içtim 5gün.yumurtalar aşırı büyüme yapmıştı.igneden vazgeçti doktorum olursa olur diye.bende olmaz nasılsa dedim ama o ay hamile kaldım.allah işte.afedersin akıntım çoğaldı.idrar rengi değişti.bide sağ kasığım batıyodu.ihtimal vermemişti ama hamileymişim meger.(biraz uzun oldu pardon)

sinem canım hgdin.canım benimde belim çok kötü aaağrrıyo ama benimki sürekli 4 ağrrrıyo aara ara değil bide senin gibi bir iki gün akıntım oldu ben üşütme demiştim ama bende öğrenemedim sebebini

ya bende bu aralar akıntı yok sankı oluyo gibi hissediyom ama yok rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı bi şekilde

ya bende bu aralar akıntı yok sankı oluyo gibi hissediyom ama yok rabbim kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı bi şekilde

canım çok sağol.ALLAHIM isteyen herkese nasip etsin inşallah

benim iki gündür kesintisiz agrıyo belim vede akıntım feciiii var beyaz beyaz kokusuz sadece akıntı ay nedir bu yaaa

benim iki gündür kesintisiz agrıyo belim vede akıntım feciiii var beyaz beyaz kokusuz sadece akıntı ay nedir bu yaaa

vaalla bende heran adet olcakmışım gibi bi sancı ve bel agrısı vardı.hatta hamile oldugumu ögrendiğimden beri adet zamanlarımgelince adet olcak gibi oluyorum.o yüzden hamilelikle adet sancısı aynı olabiliyo.inşallah hamilesindir canım

canım hamile olabilirmisin diycem ama bilmiyorum.sinem canım ben inan bugünlerde kendimde hamilelik belirtisi aağrıyorum kendimi dinliyom anca çok kötü bişey ama belim sürekli ağrıyo yatarkende bide yatakta sağ kasığım hafiften batıyo ve karın ağrısı var

kıslar benim karnımın yan tarafları batıyo üşütmeden olabilirmi kasığımın değil karnımın yan tarafları

yarencim belli değil daha cinsiyti bayramdan sonra gidicem inş gösteriri görürüz

yarencim belli değil daha cinsiyti bayramdan sonra gidicem inş gösteriri görürüz

benim 13.haftada söylemişti doktor.tanıdık diye oda.değişmedide.belki değişebilir demişti ama dogru bilmişti.seninki göstermedimi yoksa doktormu söylemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…