aman canım sakın ilişki sırasındada aklına getirmemeye çalış inşallah sağlıklı bi şekilde hamile kalırsında:CüvCüv::CüvCüv:
alah allah geçen gün bakıttık demiştin galiba yanlış hatırlamıyorsammirmirmirmirfisfisfis
aklıma gelmiyo canım bu ay bana bişeyler oldu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
allah kavuştursun canım
iyiyim çok şükür yaramazlık yok
fazla iş yapma dikkat et annenler yapsın gelince yabancı değiller nasılsa
yurtdışından kuzene sipariş verdim o yolladı 5.6 ay oldu 1defa kullanmıştım ilk gönderdiğinde bugünde kullanıcam buayda olmassa haftaya eşim ilaç kullanmaya başlıcak ozman kullancam diğerlerini inşallah buay olur sana yollarım bebeğim 4tanesini yeterki olsun :Saruboceq::Saruboceq:
evet cicim geçen baktırdık virüs vardı o sorun hallolldu şimdide modemde bir sorun var bakalım artık onuda nezaman götürürüm
ıhlamurmu ıyykkkkkkkkkk hiç semem ama olacağını bilsem sıpa için içerim eşşekkkk sıpası naz yapıyooooooooo:mymeka::mymeka:klava:
sağol canım annemlerde yapma biz yaparız diyolar ama benim hiç içime sinmiyo öyle tatile geliyolar sonuçta bide eşim çok yardımcı oluyo bi yarın etrafı süpürüp silcez okadar bitiyo sonrası
ayy hatce ben şimdiden seni gayet raha ve sevinçli gördüm inşallah hep böyle olursunda meleğin gelir sana inşallah:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:
eşin anlamzmı canım böyle işlerden sahi eşinden söz edilmişke ne iş yapıyor poyrazın babasıturkbayragiturkbayragi
aaa kız seveceksin bundan sonra boş bol iç canım yaaa
dedimya canım ah bi yumurtlasam varya tavuk gibi olacam eşyim bana civcivim diyo:jeyyar::jeyyar:
ülkerin inşaat firmasında görevli önceden sponsorluktaydı şimdi inşaat işinde poyrazın babası bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile