- 12 Ağustos 2009
- 10.088
- 3
-
- Konu Sahibi mercanayse
- #28.741
yaaaaaaaaaaaaa arkadaşlar benim mantar sorunum varya çok fena ya ilişkiden sonra ve sırasında öle acıyoki bunun tarifi yok benim adet tarihim 3ocaktı bugün 19. artık yapmasak olurmu sizce hem eşime geçcek die korkuyorum hemde canım çok acıyo ağlıyorum resmen ve içimden bişiler çıkıyo deli oluyorum pisikolojimi bozdu mantardan nefret etmeye başladım eşimde dalga geçiyo aşkım toplada yemek yap dio çok severde kendileri((
neyse bugün karne vericammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya doktor bi ilaç verdi mantar için 4tane 2sabah 2akşam içilcek bi günde bitcek ama adetliyken kullan zararı olabilir dedi offffffff bekleyemicam zaten normaldede acıyo ilişki ölüm gb gelio artık 13 14 15 .günler arka arkaya yaptık öncesinde ve sonrasında gün aşrı olca varsa olmuştur dimi off kafam karışık benimki şimdi işe gitti bugün malum gün dio sırıtıo(((
bu arada kimse kolyeme yorum yapmamış beğenmediiz mi??
bu arada günaydıııııııınnnnnnnnnnnnnnn kızlar nasılsınz hayırlı cumalar inşallah hatice iğnelere başlıyor ona 14 şubatta gelir meleği
kızlar bide unutmadan söylim 1kilo daha vermişim evet 60 kiloyummmmmmmmmmm ama doktorun baskülüne göre de 59 yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen özel birşey yapıyormusun zayıflamak için çünkü ben sporada gidiyorum hala tık yok
mafoldumben
iyiyiz papatyam sen nasılsın zulu bu saatte yatılırmı gııııı hem yarın nie erknciside
günaydın canım nasılsın valla doktorum dedi canım bende tiroit hastalığı var bide pko var o yüzden bebek olmaz dedi bunlarıda zayıflayarak yaparsın ancak dedi yok canım özel ne yapcam biraz yediklerime dikkat ediyorum tatlı yememye gayret ediyorum hamur işini aslında bu ara hiçte dikkat etmiyormkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Canım günaydın,
Eşim bugün İstanbul yolcusuydu saat 07:30 da evden çıkmamız gerekiyordu.Onu havaalanına bıraktım.O yüzden erken yattım.Bugün istediğin kadar sohbet ederiz akşama.Dönüştede yeni kar yağmış yolda buzluymuş araba çok feci kaydı ama Allah'tan son anda toparladım iyiki yolda boştu valla tırsmadım desem yalan olur.Allah hepimizi kötü olan herşeyden korusun